https://youtu.be/GpMYzASliuk?feature=shared
Kaç aydır melankolik müzikler ruhumu çekti içimden. Var mı sizde de böyle geceleri kaynayan kurtlar? 😅😅
https://youtu.be/GpMYzASliuk?feature=shared
Kaç aydır melankolik müzikler ruhumu çekti içimden. Var mı sizde de böyle geceleri kaynayan kurtlar? 😅😅
Ben Şu an bunu dinliyom. Eger kulakligin varsa boyle guzel bass veren cok iyi oluyor, bende oyle de Şu an xD
Thanks 😇😇
You are welcome..
Ya ben bu şarkıya aşık oldum hatta hızımı alamadım bugün hikayeme koydum instada. Başka var mı böyle önerebileceğin diye soracaktım?
Ohaa jfhdgjdhf var ya cok, seviyorum zaten bunun sarkilarini. Genelde bu tarz yapiyor bu. Hikayeyi gorebiliyoz mu cok merak ettim nasil bir seydi xD
Kendimi paylaştım onu göremezsin xuxhhxhss. Bakayim bi şarkılarına baya baya beğendim çünkü ben bi şarkı beğenirsem kusana kadar dinleme huyum var
Hadi ya, olsun seni goruruz nolacak insan yemiyom skdfjdkg ayy sende mi onlardansin hic sevmiyom, guzelim sarkiyi sonra biktiriyorlar, abimde ayni sen kfdsjgdkjg bak bak guzel sarkilari var, genelde ayni 3 4 kisi hep beraber sarkilari oluyor onlara da bakabilirsin olmadi sana simdi bir tane atayim
Olur lütfen at 🙏🏻🙏🏻 ben arada Türkler mi bu kişiler çünkü yorumlarda hep Türk var
Bu bir
www.youtube.com/watch
ben bu 6iant'a bayiliyom, adamin kendisine ozel tarzi var sesi ve sarkidaki vibe hep ayni tarz degismiyor ve hepsi guzel oluyor insani resmen hipnoz ediyor boyle alip goturuyor kfdjgdfjk
www.youtube.com/watch
Bu da benim sarki. SENIN SARKINI CALDILAR...
www.youtube.com/watch
Evet 6iant (giant/dev demek turkce karsiligi, adam dev gibi zaten kfdjgkdf) turk onu biliyom (gurbetci diye biliyom, hollandaca soyluyorlar) digerlerini bilmiyom emin degilim onlar da mi ayni yoksa baska ulke mi ama soyledikleri hollandaca yabanci soylediklerinde
Bekle beni çok güzelmiş. 😍😍
hahahah kiz costu🤣🤣
insan boyle bi mutlu oluyor keyfi yerine geliyor cosuyor guzel sarki buldugunda dimi bende de aynisi oluyor hoplayip ziplayasim geliyor rahatsizim heralde jkdfgjdfkgdfh
Bu şarkılara coşmayan rahatsızdır asıl. Biz normaliz sakin ol xhxhxhhs
Hahahsdfhjs heeyt be yasasin :D
Buyur bunu da araya sikistirayim...
www.youtube.com/watch
Şarkılar için çok çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben de sana öneririm istersen ama şu sıralar maalesef ünlendi önereceğim şarkılar 😔 beğendiğim şarkılar ünlü olunca içimde kıskançlıkla karışık bi üzüntü oluyor sende de oluyo mu djxhxhxhhxhx ilk ben keşfettim niye herkes dinliyor bunu gibisinden dhdhdhe
Bu klipte hareketleri neden bu kadar abartılı bilmiyorum ama güzel söylemiş xshhssh
Estagfurullah, iyi dinlemeler🙏🥳sikinti yok ya onerebilirsin
Aynen aynen bende de var bilirim o hissi kfdsjgfdkjg bu sarkilari pek bilmen yok cunku adam oyle pek fazla unlu degil, cok underrated dediklerinden bence. Bir tane daha var bambaska biri bu da ama turkce ve o da almanyada galiba, istersen onu da atayim o da oyle unlu olmayan ama cok hos o da bence...
