• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Müzik & Etkinlik

Hangi Ezel Müziği?

MeX06
MeX06 Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Liste burada...

youtube.com/playlist

Benim favorim "Bu nasıl bir büyü?"
Güncellemeler
1 yıl
Nerden devam ediyoruz 😂
Hangi Ezel Müziği?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

eyvah eyvah sen de sorgulama kısmına geçtiysen yolun sonu görünüyor. dediğim gibi en son istenmeyen bir şey yaşandı, benim için kesinlikle çok önemliydi, üstünde durdum. o sıra iddialara göre birbirimizi kırdık, ama net şekilde o dramaya bağladı ve benim konunun üstünü kapattı. neyse bir yere varamıyoruz diyip birbirimize kızarak ama yolun açık olsun vs diyerek bitti. ardından hüzünlü modlar. benim için oturtamadığım şeyler bir dünya soru.. durduk yere suçlanmanın manipüle edilmenin verdiği şok, ve bununla baş edememe o yüzden donma tepkisi. birkaç gün sonra ben yazdım önce yok oldum ortadan, biraz konuşmaya çalıştık ki bana göre o konu hallolmadan devam edemem, o da uzatma barışalım diyor ama öyle kalbimi kırdın küs gibi bir şey değil ki hadi artık barışalım diyim. neyse, sonra yine olmadı. aradan 21 gün geçti, yazdı bu defa yukarda anlattım o kısmı işte yok sayalım biraz geri saralım vs. ben yine çözmek istedim (bak öylesine bir konu değildi benşm için böylece bana büyütüyorsun diyemez bana göre gayet ciddi ve öyle olduktan sonra isterse konu gerçkete ciddi olmasın, bi gönül yaparsın di mi çok mu zorz ama hayırz kaçıyor bence dediğin gibi) sonra yine konu açılmaya çalışınca, hem girmek istemedi hem bi şey diyemedi, gideyim de rahat et vs tripler. deşip duruyorsunlar. işin içinden çıkamadık orada bombardıman halinde saçmaladı. tartışma ortasında bana daha önce verdiği bi sözü yerine getirmeye çalıştı ama onu da yapamadı böyle karışık neyse ben müsait olmayınca dedim sonra, çözemedim sindiremedim dediklerini. insanı alabora ediyor. sonra birkaç gün sonra ben nasılsın dedim, buz, duvar, kerpiç... ben de ekstra bi şey diyemedim. o da demedi. en azından öncesinde adam gibi vedalaşıp insan gibi bitmişti. şimdi saçma sapan bi hal. aklım benden ümidi kesti. kalbim inat ediyor. ruhum ondan ümidi kesti. kızdığı şey başkalarıyla konuştuğumu filan gerçekten şüphelenmiş olabilir ya da bunu aklından geçirmeye sinir olabilir soğumuş olabilir çünkü bu konuda korkutucu bir hassasiyeti olabiliyordu bazen. ki ben ona göre davranmıyorum, kendime göre davranıyorum bu da ona normalinde uyuyor. kızdıracak bunu yaptım başka o konuyu açmam ona göre gereksiz uzatma filan. buna kızmıştır. başka da bilmiyorum. çok teşekkür ederim... bağırmadım telefonla tartışacak ortamım yoktu o esnada.

0
    136 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

niye buraya yazdım site artık izin vermedi oraya.
      aklım diyor ki; seninle aynı değil, aynı düşünmüyor, bugün gitsen bugün sonra gitsen sonra açık olabilir ya da senin yalvarmanı filan ister haspam.😖 ya da belki çok daha soğuk biri, arada şansını deniyor senle de deirn hissetti ama bunlardan dolayı senle uğraşamayacağını düşündü. hani tatlı iyidir ama ana yemek de değilsin.. yani ne istiyor ama çok önem veriyor; ne istemiyor... bağırmadım ama devam etse ve beni böyle kangren etse ya da birbirirmizi beni duymadığı için bağırmak zorunda kalabilirim. ona hayatımda hiç olmadığı kadar ben dili kullandım :) kendimi görülmemiş, duyulmamış, anlaşılmamış hissediyorum, şöyle böyle.. hayır ben seni anlıyorum diyor, ama anlamış gibi davranmıyor.. ne havaya atılacak şeyler oldu ne de herkes için biricik olabilecek şeyler. yani oldu bittidir mnğne bakıyordur belki. belki aynı anda değil de sırayla deniyordur... ama sen baya emin oldun gibi sanki? anormal de olmaz ama insan görmek istediğini görebiliyor...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

günlük okuma limitinş doldurdum şu an 🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

buna arada, çok mu sakin diye sordun sonra çok sakin ya sakince yol alıyordur dedin ya.. bunların daha alt cümleleri neler.. ?

