Düğününüzde hangi dans türünü etmeyi istersiniz? Düğün düşünmüyorum tarzı cevaplar istemiyorum olsa yanii. Bende düşünmüyorum ona bakılırsa 🤓

Düğününüzde hangi dans türünü etmeyi istersiniz? Düğün düşünmüyorum tarzı cevaplar istemiyorum olsa yanii. Bende düşünmüyorum ona bakılırsa 🤓

Düğün istemiyorum ama evin içinde romantik bir dans ederdik. Ben dünyanın en zengini olsam dahi düğün istemem. Benim ruhuma ters böyle şeyler 😄Bir de sevmediğim birkaç yanı var düğünlerin.
Te Allamm soruda ne yazay aaa 3. Kişi de sen oldun bak sinirleniyomm. Maalesef evet
Okudumda ne yapayım yani şimdi yapmayacağım düğünün dansınımı söyleyeyim. Alternatif olanı söyledim 😄
😒 aa hıh. Tamam tamam
Timam ağyamaa
Zeybek ve kasap havası
Kasap havası ne aa ilk kez duydum
@birtanekizzz0 https://youtu.be/9eReCE-BRtE?si=IIUSDMUnAZiXa8zc
Hee buu
Ricalarrr
Angara havası
Cevap
8Cevap
Ben düğün yapmayı istemiyorum..
Halay olur bol bol. Horon sevmiyorum.
Sadece giriş dansı yapar çökerim köşeme muhtemelen
Sohbetli düğün tercih ederim
Hiç sevmem oynamayı vb
si=7zcOeLFCMDdF657Z
Bunu istiyorum
🥲🥲Ağlamak
Olsunn
Düğün yapmayı düşünmüyorum
Minnoş kedicim 4. Oluyo bu soruda ne yazıyor
Kör kör 🤨🤨
El ele yüzü bakmayı tercih ederim
Derkenee
Anladım dhdjdjd
Sen o sun (=
Kimim?
Anlamamış gibi yap Birtane kız var zaten o da sensin
Ne alaka
Neyse sen uyu ben gidiyorum
Bencede. 🙄
Bir gün anlayacaksan bu ismi sana yazanın sen olmadığını
Ne diyorsun abi dhdhhdhw. Dalga mı geçiyorsun. Oruçtan bence diye düşündüm. Kendim koydum kullanıcı adımı başkasıyla karistrdiniz bence
https://youtu.be/oizt4-vGNQA?si=DSiMHxpNbWhxXkcG bu şarkıyı dinle belki anlarsın
Bu şarkıyı bilmiyorum hshdhwhd
Senden önce var yazan anladın mı yazan sen değilsin ama o sensin bencil olma tebrik etmeyi bil
Ay deliricem bak şaka yapıp delirtmeye çalışıyorsan komik değil gerçekse de ben bahsettiğin kişi degilimmmmmmm aaaaaa
Herkes O ondan başka biri yok
Evet dünyada ki tek kız hatta tek canlı o 😃
Hayır beden değiliz ağaçta o suda o o hem görünür hem görünmez yediğin yemek içtiğin suda o dur ama güzel düşün yamuk diye bir şey yoktur çirkin diye bir şey yoktur daima güzel düşün olumsuz kelime duyduğun zaman duymamazlıktan gel sağır kime sana kötü söz söylerse kendine söyler bir tek o var o çok merhametlidir her şeye rağmen affeder yani kimseye kızma yumuşak ol hayvanları sev doğayı sev
Evet de seni kim üzdü abi böyle
Üzgün değilim sadece anlamanı bekliyorum biz bir hiç biz yokuz o var ve o ne isterse öyle olur bunun farkına vardığında başka insanların iyi düşünmesini sağlaya bilirsin yanın da olmana gerek yok
Evet de ben başta niye başka bir kız oldum anlamadım dhhdd
Anladım.
Düşünmek yok hisset
Tamam
Düşünmek hayal etmektir hissetmek gerçekleştirmektir
Onu da anladımmm
Ama hissettireni de kabul etmen gerekir ben demek için hiç olmalısın çünkü her şey sensin evrenin tümü teşekkür et ama unutma teşekkür ettiren de o dur şöyle söyle teşekkür ettiren de sensin uyutan uyandıran unuttupta söyleyemediğim zaman için beni affet bütün güzel isimler senindir kaba olmaktan kırıcı olmaktan sana sığınırım
sade düğün isterim
Normal düz dans😂
Erkek adam kiritarak oynamaz
Kırıtma ne alaka mezdeke oyna demedik
Ben bilmem işte orasını raconu kestim 🤣
Ayrıca dans etmenin nesi varmış
Yav işte beremiyorum bok atıyım becerebilsem tango tungo hepsini yaparm
Sen beceremiyorsun herkes öyle mi
Kız yazdım ya yukarda beceremedigimden bok attım on yargin yok yani
Geldim
Gördüm*
Wiener Walzer 😅