Nasil yani kfdjgd
Buydu. Sesi de cok iyi boyle bir sey var icinde cizirtili gibi nasil tarif etsem bilemedim ama cok guzel geliyor kulaga kjfdgkdfg
www.youtube.com/watch
Sonumu yazmislar iki satir mektup...
https://youtu.be/E3E8qQmP4t8?feature=shared
🤍🤍🤍🤍
https://youtu.be/PiFwRTRo_T8?feature=shared
https://youtu.be/d6dkZmoYOzA?feature=shared
Bunda da 1.30dan sonrası cennete düşmüş gibi bir şey xhxhxhxhx
https://youtu.be/OGAngW1BZ04?feature=shared
Bunda da 2.25 ten sonra çok sarıyor nedense dinlemesi hxhshshshs klipleri hiç bakmamıştım bu arada ilk kez şimdi izliyorum Spotify sağolsun klip falan izletmiyor djdjxhx
Yani el hareketleri falan cok gereksiz abartılı geldi xjxhhxhxhx klipsiz olsaymış keşke djxhxhx
Aa evet bu attığın da güzelmiş çok sağol
https://youtu.be/FCUk7rIBBAE?feature=shared
Bir de bu var kesin duymussundur. Ne kadar bilinse de dinlemekten vazgeçemiyorum
hahahsdhj sen afro tarzi seviyon heralde. Bende severim onlarin beatleri de hep boyle oynak guzel oluyor onlara ozel hos bir sey jsdfdgsgf
Sende bunu dinle o zaman seviyorsa o tarz... japon gozu ahhsdfhsfhjgdf
www.youtube.com/watch
Evet çok seviyorumm afrobeat 😍
bu kara kizanin da 4 sarkisi varmis bende spotify da. Bir tanesi de bu
www.youtube.com/watch
obayana kfsdjgdfjkg
www.youtube.com/watch
Bu sarkiyi hic duymusmuydun, hint karisimi kjfsdgfkdjgjdf
www.youtube.com/watch
Akon biliyorsundur, o da eskilerden. Bu da baska tahminimce bilmedigin bir sarkisi, ben seviyom belki sende seversin diye attim. Biraz da afro tarzi var diye attim
www.youtube.com/watch
Hint karışımı değil hint dhxhxhxhx hatta orada dans eden adam shahrukhan bir zamanlar aşıktım kendisine gerçi hala cok karizmatik geliyor da hintli işte xhxhxhxhxhx
Ikinci attığını da duymuştum. Güzel...
shahrukhan evet duydum bunu daha once demek buymus kfdjgjdf akon da var ya basinda o yuzden karisim dedim kfdjgkdfgg
aaa oyle mi, sende afrobeatcilerdensin o zaman hee diptiz diptiz🥳💃🕺🪩 kdsjfksdfjg
Klasik hint filmlerinin hepsini izlemişimdir ve çoğu şarkıyı da oradan öğrendim zaten. Şarkılara ayrı bir klip yapmıyorlar bazıları film içinde yayınlanıyor direk yani klip de filmdeki oyuncular oynamış oluyor öylece youtube da yer alıyor
Oyle mi vay be degisikmis, produksyondan kazaniyorlar o da iyimis ama simdi sen boyle deyince dogru cok gordum bu tarz film dizi gibi klipleri muzik klipi olarak kullanmalarini, demek bundanmis. Hint filmi asla izleyemem yaa bollywood jahsdjshgs
Aaa mutlaka izle ciddi manada sarıyor. O abartı sahneler falan insanı diziye daha çok adapte ediyor. Pk öneririm mesela hem çok usta iki oyuncu oynuyor hem de verdiği mesajlar çok çok güzel izlerken de sıkılmazsın asla çünkü olay bitmiyor filmde. Amir khan oynuyor xhxhxhhs
Sen cok mu film dizi izliyon yoksa ozellikle hint yapima mi cok sariyon jahdfshgj
Aklima bak hangi sahne geldi bollywood deyince hahaahhaahahhaahha🤣🤣🤣dur bekle
59:55 itibaren izle, yarildim gulmekten hahahkdskfksfk
www.youtube.com/watch
Açılmıyor. Web sitesi veya uygulamada engellendi diyo sen başlığını şöyle ben izlerim
Ya aslında bu sıralar izlemiyorum ama boş kaldığımda ve canım eğlenceli birseyler istediğinde direk tür olarak bollywood seçiyorum ama lisede tiryakisiydim o ayrı xhxhxhhx
Hadi yaa tuh. Adanali diziden bir sahneydi de ksdjfdskg 78. bolum, dk zaten yazmistim 1dklik sahne mutlaka izle bollywoodla ilgili cok gulmustum :D :D :D
Kanal 7'de halen veriyorlar koyde babamin teyzesi hep izliyor takip ediyor boyle gunluk yeni bolumunu ne zaman gitsek ziyarete hep tvde kanal 7 bollywood ucmali sicmali sahneler goruyom gulmemek elde degil sdjkfdsjgskfjg
Film izliyorsan ve pc varsa arkadas ariyorsan uzaktan beraber izleme uygulamasi var beraber izleriz istersen :D
Tesekkur ederim
Rica ederimm
Bu arada son yazdığını yeni gördüm kusura bakma. Evet köydeki yaşlı insanlar çok seviyor hint dizilerini bir de Esra Erol falan djdjdjjdj
Estagfurullah onemli degil.
