• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Müzik & Etkinlik

Geceleri hareketli şarkı dinleme erama dönmüş bulunuyorum?

kendineedebiyatci
kendineedebiyatci Takip Et
Xper 7 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

https://youtu.be/GpMYzASliuk?feature=shared

Kaç aydır melankolik müzikler ruhumu çekti içimden. Var mı sizde de böyle geceleri kaynayan kurtlar? 😅😅

Geceleri hareketli şarkı dinleme erama dönmüş bulunuyorum?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ben Şu an bunu dinliyom. Eger kulakligin varsa boyle guzel bass veren cok iyi oluyor, bende oyle de Şu an xD

https://www.youtube.com/embed/JOLm1MElm4Q
    0
    112 Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Thanks 😇😇

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

You are welcome..

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Ya ben bu şarkıya aşık oldum hatta hızımı alamadım bugün hikayeme koydum instada. Başka var mı böyle önerebileceğin diye soracaktım?

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ohaa jfhdgjdhf var ya cok, seviyorum zaten bunun sarkilarini. Genelde bu tarz yapiyor bu. Hikayeyi gorebiliyoz mu cok merak ettim nasil bir seydi xD

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Kendimi paylaştım onu göremezsin xuxhhxhss. Bakayim bi şarkılarına baya baya beğendim çünkü ben bi şarkı beğenirsem kusana kadar dinleme huyum var

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hadi ya, olsun seni goruruz nolacak insan yemiyom skdfjdkg ayy sende mi onlardansin hic sevmiyom, guzelim sarkiyi sonra biktiriyorlar, abimde ayni sen kfdsjgdkjg bak bak guzel sarkilari var, genelde ayni 3 4 kisi hep beraber sarkilari oluyor onlara da bakabilirsin olmadi sana simdi bir tane atayim

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Olur lütfen at 🙏🏻🙏🏻 ben arada Türkler mi bu kişiler çünkü yorumlarda hep Türk var

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu bir
      www.youtube.com/watch
      ben bu 6iant'a bayiliyom, adamin kendisine ozel tarzi var sesi ve sarkidaki vibe hep ayni tarz degismiyor ve hepsi guzel oluyor insani resmen hipnoz ediyor boyle alip goturuyor kfdjgdfjk
      www.youtube.com/watch
      Bu da benim sarki. SENIN SARKINI CALDILAR...
      www.youtube.com/watch

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet 6iant (giant/dev demek turkce karsiligi, adam dev gibi zaten kfdjgkdf) turk onu biliyom (gurbetci diye biliyom, hollandaca soyluyorlar) digerlerini bilmiyom emin degilim onlar da mi ayni yoksa baska ulke mi ama soyledikleri hollandaca yabanci soylediklerinde

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Bekle beni çok güzelmiş. 😍😍

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hahahah kiz costu🤣🤣

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

insan boyle bi mutlu oluyor keyfi yerine geliyor cosuyor guzel sarki buldugunda dimi bende de aynisi oluyor hoplayip ziplayasim geliyor rahatsizim heralde jkdfgjdfkgdfh

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Bu şarkılara coşmayan rahatsızdır asıl. Biz normaliz sakin ol xhxhxhhs

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hahahsdfhjs heeyt be yasasin :D
      Buyur bunu da araya sikistirayim...
      www.youtube.com/watch

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Şarkılar için çok çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben de sana öneririm istersen ama şu sıralar maalesef ünlendi önereceğim şarkılar 😔 beğendiğim şarkılar ünlü olunca içimde kıskançlıkla karışık bi üzüntü oluyor sende de oluyo mu djxhxhxhhxhx ilk ben keşfettim niye herkes dinliyor bunu gibisinden dhdhdhe

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Bu klipte hareketleri neden bu kadar abartılı bilmiyorum ama güzel söylemiş xshhssh

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Estagfurullah, iyi dinlemeler🙏🥳sikinti yok ya onerebilirsin
      Aynen aynen bende de var bilirim o hissi kfdsjgfdkjg bu sarkilari pek bilmen yok cunku adam oyle pek fazla unlu degil, cok underrated dediklerinden bence. Bir tane daha var bambaska biri bu da ama turkce ve o da almanyada galiba, istersen onu da atayim o da oyle unlu olmayan ama cok hos o da bence...

