Ben yıllarca Hirâi Zerdüş dinleyip de, nasıl bilmediğim bir parçası olur diye kendime kızgınım. Bir an da dün gece karşıma çıkıp da, nasıl en sevdiğim 2. parçası olur ona da ayrı şaşkınım..
Sizin oldu mu hiç? Sorun bende mi?

Ben yıllarca Hirâi Zerdüş dinleyip de, nasıl bilmediğim bir parçası olur diye kendime kızgınım. Bir an da dün gece karşıma çıkıp da, nasıl en sevdiğim 2. parçası olur ona da ayrı şaşkınım..
Sizin oldu mu hiç? Sorun bende mi?

Bu şarkının adını unutmuştum denk geldiğim iyi oldu tekrar.
Sezen Aksu'ya bayılmam ama bu şarkısı enteresan gelmişti enteresan da zaten bana göre ağıtla başlayan şarkılar zaten artık yok.
https://www.youtube.com/embed/X8t7RatOIIsDinlesem mi şu an bilemedim 🤷♂️ Daha yeni kaybetmişken annemi, ilk kez gördüğüm bu şarkı bana zarar verir mi? 🥹
Başınız sağ olsun, ruhsal sağlığınız için görüşü kaldırın.
Kalsın. Biraz Hirai dinleyip peşinden buna geçiş yapacağım. Teşekkür ederim, Allah razı olsun.
Fazla melankolik olur ama siz bilirsiniz, cümlemizden. Rica ederim.
Beklediğim kadar travmatik bir parça olmadı. :) Sıkıntısız atlattık.
Sıkıntı sende değil hiraizerdüş dipsiz bir kuyu gibi hala keşfetmediğin onlarca şarkısı olduğuna adım kadar eminim djdkdkdkd Benim de sürekli karşıma başka başka şarkıları çıkıyor aaa yeni mi çıktı derken bir bakıyorum çıkalı yıllar olmuş 🤷🏻♀️
Boğuyor bu adam beni her gece 😂 Neyse aaa bu da mı varmış dediğin bir şey olursa beklerim :)
Bende B12 eksikliği var dkdkdkd Unutmazsam inşAllah denk geldiğim İlk zamanda size iletirim 😇
Haydaa
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Teşekkürler 🍁
Rica ederim.
Paylaştığınız sanatcıya uyuz oluyorum. Her dinlediğimde beni uyuşturuyor🤭😂😂 resmen ruhumu sömürüyor vampir gibi yaa... bence bu yüzden kendinizi iyu hissetmiyorsunuz🙈😅
Aksine, kendimi onu dinlerken iyi hissediyorum. Çok kızmayın ona. Onun ne suçu var :) Hatta şu an Gurbet parçasını dinliyorum onlardan. Tavsiye ederim 😂😂
Cevap
4Cevap
Evet nadiren oluyor dinlemediğim şarkıları. ama genelde dinlemiş oluyorum çoğunu
Arada oluyor öyle. Genellikle filmlerde rastlıyorum. Film yapımcıları iyi şarkıları yeniden keşfedip kullanma konusunda uzmanlar.
Ben zaten sanatçıyı sevsem bile tüm şarkılarını dinlemem hiç bi zaman. Bağ kurduklarımı dinlerim. O yüzden bilmediğim tonla şarkı vardır😄
Evet Geçenlerde Nilüfer'in güzel bir şarkısı keşfettim
Olmuştur mutlaka
Bazen oluyor can suyu gibi
Olmustu.
Olmuştu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?