Evet, ama neden cozemedim gitti bizim turk dizilerin neyi eksik bunlarinkine gore ahajsjs esra erol ve muge annemin en sevdigi gerci esraya fazla bakmiyor artik ama mugeyi izler sabahlari ahajsjsjs
Türk dizileri çok uzun bir bölüm 2 saat olamaz mesela bu insanları çok sıkıyor ama hint dizileri Türkiyede 2 3 bölüm birleştirilip yayınlanıyor heyecanlı da olunca daha iyi
Diyorsun.. bak sen nelerde biliyormus iyi hakimsin hee ahahsjs gerci bizim teyzeler seviyor uzunmus kisaymis cay cekirdek sabahtan aksama kadar dizi izlerler sorun olmamasi lazim😂
Ben biliyorum ya daha söylemedim ama oyuncuların falan çoğunun ismini soyismini magazinsel olaylarını falan bilirim xhxhdhd
Oha be kizim o kadarini nerden nasil ogrendin ya tam paparazzi bu da hee ahbsjsjd
Nabalım can sıkıntısı dhdgdhhdh önceden google+ diye bir şey vardı biliyormusun? Orada bi sayfa açılmıştı hint dizi filmleriyle alakalı ama baya ünlü olmuştu lisede arkadaşımla o sayfanın kurucusuyla arkadaş olup sayfanın moderatörü olmuştuk jdhdhdhdhd öyle yani ben bu sektörün en başından beri içindeyim usta jdhshshs
Yok bilmiyorum valla. Belli belli baya derinlerindesin cikarmak zor olacak ahahsjs simdi izlemiyormusun film dizi yani hint demiyorum da genel olarak amerikan Hollywood olsun Netflix kore yapimlari da cok populer oldu ispanyol da ayni sekilde zaten ne zaman Netflix yapimiysa hangi ulke olursa olsun bi kalite katiyor o Hollywood kalitesi etkisi giriyor isin icine sonucta film sinema dediginde herkesin aklina ilk Amerika ve Hollywood gelir
Bu sıra kore dizilerini çok izliyorum. Artık bir çoğu netflixte zaten ve çok da kaliteli diziler yapıyorlar açık konuşmak gerekirse. Amerikan yapımı dizileri de lisede bıraktım zjshhsgsgs
Aaa Amerika yapimi her sey orada basladi ihanet olmus olur bu ahahsjsjd kore gercekten cok iyi isler cikarmaya basladi. Ben o ask romantik kore film dizileri izlemem benim izledigim bir tek Netflixte olan diziler oluyor squid game falan olsun bide ilk izledigim kore yapimi bir zombi filmiydi train to busan diye felaket heyecanli ya gerilimi bol aksiyonu bol bayiliyom boyle filmlere ve zombi filmlerine (busan treni) cokta iyi yapiyorlar makyajindan tut o zombilerin hareket etmesi kosma sekli o kadar iyi ki gercekten on numara bes yildiz yani🤣🤣🤣bide o filmde oynayan bir adam vardi ismi simdi hatirlamasi biraz zor kore ismi sonucta ama seok dong mu oyle bir seydi onun filmlerini izledim bir kac bu son 2 3 haftadir onlar da cok iyi ahahshshs
Offf Busan treni best cidden abim nefret eder kore film dizilerinden ama ona basılmıştı kendisi. Söylediğin adamın adı da Gongyoo (imkansız crush'ımm 😔😔😔💗💗)
Seok dong da busan treni 1 de vardı sanırım hafif kalpli adam xhxhxhhx çok seviyorum onu ya aşırı babacan bi tavrı yok mu ama
Dong seok muş bu arada xhxhxhxhhs
Dimiiii sonu da cok huzunlu bitiyor hüü😢bende daha bi kac sene oncesine kadar izlemezdim taaa ki busan treni izledigimde. Yok o degil o basrol oluyor filmde ufak kiziyla beraber onu demiyom simdi baktim ma dong-seok ismi ters yazmisim onun filmleri hep dovuslu aksiyon filmi oluyor cok seviyom kavga ettiginde adam yumruk gecirdiginde gercekten hissediyon yani o efeklerle beraber cok guzel uyusuyor ahahsjsjd