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Artık burdan mı devam ediyoruz☺️ banada yazdırmadı orada uygulamadan atıp atıp durdu. En son nete girmeyi akıl ettimde öyle yazdım dün. Konumuza gelecek olursak;
      İnsanlar çoğu zaman kendi yaptığı hatalarla yüzleşemiyor onun yerine yanlış yaptığı insanlardan uzaklaşıyorlar. Senin için önemli olan şeyi anlayamadım açıkçası ama onun için önemli olan şeyi anladım. Başkalarıyla konuşmandan çok rahatsız olduğunu söylemişsin. Ama bu çok normal değil mi? Her erkek böyle bir konuda çok hassastır zaten.
      Bu arada sorgulama anlamında sormadım. Sadece analiz etmeye çalışıyorum bu işin geri dönüşü var mı yoksa hani geri dönüşü olamayacak şekilde mi bitmiş?
      Geri dönüşü olmayacak şekilde bitmemiş. Ama geri gelse de birbirinizi yıpratacağınız muhakkak görünüyor. Belli ki senden seni nasıl yaptığın hatadan dolayı değil de kendi yaptığı hatadan dolayı kaçıyor. Kendi hatasıyla yüzleşmek bana zor geliyor bunu kabullenince senin ona saygı duymayacağını düşünüyor. Bu yüzden de hem hatasını kabullenmek istemiyor hen de hatasından kaçıyor galiba sana unutturmaya çalışıyor bi taraftanda kendi unutmaya çalışıyor. Zor bir durum ama bence tekrardan yazacaktır sana. Sen olumlu mu yoksa olumsuz mu cevap vereceğine karar ver onun dışında hiç düşünmene bile gerek yok bence. Ben de çok zor bir şey olur o yüzden kendini yıpratmamak üzmemek adına yazarsa da olumsuz cevap vermem daha doğru olabilir.
      Sakinlik konusunda da aslında kastettiğim şuydu... Genelde bağırma çağırma ondan sonra ters tepkiler veya insanın canını acıtan kötü sözler varsa soğuyup kaçabilir.
      Her halükarda Eğer daha önce beni rahatsız etme bana yazma gibi bir şey demediysen yine yazacağını tahmin ediyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

evet mecbur kota dolmuş :) ben onun için öenmli olan anladım. benim için ben sınırlarımı aştım ya ben mantıkls hareket eden biri olarak duygularımı koruma odaklı biri olarak mantığımsız hareket ettim ve bir kırılan bir kavanoz düşün, içinde en sevdiğin yemekle birlikte cam kırıkları vardır... yani bilmiyorum benim için önemli olan bu konuda ne kadar önemli... yaşadığı hissettiği her neyse bu da dürüst açık ve samimi olması, saygı duyması önemli. böylece neye şans verilir, sınırları nedir, az çok bi çizgide belirlenip yaşanır. ben özgür ruhlu biriyim ama dizgine muhtacım yoksa sınırım kalmıyor. o dizgin de benim elimde, başkasına tamamen veremem bu da benim için çok önemli. ama onun karşısında, gardsız kalkansız silahsız kaldım :) bu bi savaş değil ama yaralı bir insan iyileşmeye çalışırlen bir yandan kendini güvende tutar. spor yapmaz.. onun gibi. ben şahsen bir ilişkiye açık ve hazır bir durumda değildim. ona da gardsız yakalanınca, kanıma karışmış oldu... öyle bir şey ki pişman da olamıyorsun. her gün jilet gibi giyinip bakımlarını yapıp bi tık rahatsız ama özgüvenli şık olup, bir gün dünyanın en rahat kıyafetiyle takısız tokasız günü geçirmek gibi belki..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

