" Jassi Sidhu - Nai Reesa " ve Galiyan seviyorsanız pişman olmayacağınız " Aashiqui - Tum Hi Ho " var, birde " Sun Raha Hai Na Tu " şans verebilirsin epey içten okuyor kızcağız.
Rica ederim, " Teri Galliyan " normalde slow bir şarkı benim kastettiğim ama senin yazdığın farklı, o isimde çok şarkı varmış şimdi baktım bu teri galliyan'ı hem bir kadın hem erkek söylüyor.
İlkinde Aamir Khan ne kadar genç öyle :D Ama şarkı olarak ikincisi daha iyi, slow sevdiğim için bir tık daha iyi geldi. Favori dillerim Özbekçe, Bulgarca ve Yunanca daha kulağa hitap ediyor gibi. Bulgarca olarak özellikle Azis'in bazı şarkıları harikadır, özellikle ne znaesh, nakarai me, zabravi me, samo s teb, obicham te ile mrazish öneririm. Bulgarca olarak özellikle slow olarak " Anelia-samo tazi nosht " müthiştir, hareketli olarak ise " Preslava Posleden Adres " harikadır. Yunanca olarak ise Dj Pantelis afto to kalokairi ile Nikos Kourkoulis - Pare me apopse agkalia önerebilirim, Özbekçe olarak en sevdiğim Ziyoda, şarkıları ise Asalim, Nega Nega, Sevmaganman, Yollarim, Xattuba diye sayabilirim. Bunlara bir şans verin, pişman olmazsınız. Bunlar harikaymış başka var mı derseniz devamını yazarım, yaşınız aşırı genç olduğu için bu şarkılara yetişememişsinizdir kuşak gereği, en yenisinin 10 senesi var benim gençliğimin şarkıları :D
Ben urdu dilinde zayn-tightrope şarkısında bir bölüm var orası da çok huzur verici eğer dinlemek isterseniz. Çok teşekkür ederim öneriler için dinleyeceğim☺️
Bu çok güçlü bir ses olan Yasmin Levy ve nağme konusunda uzmandır. 4:07 yi açıp o saniyeden sonra şarkıyı bitirene kadar yaptığı o gırtlak oyunları beni çok etkiliyor işte. O zaman iyi dinlemeler :)
En İyi Cevaplar