Sizin için anısı olan bir şarkınız var mı?

bazen birini kaybederiz, bazen çok severken ayrılırız, bazen çok sevildiğimizi hissederiz bazen de yapayalnız kalırız. böyle durumlarda radyoda aniden çalan ya da bir anda önünüze düşen bir şarkı o anki ruh halinizle o kadar bütünleşir ki. sözlerin bir anlamı olmasa bile o şarkıyı her duyduğunuzda o günki ruh halinize geri dönersiniz. aynı acı ve üzüntüyle değil belki ama çok derinden hissedersiniz o günü. herkesin böyle şarkıları vardır diye düşünüyorum. sizinki neydi ve sizin için anısı nedir?

ben ilk defa aşık olmuştum ve sebepsiz yere bitmesi gerekmişti. ona son yolladığım maile bir şarkı eklemiştim. nazan öncel - beni hatırla. o kadar kuytuda bir şarkıydı ki belki de ömründe 1 kere dinlemiştir diye düşünmüştüm o zaman. kuytuda kalan tozlu şarkılar her zaman daha değerlidir benim için. sonra nasıl olduysa o şarkı çok popüler oldu. bir sürü cover yapıldı bir anda. radyoda hep denk gelmeye başladım. acaba o da denk gelmiş midir, o ne hissetmiştir hep düşünmüşümdür. şimdi ne zaman bir nehrin kenarına otursam o yapayalnızlık hissindeyken hep nazan öncel dinlerim. kendimi araken nasıl da kaybolduğumu hatırlatır bana.

Sizin için anısı olan bir şarkınız var mı?