Gitar bende çalıyorum ama bende de ses yok herkes ögrenir basit bir şey abi ben bir ara biriyle tanıştım sosyal medyadan 1 ay oldu olmuyor işte. Sosyal medyadan yani kimseye bakmam inanmam ama kızda bir ses vardı 2 defa şarkı söyledi ben mal oldum az daha bi 70 lik açacaktım
Çocuk ilgi gösteriyor da hoşlanıyor musun diye sorduğum da dedi ki yok bee hiç bişey yoktu gitar çalıyor yaa gitar çalanlara ilgim vardı dedi ndbdbdndn
17 yaşinda sınava hazırlanıyor bide bu sene sevgilisi de 21 yaşında ndndndd çocuk çalısiyor buda okumak istiyor çocuğun işinden dolayı falan ben bunu öyle çok şey yapmadım zaten diyor bide madem neden sevgili oldun dnnddndn çocuk bu arada ilgi gösteriyor buna
Bana öyle dedi bende anlamadım snjddhjf hoşlanıyor musun seviyor musun diyorum gerçi daha ilişkileri yeni de o da diyor ki yok beee hiç bişey yoktu sadece gitar çalıyor yaa gitar çalanlara ilgim var dedi bildiğin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır olmam ama ses beni çok etkiliyor. Yani çok zor tutulan birisiyim ama birinin güzel sesi beni büyülüyor
Çocuk gitar caliyor da ses yok işte jdjsjsjd
Gitar bende çalıyorum ama bende de ses yok herkes ögrenir basit bir şey abi ben bir ara biriyle tanıştım sosyal medyadan 1 ay oldu olmuyor işte. Sosyal medyadan yani kimseye bakmam inanmam ama kızda bir ses vardı 2 defa şarkı söyledi ben mal oldum az daha bi 70 lik açacaktım
Çok etkileniyorum ya sesten
Yaa bu kıza çocuk ilgi gösteriyor bende kıza sordum hoşlanıyor musun diye o da yok bee hiç bişey yoktu gitar çalanlara ilgim var demişti djdjjdjd
Sadece gitar çalıyor diye sevgili olunurmu ya
Çocuk ilgi gösteriyor da hoşlanıyor musun diye sorduğum da dedi ki yok bee hiç bişey yoktu gitar çalıyor yaa gitar çalanlara ilgim vardı dedi ndbdbdndn
evet bunu yapan var ben keman calıyorum
Hayır saçmalama
Yaa bir kız hoşlanmadigini söylüyor ya da hoşlanıyor ama kendi farkında değil neyse işte gitar çalanlara ilgim var deyip sevgili olmuş
Oha yok artık
Bir insan hoşlansa hoşlandiginin farkinda olur heralde
Saçma ergenler
Bide çocuk bunu 3 4 gün buluşmayla öpmeye kalkmış izin vermemis ama ayrilmami da jsjsjdjd
Allah'ım yarabbim neler var hshdhs
17 yaşinda sınava hazırlanıyor bide bu sene sevgilisi de 21 yaşında ndndndd çocuk çalısiyor buda okumak istiyor çocuğun işinden dolayı falan ben bunu öyle çok şey yapmadım zaten diyor bide madem neden sevgili oldun dnnddndn çocuk bu arada ilgi gösteriyor buna
Çok aptalca
Tanidigim bir kız hoşlanmadigini söylüyor ya da hoşlanıyor ama kendi farkında değil neyse işte gitar çalanlara ilgisi varmış o yüzden sevgili olmus
Allah akıl fikir versin ashjsaja
Bana öyle dedi bende anlamadım snjddhjf hoşlanıyor musun seviyor musun diyorum gerçi daha ilişkileri yeni de o da diyor ki yok beee hiç bişey yoktu sadece gitar çalıyor yaa gitar çalanlara ilgim var dedi bildiğin
Gitar çalıyor diye verecek neredeyse
Yok bee o kadae değil öyle bir kız değil sadece ergen ndjejdjd
Bilemem artık shjjg
Saçmalamaaaaa