Müzik & Etkinlik Yanlış duyup uydurduğunuz bi şarkı sözü var mı ? Kimoluyorsunuz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ya da uydurun şimdi bi tane Güncellemeler+1 yıl Ooo yine süper soru yine ben getirin tacımı 👑👑👑 Yanlış duyup uydurduğunuz bi şarkı sözü var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Ayhanxxx31 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeşil ördek gibi daldım çöllere.Doğrusu Göllere olucak 1 0 Yorumla
Expolisive Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Hani makarnalarsın ya durulmaz,İzel-denizleri aş da gel kurbanın olam adlı şarkıHani bakar dalarsın ya diyor aslında 0 9 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Ahahahahah bu kadar beklemiyordum 😄😄😄😄 Yorumla Expolisive +1 yıl Eskiden lyric Ler yoktu, yıllar sonra öğrendim ama hala makarnalarsın derim. çünkü bence makarnalayabilir. Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Peki nasıl makarnalanır Yorumla Expolisive +1 yıl Onu fiyonklu yapıyoruz Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Mesela ben burma istiyorum diyelim Yorumla Expolisive +1 yıl Ona da bi yol buluruz Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Açıkçası nasıl makarnalanıyor anlayamadım Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Bu sadece bir metafor mu Yorumla Expolisive +1 yıl :)) seviyoruz eğlenceyi Yorumla
Benkubrageliyom Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Evet delalılım mı belalım olarak biliyordum sleowlwoeo 0 1 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Tabi ki selalım Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bazılarını uydurmuşluğum vardır 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O da benim gibi gotu karamelli 😀😀 0 2 Yorumla Kimoluyorsunuz +1 yıl Şarkının aslı ne 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarkan-ölürüm sana. Dogrusu o da benim gibi gözü kara belli 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet var
Yeşil ördek gibi daldım çöllere.
Doğrusu Göllere olucak
Hani makarnalarsın ya durulmaz,
İzel-denizleri aş da gel kurbanın olam adlı şarkı
Hani bakar dalarsın ya diyor aslında
Ahahahahah bu kadar beklemiyordum 😄😄😄😄
Eskiden lyric Ler yoktu, yıllar sonra öğrendim ama hala makarnalarsın derim. çünkü bence makarnalayabilir.
Peki nasıl makarnalanır
Onu fiyonklu yapıyoruz
Mesela ben burma istiyorum diyelim
Ona da bi yol buluruz
Açıkçası nasıl makarnalanıyor anlayamadım
Bu sadece bir metafor mu
:)) seviyoruz eğlenceyi
Evet delalılım mı belalım olarak biliyordum sleowlwoeo
Tabi ki selalım
Bazılarını uydurmuşluğum vardır 😂😂
O da benim gibi gotu karamelli 😀😀
Şarkının aslı ne 😄😄