O gongyoo dedigin squid game de ilk ve son bolum de galiba metroda sahnesi var
Aynen aynen adam gibi adam bayiliyom ona onun bi 3 tane filmini falan izlemistim son iki uc haftadir adam oyle bir geciriyor ki icimin yaglari eriyor ahahshshsj baska zombi tarzi filmi vardi orada bi yumruk atiyor adamlar duvara yapisiyor falan🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gong yoo'nun goblin dizisi var kanayan yaram izle dicem de romantizm var bi tık xhxhdhhx
Aynen romantizm bize uzak be gulum ahajsjsjs biz aksiyon heyecanli gerilimli filmler severiz boyle aha noluyor lan aboo falan olacam🤣🤣
All of us are dead ve Mouse öneriyorum çok güzel ikisi de. Mouse bir sezon 20 sezon falandı sanırım ama ciddi manada cok merak uyandıran bir dizi beni fena ters köşe etti. Eğer aksiyon falan seviyorsan bu ikisi var. All of us are dead zaten zombi dizisi sarar o yüzden
Aaa evet all of us are dead de Netflix zombi dizisi ve yine kore yapimi gercekten zombi konusunda ozellikle korelilerin ustune tanimam. Mouse’u bilmiyom belki gormusumdur simdi cikaramadim.
Sen Netflix yapimi mi takiliyon yoksa her turlu mu
www.instagram.com/.../?igsh=bzh1ODhqdXQ1eHds
Bir de böyle bir şey izlemiştim ama baya kötü sahneler var haberin olsun
Yani hepsini izlerim neredeyse Asya filmleri çok ilgimi çekiyor ama o bir gerçek
Bu ne ya ahahsjsj kotu derken film mi kotuydu
Alice in borderland izledin mi japon Netflix dizisi en sevdigim dizilerden bir tanesi
Yok film çok güzel ama vahşet sahneleri beni çok irite etti. Alice in borderland izledim evet oyunlar çok zekice değil mi? Gerçi japonlar zaten zeki insanlar dizileri de zekice olsun bi zahmet😅
Ben seviyom ya oyle psikopat sahneleri, ben ruh hastasimiyim acaba sjsjsjsj aynen aynen bunu bende dusundum cidden muthis bir akil yaa. Bu aslinda bir japon mangasi onu filme cevirmisler ve sana guzel bir haberim var 3. sezon cikacakmis cok mutluyum hahahahshd🥳
Evet duydum 3. Sezonu. Japonlardan anime falan izliyordum geçen sene AOT, demon slayer, death note ve daha bir sürüsünü bitirdim. Ama alice in borderlandin manga olduğunu bilmiyordum animesi yapılsa da süper birsey olurdu ya.
Kiz sen baya baya filmci dizicisin hee iyi hakimsin bu konulara cok izliyon anlasilan. Pc’den mi izliyon nerden izliyon
Genelde büyük ekran olan her yerden izlerim. Televizyona yansıtıyorum çoğu zaman
Nerden telden mi. Ben pc’den izliyom da oyle arkadas aradim bi an seni de boyle gorunce filmci ben gibi pc’den izliyorsan bi uygulama var boyle uzaktan beraber izleme diye istersen diye dusunmustum😅
Ya biz en sok sarki konusmuyormuyduk konu nasil buraya vardi arkadas sjsjsjssj
Ghfjyjujyuh bilmiyorum ki nasıl geldi
Hjaahjsjssj cok birikmis icimizde ya da ayni kafadan birbirimizi bulunca costuk😂😂dur ben seni ekleyeyim en iyisi ahahsjsjsj
Yeni bir tane afro sarki kesfettim de aklima sen geldin atayim dedim sjsjsj
open.spotify.com/.../6AYPyB4mgQIGeU0Xab4ONQ
Arkadaki enstrüman neyse o kadar hoş bi tınısı var ki. Ve albüm kapağı da çok güzel. Teşekkür ederim 🤗
Dimi dimiii adamlar biliyor ya isini oynak enstrumanlari bulup guzel sarkilar yapiyorlar.
