Düzenli tiyatroya gitmek gibi falan. Ya da devam ettiğiniz kurslar vs.

Düzenli tiyatroya gitmek gibi falan. Ya da devam ettiğiniz kurslar vs.

Şu sıra çok fazla şey var. Biraz kendimi geliştirmeye yöneldim, her anlamda😅
Dolayısıyla dil, yazılım, dersler, iş, seminerler...
Bir de babaannemin sağlık takibi var iğnesi ilacı falan. Az kaldı doktor olmasam da asistan olabilirim😂
Spor olarak Pilatese gidiyorum…Her ay muhakkak dahil olduğum kitap kulübüyle tiyatroya gideriz.. En son Tolstoy’un Savaş ve Barış adlı romanının tiyatro uyarlamasına gittik.. Her ay belirlediğimiz bir kitabın kritiğini yapmak için toplantılar yaparız… İngilizce ve Bilgisayar kursları almıştım ve Şu an hali hazırda Bilinçaltı ve kuantum eğitimi alıyorum..
Cevap
15Cevap
Arabayla gezmek, sahilde yürüyüş, ara sıra konsere veya sinemaya gitmek
şu an hayatımda bir aktivite yok maalesef.. bazı nedenlerden dolayı. kendimi yorgun hissediyorum çünkü zihinsel olarak da biraz tükenmiş.. ama sevdiğim aktiviteler arkadaşlarla gezmek eğlenmek.. sinemaya gitmek spor yapmak ya da nadir de olsa tek başıma kafeye gitmek biraz dolaşmak temiz hava almak. bir de tatile gitmek. bunları da önceden çok sık yapardım ama şu sıralar a sosyalim biraz. tabi hayat bile denmez benim yaşadığım duruma. ama sabrediyoruz sonuna kadar
Şuanda spor yapıyorum. Zamanında tango, diksiyon, İngilizce kurslarına gittim. Tiyatroya gitmeyi severim. Şiir yazmasını severim. Airsoft ile ilgileniyorum. Kitap okumayı severim. Gitmeyi hedeflediğim fransızca kursu ve ilk yardım eğitimi var.
Spor, müzik bide yağlı boya üzerinde çalışmalar yapıyorum boş zamanlarımda.. küçük bir örnek
Yitenek şınavına hajırlanıyoyum bu alanda jamanında pişmanlıklarım vay içimde kaymaşın diye hajırlanıyoyum ve şanatla ilgileniyoyum, tenis oynuyoyum büle birkaç planlayım vay onlayla uğraşıyoyum
her gün düzenli olarak mutlaka yaptığım şey kedimi kucağıma almak, öpmek ve diğer kedimle konuşmak.. bir şey dediğim zaman bana miyavlıyor TwT
arkadaslarimla okeye gitmek sayiliyo mu ajsjalslsjd
al iste..
Tiyatro, tarihi müzeleri ziyaret, kütüphane havası, bazen nadir sinema.
Ders çalışmak, resim yapmak, dil geliştirmek, kitap okumak... Daha fazla hobim varda bu sene sınavlarım olduğu için bu aralar ders çalışmaya odaklı yaşıyorum
Fırsat buldukça barınak ziyareti mama desteği vatandaşlarinda duyarli olmasini rica ediyorum🙏meslegim gereği RAM (rehabilitasyon araştirma merkezi) çocuklariyla aktivite
2 aydır ehliyet için teorik ve direksiyon dersleri vardi.. Haftaya direksiyon sınavım var, artık o konu bile kapanıyor.. Onun dışında aktivitem yok.. Rutin haftanın 5 günü iş, 2 günü evdeyim..
Düzenli olarak çocukları resim, basketbol, dans kursuna götürürüm.
Düzenli olarak işe giderim. 😂
Ders çalışmak ve spor yapmaktan başka bir aktivitem yok, şu sınav günleri çabucak gelse de kurtulsam 1 ay 24 gün kaldı engelli kpss ye
Arkadaşlar ile toplanıp kart oyunları oynamak
Sokak hayvanlarına mama dağıtmak
Ev temizlemek
Çalışırken yeni küfürler türetmek 😂
Merhaba Adminim,
Aktivite olarak, oyun oynamak, PC, grup oyunları, sokak oyunları, motor sürmek, gezi, sohbet muhabbet, çalışmak, dizi izlemek! 😅
İş dışında, küçüklüğümden beri yaptığım spor seansları var. Düzenli resim çizdiğim günler var.. Gittiğiö görsel sunum eğitimleri var.
İşten dolayı pek aktivite yapamıyorum açıkçası. Müzik dinleyip dans ediyorum, yürüyüş yapıyorum müsait olabildikçe.
Her gün yürüyüş, arada power plate, bir de müzik dinlerken dans etmediğim tek bir gün yok sanırım
Merhaba
Hayatımda aktivite olarak 1 ay öncesine kadar ahşap, cam vs boyama için kursa gittim. Şu an için herhangi bir aktivitem yok.
Her gün kendime eksiksiz bir şey eklerim ya da çıkarırım bu bir kişi olabilir bir huy olabilir şaşmıyor.
Caner adminim hello. Deli tarafım var sarma filan bitince müzik açıp bağıra çağıra şarkıya eşlik ediyorum 70 yaşıma da gelsem bunu yapcam. Nefis bir şey.
Ben onu araba sürerken yapıyorum sadece :D
Cami açıp son ses müzikle bağıra çağıra şarkı söyleyerek yolculuk yapmam bütün aktivitelerin alası ✌️
Her sabah böyle yerdeki halıya bakmak aktiviteden sayılıyor mu
Valla en sevdiğim aktivite, oğlumla oynamak. Diğer tüm aktivitelerden daha güzel 😁
Hiç Biri çünkü bu maddiyatsizlikta kahve bile lüks hale geldi
Sabah 60 tane bisiklet sürüyorum, öğleden sonra 30 dk yürüyüşüm var ev içinde, ikindi 40 dk dışarda yürüyorum, akşam yemeğinden sonra evde 15 dk yürüyüşüm var.
Arada konser ama pek çevre yok maalesef arkadaş bulmak edinmek çok zor artık
Valla aktivite olur mu bilmiyorum ama ders çalışmak var yani jsjsj
Tiyatroya yolda iki üç kere giderim ama düzenli olarak spor yaparım ve kitap okurum
Spor aktivitem var, dil kursum var, bir de dövüş seansı.
Online yabancı kurslarım, eğitimlerim, spora gitmek vs 😊
Kahve içmeye çıkmak, bazen agalarla piyasa ve güzel bir film varsa sinemaya gitmek
Düzenli olarak sinemaya, tiyatroya ve günübirlik turlara katılıyorum.
Şu nöbete geçeyim spora başlıycam şu an herhangi bişey yok
İşi aktivite olarak sayıyor muyuz 🙈🙈
Sayalım evde oturmaktan iyi bence 😅
ya kitap okuyorum ya da ksye giriyorum
Yemek yemek, uyumak, uyanmak, işe gitmek, çalışmak
Hayatımda bi tek iş uyumak var ksksks
Bir kaç farklı terapiye gidiyorum.
Oyun çocukları ile oynamak
Harika uyurum
yemek yemek internete girmek uyumak
Sabahtan aksama kadar kpss calismak
Tesekkur ederim, umarim