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nasil yani kfdjgd

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Buydu. Sesi de cok iyi boyle bir sey var icinde cizirtili gibi nasil tarif etsem bilemedim ama cok guzel geliyor kulaga kjfdgkdfg
      www.youtube.com/watch

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sonumu yazmislar iki satir mektup...

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

https://youtu.be/E3E8qQmP4t8?feature=shared

🤍🤍🤍🤍

https://youtu.be/PiFwRTRo_T8?feature=shared

https://youtu.be/d6dkZmoYOzA?feature=shared

Bunda da 1.30dan sonrası cennete düşmüş gibi bir şey xhxhxhxhx

https://youtu.be/OGAngW1BZ04?feature=shared

Bunda da 2.25 ten sonra çok sarıyor nedense dinlemesi hxhshshshs klipleri hiç bakmamıştım bu arada ilk kez şimdi izliyorum Spotify sağolsun klip falan izletmiyor djdjxhx

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Yani el hareketleri falan cok gereksiz abartılı geldi xjxhhxhxhx klipsiz olsaymış keşke djxhxhx

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Aa evet bu attığın da güzelmiş çok sağol

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

https://youtu.be/FCUk7rIBBAE?feature=shared

Bir de bu var kesin duymussundur. Ne kadar bilinse de dinlemekten vazgeçemiyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hahahsdhj sen afro tarzi seviyon heralde. Bende severim onlarin beatleri de hep boyle oynak guzel oluyor onlara ozel hos bir sey jsdfdgsgf

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sende bunu dinle o zaman seviyorsa o tarz... japon gozu ahhsdfhsfhjgdf
      www.youtube.com/watch

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Evet çok seviyorumm afrobeat 😍

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu kara kizanin da 4 sarkisi varmis bende spotify da. Bir tanesi de bu
      www.youtube.com/watch

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

obayana kfsdjgdfjkg
      www.youtube.com/watch

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

www.youtube.com/watch

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu sarkiyi hic duymusmuydun, hint karisimi kjfsdgfkdjgjdf
      www.youtube.com/watch
      Akon biliyorsundur, o da eskilerden. Bu da baska tahminimce bilmedigin bir sarkisi, ben seviyom belki sende seversin diye attim. Biraz da afro tarzi var diye attim
      www.youtube.com/watch

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Hint karışımı değil hint dhxhxhxhx hatta orada dans eden adam shahrukhan bir zamanlar aşıktım kendisine gerçi hala cok karizmatik geliyor da hintli işte xhxhxhxhxhx

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Ikinci attığını da duymuştum. Güzel...

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

shahrukhan evet duydum bunu daha once demek buymus kfdjgjdf akon da var ya basinda o yuzden karisim dedim kfdjgkdfgg

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aaa oyle mi, sende afrobeatcilerdensin o zaman hee diptiz diptiz🥳💃🕺🪩 kdsjfksdfjg

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Klasik hint filmlerinin hepsini izlemişimdir ve çoğu şarkıyı da oradan öğrendim zaten. Şarkılara ayrı bir klip yapmıyorlar bazıları film içinde yayınlanıyor direk yani klip de filmdeki oyuncular oynamış oluyor öylece youtube da yer alıyor

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oyle mi vay be degisikmis, produksyondan kazaniyorlar o da iyimis ama simdi sen boyle deyince dogru cok gordum bu tarz film dizi gibi klipleri muzik klipi olarak kullanmalarini, demek bundanmis. Hint filmi asla izleyemem yaa bollywood jahsdjshgs

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Aaa mutlaka izle ciddi manada sarıyor. O abartı sahneler falan insanı diziye daha çok adapte ediyor. Pk öneririm mesela hem çok usta iki oyuncu oynuyor hem de verdiği mesajlar çok çok güzel izlerken de sıkılmazsın asla çünkü olay bitmiyor filmde. Amir khan oynuyor xhxhxhhs

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen cok mu film dizi izliyon yoksa ozellikle hint yapima mi cok sariyon jahdfshgj
      Aklima bak hangi sahne geldi bollywood deyince hahaahhaahahhaahha🤣🤣🤣dur bekle

