Konser mekanının garip davranışları neden olabilir?

12 yaşında bir kızım var ve onun ile birlikte içkili bir konser mekanına gideceğiz gitmenizin sebebi ise kizımin hayranı olduğu bir sanatçının gelmesi 2 hafta önce mekanı aradım işte 12 yaşında bir kızım var bizim ile alır mısınız falan diye kadın ebeveyin ile kesin alırız sıkıntı olmaz dedi bugün yer ayırmak için aradım 2 hafta önce konuştuğum kadın açtı telefonu işte yer ayırtmak istediğimi söyledim ve kızımın da geleceğini kendisinin sıkıntı olmaz dediğini de belirttim bana şey dedi ben asla öyle bir şey demem belki 16 17 yaşında olsa alırdık polis gelse benim mekanım kapatılır dedi yani kendi ağzıyla söylediği şeyi yalanladı ve bana şey dedi yarın beni arayın ben bir öğreneyim alabilir miyiz diye sonra ben farklı numaradan bu kadını denemek için aradım bu sefer 8 yaşındaki çocuğu ebeveyin ile alır mısınız dedim 12 yaşında falan olsa alırdık dedi ben anlamadım bunlar ne karıştırıyor sizce ne olabilir amaçları benim korktuğum şeyse bu mekan kızımı alsa bile polis gelip bize ceza yazmazmı niye çocuğu buraya getiriyorsunuz diye yoksa mekana mı ceza yazar çocuk niye alıyorsun diye hangimize ceza yazılir ve mekan neden böyle garip hareketler yapıyor
Konser mekanının garip davranışları neden olabilir?