En kanser müzik kitlesi nettt. Kendiyle aynı müzik dinleyen bulunca tapıyolar metal dinlemeyenleri aşağı görüyolar filan ben sevmiyorum kardeşim bangır gümbür ses
Niye böyleler? (Hepsi değil ama çoğu)
Niye böyleler? (Hepsi değil ama çoğu)
Şimdi ben sana şu grubun şu parçasındaki solo beni ağlattı desem veya şu grubu dinleyince bütün sinirim öfkem gidiyor pamuk gibi oluyorum desem senin için bir şey ifade etmez ama bu müziği dinleyen biri için çok şey ifade eder...17 yaşındaki ergende dinler 70 yaşındaki yaşlı bi dede veya ninede dinler... yaşam hepimizi sömürürken gidip birilerinden acısını çıkarmak yerine isyanını kendi içinde yaşar... metal müzik hayatın ta kendisidir
Metalciler kapatılsınnn! (benim odama)
Şaka bir yana, evet kendimizle ortak müzik zevki olan birini bulunca tapmasak da aşırı mutlu oluyoruz çünkü özellikle gençler arasında çok az dinleyen var bulunmaz nimet gibi mübarekler.
Herkes istediğini dinler buna bir şey diyen yok belki ergen kitledir bahsettiğin kişiler. Metal müzik sadece müzik listemize değil hayatımıza da yansıyor. Ayrıca tüm metal türleri gürültülü, brutal vokalli değildir tonla alt türü var. Bence bi' şans ver..
Ya bak benim senin gibilere lafım yokda bu aşağı görme hali o kadar çokki sizin güruhta illallah ettim. Hele kızlardaki ego kendini bişey sanmak geneli böyle artık tahamülüm kalmadı yanlış anllama sen düzgün biri olabilirsin ben o ergen kızlara diyorum
Cevap
2Cevap
Yo gayet sempatik ler
Sal. klar işte
Sana ne öyle seviyoz
Bi manyak metalci örnegi iste
Çokta fifi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?