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

59:55 itibaren izle, yarildim gulmekten hahahkdskfksfk
      www.youtube.com/watch

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Açılmıyor. Web sitesi veya uygulamada engellendi diyo sen başlığını şöyle ben izlerim

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Ya aslında bu sıralar izlemiyorum ama boş kaldığımda ve canım eğlenceli birseyler istediğinde direk tür olarak bollywood seçiyorum ama lisede tiryakisiydim o ayrı xhxhxhhx

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hadi yaa tuh. Adanali diziden bir sahneydi de ksdjfdskg 78. bolum, dk zaten yazmistim 1dklik sahne mutlaka izle bollywoodla ilgili cok gulmustum :D :D :D

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kanal 7'de halen veriyorlar koyde babamin teyzesi hep izliyor takip ediyor boyle gunluk yeni bolumunu ne zaman gitsek ziyarete hep tvde kanal 7 bollywood ucmali sicmali sahneler goruyom gulmemek elde degil sdjkfdsjgskfjg
      Film izliyorsan ve pc varsa arkadas ariyorsan uzaktan beraber izleme uygulamasi var beraber izleriz istersen :D

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tesekkur ederim

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Rica ederimm

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Bu arada son yazdığını yeni gördüm kusura bakma. Evet köydeki yaşlı insanlar çok seviyor hint dizilerini bir de Esra Erol falan djdjdjjdj

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Estagfurullah onemli degil.
      Evet, ama neden cozemedim gitti bizim turk dizilerin neyi eksik bunlarinkine gore ahajsjs esra erol ve muge annemin en sevdigi gerci esraya fazla bakmiyor artik ama mugeyi izler sabahlari ahajsjsjs

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Türk dizileri çok uzun bir bölüm 2 saat olamaz mesela bu insanları çok sıkıyor ama hint dizileri Türkiyede 2 3 bölüm birleştirilip yayınlanıyor heyecanlı da olunca daha iyi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Diyorsun.. bak sen nelerde biliyormus iyi hakimsin hee ahahsjs gerci bizim teyzeler seviyor uzunmus kisaymis cay cekirdek sabahtan aksama kadar dizi izlerler sorun olmamasi lazim😂

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Ben biliyorum ya daha söylemedim ama oyuncuların falan çoğunun ismini soyismini magazinsel olaylarını falan bilirim xhxhdhd

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Oha be kizim o kadarini nerden nasil ogrendin ya tam paparazzi bu da hee ahbsjsjd

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Nabalım can sıkıntısı dhdgdhhdh önceden google+ diye bir şey vardı biliyormusun? Orada bi sayfa açılmıştı hint dizi filmleriyle alakalı ama baya ünlü olmuştu lisede arkadaşımla o sayfanın kurucusuyla arkadaş olup sayfanın moderatörü olmuştuk jdhdhdhdhd öyle yani ben bu sektörün en başından beri içindeyim usta jdhshshs

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok bilmiyorum valla. Belli belli baya derinlerindesin cikarmak zor olacak ahahsjs simdi izlemiyormusun film dizi yani hint demiyorum da genel olarak amerikan Hollywood olsun Netflix kore yapimlari da cok populer oldu ispanyol da ayni sekilde zaten ne zaman Netflix yapimiysa hangi ulke olursa olsun bi kalite katiyor o Hollywood kalitesi etkisi giriyor isin icine sonucta film sinema dediginde herkesin aklina ilk Amerika ve Hollywood gelir

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Bu sıra kore dizilerini çok izliyorum. Artık bir çoğu netflixte zaten ve çok da kaliteli diziler yapıyorlar açık konuşmak gerekirse. Amerikan yapımı dizileri de lisede bıraktım zjshhsgsgs

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aaa Amerika yapimi her sey orada basladi ihanet olmus olur bu ahahsjsjd kore gercekten cok iyi isler cikarmaya basladi. Ben o ask romantik kore film dizileri izlemem benim izledigim bir tek Netflixte olan diziler oluyor squid game falan olsun bide ilk izledigim kore yapimi bir zombi filmiydi train to busan diye felaket heyecanli ya gerilimi bol aksiyonu bol bayiliyom boyle filmlere ve zombi filmlerine (busan treni) cokta iyi yapiyorlar makyajindan tut o zombilerin hareket etmesi kosma sekli o kadar iyi ki gercekten on numara bes yildiz yani🤣🤣🤣bide o filmde oynayan bir adam vardi ismi simdi hatirlamasi biraz zor kore ismi sonucta ama seok dong mu oyle bir seydi onun filmlerini izledim bir kac bu son 2 3 haftadir onlar da cok iyi ahahshshs

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Offf Busan treni best cidden abim nefret eder kore film dizilerinden ama ona basılmıştı kendisi. Söylediğin adamın adı da Gongyoo (imkansız crush'ımm 😔😔😔💗💗)

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Seok dong da busan treni 1 de vardı sanırım hafif kalpli adam xhxhxhhx çok seviyorum onu ya aşırı babacan bi tavrı yok mu ama

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Dong seok muş bu arada xhxhxhxhhs

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dimiiii sonu da cok huzunlu bitiyor hüü😢bende daha bi kac sene oncesine kadar izlemezdim taaa ki busan treni izledigimde. Yok o degil o basrol oluyor filmde ufak kiziyla beraber onu demiyom simdi baktim ma dong-seok ismi ters yazmisim onun filmleri hep dovuslu aksiyon filmi oluyor cok seviyom kavga ettiginde adam yumruk gecirdiginde gercekten hissediyon yani o efeklerle beraber cok guzel uyusuyor ahahsjsjd
      O gongyoo dedigin squid game de ilk ve son bolum de galiba metroda sahnesi var

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen aynen adam gibi adam bayiliyom ona onun bi 3 tane filmini falan izlemistim son iki uc haftadir adam oyle bir geciriyor ki icimin yaglari eriyor ahahshshsj baska zombi tarzi filmi vardi orada bi yumruk atiyor adamlar duvara yapisiyor falan🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Gong yoo'nun goblin dizisi var kanayan yaram izle dicem de romantizm var bi tık xhxhdhhx

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen romantizm bize uzak be gulum ahajsjsjs biz aksiyon heyecanli gerilimli filmler severiz boyle aha noluyor lan aboo falan olacam🤣🤣

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

All of us are dead ve Mouse öneriyorum çok güzel ikisi de. Mouse bir sezon 20 sezon falandı sanırım ama ciddi manada cok merak uyandıran bir dizi beni fena ters köşe etti. Eğer aksiyon falan seviyorsan bu ikisi var. All of us are dead zaten zombi dizisi sarar o yüzden

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aaa evet all of us are dead de Netflix zombi dizisi ve yine kore yapimi gercekten zombi konusunda ozellikle korelilerin ustune tanimam. Mouse’u bilmiyom belki gormusumdur simdi cikaramadim.
      Sen Netflix yapimi mi takiliyon yoksa her turlu mu

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

www.instagram.com/.../?igsh=bzh1ODhqdXQ1eHds

Bir de böyle bir şey izlemiştim ama baya kötü sahneler var haberin olsun

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Yani hepsini izlerim neredeyse Asya filmleri çok ilgimi çekiyor ama o bir gerçek

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu ne ya ahahsjsj kotu derken film mi kotuydu

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Alice in borderland izledin mi japon Netflix dizisi en sevdigim dizilerden bir tanesi

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Yok film çok güzel ama vahşet sahneleri beni çok irite etti. Alice in borderland izledim evet oyunlar çok zekice değil mi? Gerçi japonlar zaten zeki insanlar dizileri de zekice olsun bi zahmet😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben seviyom ya oyle psikopat sahneleri, ben ruh hastasimiyim acaba sjsjsjsj aynen aynen bunu bende dusundum cidden muthis bir akil yaa. Bu aslinda bir japon mangasi onu filme cevirmisler ve sana guzel bir haberim var 3. sezon cikacakmis cok mutluyum hahahahshd🥳

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Evet duydum 3. Sezonu. Japonlardan anime falan izliyordum geçen sene AOT, demon slayer, death note ve daha bir sürüsünü bitirdim. Ama alice in borderlandin manga olduğunu bilmiyordum animesi yapılsa da süper birsey olurdu ya.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kiz sen baya baya filmci dizicisin hee iyi hakimsin bu konulara cok izliyon anlasilan. Pc’den mi izliyon nerden izliyon