Rica ederim🙏☺️
Knk boyle surekli rahatsiz ediyor gibi oldum ama bir sey denk geldi gercekse ben sok. Senin ppdeki senmisin sana mi ait foto, instada demin gezerken ayni fotolu bir hesap gordum de koca instada sana mi denk geldim cidden dedim🫢sjsjsjdjs hatta ismi soy ismi de yaziyor onu bile soyleyebilirim😂😂
Yok pinterestten aldım ben yüz görünmüyor ne de olsa diye xhxhxhhx
Ayrıca niye burdan soruyorsun
Özelden de sorabilirsin
Bakar mısın eğer hala sitedeysen tabi bilemiyorum da. Zamanında önerdiğin şarkıların hepsini dinledim de ben eğer varsa farklı bir şeyler atabilirmisin
Hajsdhjsh biz neyi konusmusuz ya😅
Hatırlamadım deme çok üzülürüm
Ya sey sen sey degilmisin instadan konusmadik mi seninle, okuyunca konustuklarimizi oyle hatirlar gibi oldum
Evet öyle oldu dudhdhhx
Ama sen benimle konusmak istemiyordun iletisimi kesen sendin😅
Konuşmak istememe değildi. Neyse boş ver kusura bakma
Neydi. Estagfurullah kusur yok merak ettim sordum sadece
Gerçekten boş ver. Kendimle alakalı bir durumdu. Seninle ilgili değildi yani çok da
Hmm peki. Sarki istiyorsan onereyim
Olur ya ben çoğunu dinleye dinleye sıkıldım da
Nerden buluyorsun böyle keşfedilmemiş şarkıları hayret ediyorum hakkaten
Güzel bu arada. Ama sen daha hareketli dinliyordun. Biraz melankolik bunlar 😁
Bunlar yeni diye ve boyle de seviyom hipnoz edercesine bi tarz😵💫
Edercesine diyon yani xuhxhxhxhx
Aynen oyle🙂
Uzun zaman oldu. Nasılsın? İsmini bilerek söylemiyorum bu arada yanlış anlama anonim olduğumuz için malum 😅
He sorun yok iyiyim sukur sen? Ben senin ismini hatirliyom mu emin degilim iste aklimda bi isim var ama emin olamadim..
Ben de iyi çok şükür. O isimdir büyük ihtimal 😅😅
M?
Hahahahaha neyse boş ver sen şarkı için çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Neyi boş ver? Dogru mu degil mi diyecen sadece..
Rica ederim
Doğru doğru 😅😅 niye kızıyorsun ki
kizmiyorum sadece sordugum seyleri gecistiriyor gibisin cevap alamayinca
Yok estağfurullah neden gecistireyim. Öyle hissettirmek istemedim
Tamamdir sorun yok
Cevap
2Cevap
Burdan bi kız atmıştı bana dinle 😂😂
😂😂 bayıldım bunaa
Hahaah çok iyi cansın :D
https://youtu.be/o6AvnWfosCg?feature=shared
Bi de bu var jxhshshs
Ayat eylenince şukar aretim 😂😂
Romane bambade paziyanteeee 😂😂😂
😂😂😂
İyi mi geceler :D
Süper aretim de o son dediğin şey nedir xhhxhxhx
Hasta roman çocuğu demek roman dilinde :D seninle şiir kitabi yazalım :D bı sayfa ben bir sayfa sen bastiralim :D
Sen roman mısın 😅😅
Hayır değilim ama çok tanıdım mahallelerine gittim ben profilde ki cagatayimizin bire biriyim roman olamam hahaha :D
Hı hı evet sen kesin onun Emir Sarrafoğlu versiyonusundur 😂😂 ben de roman değilim kuzenimde bi ara çok kalırdım mahalleleri hep çingeneydi ve baya baya takılırdık kızlarla falan başta bi garipsediler falan da sonradan alıştık. Arada böyle onlardan öğrendiklerimi ortamda satıyorum ben de djxhxhxh
Helal sana hahaah :D goruntulu konuşup seni şaşırtmak isterim ama olmaz işte :D
Sende biseyler kapmissin super :D Şiir teklifimi düşün :F
Yok maalesef. Müzik dinlemeyi sevmem.
Aa neden ki bıyıklı L? Death note openingleri güzel ama onları da mı dinlemiyorsun veya Aot rumbling falan.
Müzik dinleme yetimi bayadır kaybettim ben. Nedense bilmiyorum
🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar