Müzik & Etkinlik Milleet. Geçen hafta yeni bir şarkı yaptık. Dinleyip yorumlar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İyi, kötü yorumlayın sorun yok.. Nakarat ve giriş kısımları bende, devamını arkadaş söylüyor..https://youtu.be/NcH10Q4RmrM?si=YyKrohsCOTUKKxfN Milleet. Geçen hafta yeni bir şarkı yaptık. Dinleyip yorumlar mısınız? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
m ByBrawo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mükemmel olmuş kardeşim 😊 Başarılarının devamını dilerim. Raple ve Sağlıcakla kal ✨💙 0 0 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben beğendim şahsen dinlerim. Emeğinize sağlık başarılar dilerim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok Teşekkür ederimm Yorumla
Mavimils Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Harika olmuş YouTubeden beğeni atıcam emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim🌸 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl beklediğimden çok daha güzel 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok sağol hocam 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mükemmel olmuş kardeşim 😊 Başarılarının devamını dilerim. Raple ve Sağlıcakla kal ✨💙
Ben beğendim şahsen dinlerim. Emeğinize sağlık başarılar dilerim.
Çok Teşekkür ederimm
Harika olmuş YouTubeden beğeni atıcam emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim🌸
beklediğimden çok daha güzel 😂
Çok sağol hocam 😃