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Genelde büyük ekran olan her yerden izlerim. Televizyona yansıtıyorum çoğu zaman

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nerden telden mi. Ben pc’den izliyom da oyle arkadas aradim bi an seni de boyle gorunce filmci ben gibi pc’den izliyorsan bi uygulama var boyle uzaktan beraber izleme diye istersen diye dusunmustum😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya biz en sok sarki konusmuyormuyduk konu nasil buraya vardi arkadas sjsjsjssj

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Ghfjyjujyuh bilmiyorum ki nasıl geldi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hjaahjsjssj cok birikmis icimizde ya da ayni kafadan birbirimizi bulunca costuk😂😂dur ben seni ekleyeyim en iyisi ahahsjsjsj

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yeni bir tane afro sarki kesfettim de aklima sen geldin atayim dedim sjsjsj

open.spotify.com/.../6AYPyB4mgQIGeU0Xab4ONQ

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Arkadaki enstrüman neyse o kadar hoş bi tınısı var ki. Ve albüm kapağı da çok güzel. Teşekkür ederim 🤗

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dimi dimiii adamlar biliyor ya isini oynak enstrumanlari bulup guzel sarkilar yapiyorlar.
      Rica ederim🙏☺️

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Knk boyle surekli rahatsiz ediyor gibi oldum ama bir sey denk geldi gercekse ben sok. Senin ppdeki senmisin sana mi ait foto, instada demin gezerken ayni fotolu bir hesap gordum de koca instada sana mi denk geldim cidden dedim🫢sjsjsjdjs hatta ismi soy ismi de yaziyor onu bile soyleyebilirim😂😂

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Yok pinterestten aldım ben yüz görünmüyor ne de olsa diye xhxhxhhx

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Ayrıca niye burdan soruyorsun

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Özelden de sorabilirsin

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Bakar mısın eğer hala sitedeysen tabi bilemiyorum da. Zamanında önerdiğin şarkıların hepsini dinledim de ben eğer varsa farklı bir şeyler atabilirmisin

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hajsdhjsh biz neyi konusmusuz ya😅

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Hatırlamadım deme çok üzülürüm

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya sey sen sey degilmisin instadan konusmadik mi seninle, okuyunca konustuklarimizi oyle hatirlar gibi oldum

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Evet öyle oldu dudhdhhx

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ama sen benimle konusmak istemiyordun iletisimi kesen sendin😅

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Konuşmak istememe değildi. Neyse boş ver kusura bakma

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Neydi. Estagfurullah kusur yok merak ettim sordum sadece

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Gerçekten boş ver. Kendimle alakalı bir durumdu. Seninle ilgili değildi yani çok da

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hmm peki. Sarki istiyorsan onereyim

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Olur ya ben çoğunu dinleye dinleye sıkıldım da

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bunlar nasil...
      www.youtube.com/watch
      www.youtube.com/watch
      www.youtube.com/watch

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Nerden buluyorsun böyle keşfedilmemiş şarkıları hayret ediyorum hakkaten

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Güzel bu arada. Ama sen daha hareketli dinliyordun. Biraz melankolik bunlar 😁

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bunlar yeni diye ve boyle de seviyom hipnoz edercesine bi tarz😵‍💫

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Edercesine diyon yani xuhxhxhxhx

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aynen oyle🙂

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Uzun zaman oldu. Nasılsın? İsmini bilerek söylemiyorum bu arada yanlış anlama anonim olduğumuz için malum 😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

He sorun yok iyiyim sukur sen? Ben senin ismini hatirliyom mu emin degilim iste aklimda bi isim var ama emin olamadim..

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Ben de iyi çok şükür. O isimdir büyük ihtimal 😅😅

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

M?

