Müzik & Etkinlik Sırf konser için başka bir şehre gider misiniz? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Malum yabancı kişiler, büyük isimler genellikle İstanbul’u tercih ediyor konser için. Dışarıda oturan kişiler sadece konser için ayarlama yapıp konserin olduğu şehre gider misiniz? Amaaan, onlar benim şehrime gelsin, ben mi onlara gidicem? 😅 Sırf konser için başka bir şehre gider misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Semih6934 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gitmem, onlar gelsin benim şehrimde konser versin 😂 3 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Arkadaşım varsa giderim tek gideceksem gitmem 1 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Karstan gece uçağa binip İstanbul'a konsere gelip sabah tekrar karsa santiyenin başına gittiğimi bilirim 2 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. Sevdiğim sanatçıysa neden olmasın tabi parada olmalı 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O kadar zengin değilim ya, dolmuş parasını hesaplayan biriyim. 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Para imkan ve zaman isi.Uyarsa giderim. 1 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok ya. Otobüs biletleri kaç TL daha konser de ücretlidir babamın oğlu mu o kadar para saçcam gitmem 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Başka ülkeye gitme düşüncesi bile var içimde 1 0 Yorumla
Kapaklıkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gerçekten hak edecek bir sanatçıysa ve imkanım varsa hiç düşünmem. Yani kesinlikle değer 1 0 Yorumla
scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl giderim çok istedigim bir konser var umarim olur Amiiiinnn 🫠🥹 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır bir ünlü için şehir değiştirecek kadar fanatik değilim daha. 1 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl 14 Temmuz 1987 queen afyon konseri 2 3 Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Ciddi misin Yorumla linkerboy1991 +1 yıl We ara the champion şarkısı Afyonspor için söylenmiş desene😂😂😂 Yorumla zsrndr +1 yıl @linkerboy1991 Atatürk stadının kolonları Tie Your Mother Down ile yıkılıyordu ne günlerdi Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 574 cevap paylaştı. Çok sevdiğim biriyse giderim 1 0 Yorumla
Tamamsenhaklısıncano Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Ömerimde olursa giderim tabi 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 626 cevap paylaştı. Gidecegim tek bir sarkici var. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gitmem, onlar gelsin benim şehrimde konser versin 😂
Arkadaşım varsa giderim tek gideceksem gitmem
Karstan gece uçağa binip İstanbul'a konsere gelip sabah tekrar karsa santiyenin başına gittiğimi bilirim
Sevdiğim sanatçıysa neden olmasın tabi parada olmalı
O kadar zengin değilim ya, dolmuş parasını hesaplayan biriyim.
Para imkan ve zaman isi.
Uyarsa giderim.
Yok ya. Otobüs biletleri kaç TL daha konser de ücretlidir babamın oğlu mu o kadar para saçcam gitmem
Başka ülkeye gitme düşüncesi bile var içimde
Gerçekten hak edecek bir sanatçıysa ve imkanım varsa hiç düşünmem. Yani kesinlikle değer
giderim çok istedigim bir konser var umarim olur Amiiiinnn 🫠🥹
Hayır bir ünlü için şehir değiştirecek kadar fanatik değilim daha.
14 Temmuz 1987 queen afyon konseri
Ciddi misin
We ara the champion şarkısı Afyonspor için söylenmiş desene😂😂😂
@linkerboy1991 Atatürk stadının kolonları Tie Your Mother Down ile yıkılıyordu ne günlerdi
Çok sevdiğim biriyse giderim
Onlar gelsin :D
Ömerimde olursa giderim tabi
Gidecegim tek bir sarkici var.
Gitmem
Üşenirim ben 😂
Yokk
eğer sevdiğim biri geliyorsa evet
Giderim gittim
Giderim
Hayır gitmem
Hayır gitmem.