evet tabii ki kimse istemez ama nasıl diyim, onda aşırıya kaçan şeyler vardı. ve bana bu samimi gelmiyor. nedeni ve örneği de kendi ailemde. her şeyin aşırısı sıkıntı. tam tersine de dönebiliyor... bir kadın çizeceksin, saklayıp gömeceksin hesabı bu. ı ıh. bir kadını sevdiğin hali neyse öyle kalmalı ki sevdiğin kadın olmaya devam etsin. zamanla bir şeyler dönüşüyor zaten. sadakat insanın içindedir zaten. bunu görürsün. güvenirsin. şüpheyle ilişki başlamıyor da görüldüğü gibi yürümüyor da.. Allah kalplere sadakat versin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

öyle bir şey demedim en son ben nasılsın dedim ve öyle kaldı. ne demiş ferdi.. 'dönsen bile dönsen bile bulamazsın beni bende...' araya ayrılık girmiş sen neredesin ben nerede...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ne demiş kıraç, oysa bir umuttu hep gönlü besleyen dayan yüreğim diyen.. şimdi koca bir ateş her yanı sardı bende bir tek can kaldı..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

o da yaralı... o yaralar birbirini çekiyor... Allah muhafaza her ne yaşansa, o yaralar, yaralı çocuklar karşı karşıya geldi mi, dünyada başka hiçbir şey kalmıyor. Allah güzel şeyler nasip etsin.. insan bildiği tadı arıyor. acıysa acı belki bu yüzden Bayhan 'tiryakinim' diyor herkes de deliriyor.. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

izin vermiyorsun yaralarını sarayım diyordu. kendince o da yara sarıyordu. onu çok özledim. ama keşke aklımın eline verecek bu kadar malzemesi olmasaydı...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sana bir şey soracağım, sence sevgi midir, onunla her şeyi unutmak? o bana bunu diyordu, kendim dahil her şeyi unutmayı özledim senle diye. bu sevgi mi.. kaçış mı..

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Samimiyetsiz gelen şey neydi? Seni değiştirmeye mi çalışıyor. Neyi değiştirmeye çalıştı mesela. İnsanın bu konularda kırmızı çizgileri olması gerekiyor bazen. Sen ayrı bireysin o ayrı birey. İnsan bazen kendi içinde bile çelişiyor kaldı ki başka insanların anlık doğruları üzerinden kendi yaşamını ayarlamaya kalksın. Üstelik emin ol bütün insanlar subjektif. Bakarsın sana başka yargı koyar başkasına başka. Bişey söyliyim mi kimse umursanmayı hak etmiyor. Kendi hayatımız için biz herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürken başka insanların 10saniyede yargı koyması ne kadar haklı olabilir ki.
      Şunuda diyeyim önemli olan insanın kalbinde sadakat olması. İnsan yeri gelir işi olur alışverişi olur hatır olur belki herkesle konuşmak zorunda kalabilir ama kalbinde bi kişi olur.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Zamanla güvensin diyorsun ya. Şimdi bazı insanlar başta kredi verir bazıları ise hesaptan keser. Yani şunu demek istiyorum bazen ilk başta bir insanı daha çok güvenirsin. Çünkü uzaktaki insan daha az yaralar. Daha kolay vazgeçersin. Dolayısıyla etkisi az olur. Yani güvenmesen bile olası zararlarının azlığı seni rahat ettirir. Şöyle düşün başlangıçta belki birine güvenir kredi verirsin 5 lira. Geri gelmezse dersin ki zaten önemli bir para değil ama en azından güvenilmez bir insan tanımış oldum ve ondan kurtulmuş oldum. Ancak zamanla verdiğin Kredi artar ona güvenmeye daha muhtaç hale gelirsin. Hep geçmişini referans alırsın. Ama ne olursa olsun krediyi batırma ihtimalinden bir korku şüphe duyarsın. Verdiğin Kredi arttıkça aldığın risk arttıkça tedirginliğin artmaya başlar. O yüzden insan sevdiğini biraz fazla darlayabilir. Çünkü inan 3 5 aylık sevgiliyle 3 5 yıllık sevgilinin ihaneti aynı değil. Birinde yoldan geçen alelade bir insan diğerinde her şeyin ortaya koymuşsun artık. ilkinde hatayı yaparsa kendi karakteri dersin. Ama ikincisinde çuvaldızı en çok kendine batırırsın. Demek istediğim insanın her zaman ilişki ilerledikçe güveni artmıyor. Tedirginliklerine karşı iyi niyetle yaklaşıp anlayışlı karşılamazsan bunu tek başına çözme metodu senden uzaklaşarak olabilir.