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Hahahahaha neyse boş ver sen şarkı için çok teşekkürler 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Neyi boş ver? Dogru mu degil mi diyecen sadece..
      Rica ederim

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Doğru doğru 😅😅 niye kızıyorsun ki

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

kizmiyorum sadece sordugum seyleri gecistiriyor gibisin cevap alamayinca

• kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      1 yıl

Yok estağfurullah neden gecistireyim. Öyle hissettirmek istemedim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tamamdir sorun yok

AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

2

Cevap

• DasİstNoooo1
    DasİstNoooo1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/embed/Thvq8nFMPuI

Burdan bi kız atmıştı bana dinle 😂😂

0
    12 Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

😂😂 bayıldım bunaa

Yorumla
    • DasİstNoooo1
      DasİstNoooo1
      +1 yıl

Hahaah çok iyi cansın :D

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

https://youtu.be/o6AvnWfosCg?feature=shared

Bi de bu var jxhshshs

Ayat eylenince şukar aretim 😂😂

Yorumla
    • DasİstNoooo1
      DasİstNoooo1
      +1 yıl

Romane bambade paziyanteeee 😂😂😂

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

😂😂😂

Yorumla
    • DasİstNoooo1
      DasİstNoooo1
      +1 yıl

İyi mi geceler :D

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Süper aretim de o son dediğin şey nedir xhhxhxhx

Yorumla
    • DasİstNoooo1
      DasİstNoooo1
      +1 yıl

Hasta roman çocuğu demek roman dilinde :D seninle şiir kitabi yazalım :D bı sayfa ben bir sayfa sen bastiralim :D

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Sen roman mısın 😅😅

Yorumla
    • DasİstNoooo1
      DasİstNoooo1
      +1 yıl

Hayır değilim ama çok tanıdım mahallelerine gittim ben profilde ki cagatayimizin bire biriyim roman olamam hahaha :D

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Hı hı evet sen kesin onun Emir Sarrafoğlu versiyonusundur 😂😂 ben de roman değilim kuzenimde bi ara çok kalırdım mahalleleri hep çingeneydi ve baya baya takılırdık kızlarla falan başta bi garipsediler falan da sonradan alıştık. Arada böyle onlardan öğrendiklerimi ortamda satıyorum ben de djxhxhxh

Yorumla
    • DasİstNoooo1
      DasİstNoooo1
      +1 yıl

Helal sana hahaah :D goruntulu konuşup seni şaşırtmak isterim ama olmaz işte :D
      Sende biseyler kapmissin super :D Şiir teklifimi düşün :F

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yok maalesef. Müzik dinlemeyi sevmem.

0
    3 Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

Aa neden ki bıyıklı L? Death note openingleri güzel ama onları da mı dinlemiyorsun veya Aot rumbling falan.

Yorumla
    • BloodyGamer
      BloodyGamer
      +1 yıl

Müzik dinleme yetimi bayadır kaybettim ben. Nedense bilmiyorum

Yorumla
    • kendineedebiyatci
      kendineedebiyatci
      +1 yıl

🥺

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Geceleri hareketli şarkı dinleme erama dönmüş bulunuyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Modum şu sıralar hiç yok geceye bir şarkı bırakında dinleyeyim? 12 cevap verildi
Geceye dinlediğiniz şarkıları bırakır mısınız? 41 cevap verildi
Modası geçen şarkıları dinlemeye başladım normal mi? 11 cevap verildi
Müzik dinlemek uykunuzu getirir mi, götürür mü? 45 cevap verildi
Şarkı önerisi aşure gibi zevkim vardır her telden dinlerim bir de geceye bir şarkı sözü? 7 cevap verildi
Geceye dinlediğiniz şarkılardan bırakır mısınız? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce kadınların görünmeyen emekleri nedir?
  • Canınızın tak ettiği oldu mu?
  • Sizce insan en çok hangi konuda kendini kandırıyor?
  • Hayatınızda oturtmak istediğiniz sınırlar neler?
  • "Hallederiz" erkeği çekiciliği.. Zor anlarda çözüm odaklı olan erkekler ilişkide bir adım önde midir?
  • Gözlerini kapadığında kimin yüzü kalbini dolduruyor?
  • Biri senin için ne yapsa mutlu olursun?
  • Sevgiliniz hangi burç arkadaşlar?
  • İlk görüşte aşık okduysanız %90 dış görünüşüne aşık olmuşsunuzdur bence😅, sizce nedir?
  • Size dedenizin ya da nenenizin adını koysalardı isminiz ne olurdu 😂?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