Müzik & Etkinlik Spor yaparken dinlenecek şarkılar önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dıps dıps bisi olmasin basim sisiyor soyle hareketli neseli biseyler lutfen.Spordan kastim yurugus ve kosu falan Spor yaparken dinlenecek şarkılar önerir misiniz? Cevapla Fal Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rammstein - Du HastQueen - We Will Rock YouBarış Akarsu - Islak Islak 0 0 Yorumla
depresifserseri06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Öneririm de tarzını bilemedim dıps dıpstan kastını anlamadığım için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maneskinin sarkilarini seviyorum mesela. Dips dipstan kastim klasik spor salonunda arka planda calan sarkilar Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Spor için raggaeton iyi bir seçim. Bu türü araştırabilirsiniz seveceğinize eminim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öneririm de tarzını bilemedim dıps dıpstan kastını anlamadığım için
Maneskinin sarkilarini seviyorum mesela. Dips dipstan kastim klasik spor salonunda arka planda calan sarkilar
Spor için raggaeton iyi bir seçim. Bu türü araştırabilirsiniz seveceğinize eminim.
Yaptigin spora gore degisir bence
Slipknot - Nero Forte
En güzel şarkı bir derdim var öneririm
Jakuzi