Müzik & Etkinlik Tengelele şarkısını dinlediniz mi? KongoluMasamba Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Şimdi dinleyeceğim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tengelele şarkısını dinlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Shorts videolarda karşıma çıkmıştı 😃 0 3 Yorumla KongoluMasamba +1 yıl 😃 sen de öyle dinledin.Peki sevdin mi? Yorumla To_Be_Honestt +1 yıl Sevmedim Yorumla KongoluMasamba +1 yıl Peki dance yapmasını guzel miydi sence Yorumla
Schnodderig Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Teten ge tenge tenge tetenge zenci pörtlek göz çocuğun şarkısı 0 3 Yorumla KongoluMasamba +1 yıl Zenci demek güzel değil. Siyahi diyelim arkadaşım 👌 Yorumla Schnodderig +1 yıl Zenci niggı Yorumla KongoluMasamba +1 yıl 🤦 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı. hayır dinlemedim 1 0 Yorumla
ekmekyiyenkopek0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 92% +1 yıl Nooo 0 12 Yorumla KongoluMasamba +1 yıl Bu foto beni üzüyor 😞 Yorumla ekmekyiyenkopek0 +1 yıl O halinden gayet memnun 😍 Yorumla KongoluMasamba +1 yıl :(Bir de uzgun minibus var. Onun editi beni perişan ediyor. Yorumla ekmekyiyenkopek0 +1 yıl HAHAHSHICNSIXNEICKSOFMOEKFOS Yorumla KongoluMasamba +1 yıl Bir ara o editi izleyerek dertleniyordum. Tam da benim gibi işsiz işi yemin ederim. Ya insanın gözü minibüs editten dolayı dolar mı ? Yorumla ekmekyiyenkopek0 +1 yıl Duygusallık başa bela Yorumla KongoluMasamba +1 yıl Yok. O kadar degilim herhalde.Moralim cok bozulmustu. Uzulecek bir seyler ariyordum. Yorumla ekmekyiyenkopek0 +1 yıl Üzülecek daha güzel şeyler varken gidip minübüse mi üzüldün 🫢 Yorumla KongoluMasamba +1 yıl Elimin altında o vardı. Hazır uzulmusken hemen uzuleyim dedim. Sonucta uzulme istemiyorsan bu iyi bir sey. Ayrica sen de izle. Ankarsin beni Yorumla ekmekyiyenkopek0 +1 yıl İzleriz bir ara Yorumla KongoluMasamba +1 yıl İyi paşam. Eyvallah 📿 Yorumla ekmekyiyenkopek0 +1 yıl Allah a emanet Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla KongoluMasamba +1 yıl Selam guzellik.Dinle bence. Seversin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Shorts videolarda karşıma çıkmıştı 😃
😃 sen de öyle dinledin.
Peki sevdin mi?
Sevmedim
Peki dance yapmasını guzel miydi sence
Teten ge tenge tenge tetenge zenci pörtlek göz çocuğun şarkısı
Zenci demek güzel değil. Siyahi diyelim arkadaşım 👌
Zenci niggı
🤦
hayır dinlemedim
Nooo
Bu foto beni üzüyor 😞
O halinden gayet memnun 😍
:(
Bir de uzgun minibus var. Onun editi beni perişan ediyor.
HAHAHSHICNSIXNEICKSOFMOEKFOS
Bir ara o editi izleyerek dertleniyordum. Tam da benim gibi işsiz işi yemin ederim. Ya insanın gözü minibüs editten dolayı dolar mı ?
Duygusallık başa bela
Yok. O kadar degilim herhalde.
Moralim cok bozulmustu. Uzulecek bir seyler ariyordum.
Üzülecek daha güzel şeyler varken gidip minübüse mi üzüldün 🫢
Elimin altında o vardı. Hazır uzulmusken hemen uzuleyim dedim. Sonucta uzulme istemiyorsan bu iyi bir sey.
Ayrica sen de izle. Ankarsin beni
İzleriz bir ara
İyi paşam. Eyvallah 📿
Allah a emanet
Hayır
Selam guzellik.
Dinle bence. Seversin
yok dinlemedik
Listen man 🎶
o ne be