Müzik & Etkinlik Restoranlarda müzik çalmasını doğru buluyor musunuz? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sessizce huzur içinde yemek niyetiyle gidip zan zan müzik dinleyince birtakım sövüşmeler yaşanmıyor değil 😄 Restoranlarda müzik çalmasını doğru buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır ya, cidden çok sinir bozucu. Hele bir kere alkollü bir mekâna gitmiştim, hayatımda hiç o kadar ses ve müziği aynı anda duymamıştım. Sinir bozucu. 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yıllarca restoranda çalışmış biri olaraktan sölüyorumEğer o müzik olmazsa bol bol çatal bıçak ve ağız şapırdatma sesi duyarsınız :D 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Rahatsız etmeyecek bir ses düzeyinde olursa keyifli olur. Ancak bangır bangır müzik çalan yerde su bile içmek iyi gelmiyor. 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Arkada kısık sesli olsa güzel olur. Bi kaç mekanda uyardım sesi çok açıktı. Disko değil burası diyorum anlıyorlar 0 0 Yorumla
Mavisiii0 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Birbirimizin sesini duyamıyoruz bazen. O müziği gider evde de açardık kardeşim alla alla😂 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben seviyorum ya kalabalık gidildi mi bi'yandan müzik hoş oluyor. 0 1 Yorumla Gzz00 +1 yıl Canlı müzikten bahsediyorsak tabi güzel oluyor. Yorumla
Gizlikullanicirn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet , hafif duyulan bir müzik ruhu dinlendirir güzel olur 0 0 Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yol saçma yemek yemeye gidiyorum müzik dinlemek istesem canlı müziğe ya da konsere giderim 🙄 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ne içildiğine ne yendiğine bağlı bence ama hafif müzik rahatsız etmez sanki 0 0 Yorumla
MeryemSoruyor Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl asiri gürültülü olunca telaşlasiom bence hafif ritimli olabilir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulmuyorum , gereksiz kafa açıyorlar 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 523 cevap paylaştı. Fark etmiyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 722 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 310 cevap paylaştı. Hafif çalabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır ya, cidden çok sinir bozucu. Hele bir kere alkollü bir mekâna gitmiştim, hayatımda hiç o kadar ses ve müziği aynı anda duymamıştım. Sinir bozucu.
Yıllarca restoranda çalışmış biri olaraktan sölüyorum
Eğer o müzik olmazsa bol bol çatal bıçak ve ağız şapırdatma sesi duyarsınız :D
Rahatsız etmeyecek bir ses düzeyinde olursa keyifli olur. Ancak bangır bangır müzik çalan yerde su bile içmek iyi gelmiyor.
Arkada kısık sesli olsa güzel olur. Bi kaç mekanda uyardım sesi çok açıktı. Disko değil burası diyorum anlıyorlar
Birbirimizin sesini duyamıyoruz bazen. O müziği gider evde de açardık kardeşim alla alla😂
Ben seviyorum ya kalabalık gidildi mi bi'yandan müzik hoş oluyor.
Canlı müzikten bahsediyorsak tabi güzel oluyor.
Evet , hafif duyulan bir müzik ruhu dinlendirir güzel olur
Yol saçma yemek yemeye gidiyorum müzik dinlemek istesem canlı müziğe ya da konsere giderim 🙄
Ne içildiğine ne yendiğine bağlı bence ama hafif müzik rahatsız etmez sanki
asiri gürültülü olunca telaşlasiom bence hafif ritimli olabilir
Hoş güzel oluyor. Ben severim.
Bulmuyorum , gereksiz kafa açıyorlar
Hafif çalan müzik gayet hoştur.
Yüksek ses olmayan müzik güzel olur
Evet hafif müzik iştahı destekler
Hele sevmediğim tarz ise çok ayar oluyorum
Fark etmiyorum
Severim
Klasik güzel oluyor
Hafif çalabilir