Sevgi konusuna gelirsek. Yani sevmiş gibi görünüyor. Ama daha çok kızmış gibi görünüyor daha doğrusu bir şeyler çok kırılmış gibi görünüyor ya da bozulmuş gibi görünüyor.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Ama şuna da bir açıklık getirmek gerekiyor ilişkilerde ne sadece kadın ne de sadece erkek karşısındakine güvenmeye ihtiyacı olan taraf
      Kaldı ki günümüz dünyası kadınları pek çok açıdan korurken erkekleri savunmasız bırakıyor. Ben buna bir şey demiyorum belki haklı olabilir ama şöyle bir durum var zaten kötü niyetli bir erkek yapacağını yapıyor ama iyi niyetli bir erkekse kötü kötü niyetli erkeklerin yapma potansiyeli olan kötülüklerin ihtimallerinden de bedel ödüyor. Dolayısıyla ödediği bedel hiç değilse beraber oldu kadına değsin diyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

samimiyetsiz gelen şey, kendine dair hiçbir şeyi ismini bile sana dair hiçbir şeyi paylaşma hissinde olmasıydı. bunu hastalıklı buluyorum ben. ve sevgi kaynaklı değil ke sin lik le. cahil olsam öyle sanırdım. annem yapmış o hatayı. sonra o sınırları kendisi çatır çatır çiğnerken, hiç mahremiyet algısı kalmıyor :) ve ben %100 diyemem elbet ama şunu gözlemledim. bak akrep bi eniştem var, deli gibi seviyor kıskanıyor da tabii. kıskanılacak kadar da güzel ama kendi sınırları yeterli olan bir karısı var. biliyor ve böyle gereksiz müdahalelerde abartılı hastalıklı kıskançlıklarda bulunmuyor. bu adam işi gereği çok fazla pisliğe lahit olan biri. ama kendi aklında şerefsizlik kapasitesi o akdar az ki, gördüklerine rağmen ve zekasına rağmen hala şaşırıyor bazı şeylere zihni benden temiz. babam ise... kendini bildiği için, kendi gibileri bildiği için korkunç gerçekten korkunç kıskançlıklar yapıyordu. bi de güya Allah için :) yeterli olmuştur sanırım..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

peki sevmiş kanaatine nereden vardın, kızmış kanaatine nereden? anlayabilmek için soruyorum ve sence bahsettiğim konuyla ilgili yazmalı mıyım sessiz mi kalmalıyım. güven konusunda haklısın.. ben genelde yüksek güvenden başlarım gözüm tutmadıysa zaten hiç güvenmem ama her daim bir kapı açık bırakırım çünkü biraz sevince kalp kör olur filan ya.. bş de insan istediğine inanır ya.. :l

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bir de bu özele girmek istemezdim ama kendi sınırlarıma nazaran ben ona bir süre sonra sınırlarımı aşacak şekilde taviz verdim. bence onun da sınırlarıydı ya da olmalıydı. zamanlama yanlıştı. bu konu ne olursa olsun büyük hata. adına aşk diyorlar... yetişkin insanlarız, tanışmadan sınırları çizmeden ilerlemek ne kadar sağlam sonuç verebilir ki.. ben bahsettiğim ilk büyük kopuşta bunun şokunu acısını hissettim çok. orada yaşanan şey her ne ise o da bana kırıldığını onu yaraladığını söyşedi ama objektif gözle bakınca da yaptığı çok manipğlatifti çocuk gibi beni suçladı acıtasyom yaptı o sırada ben ona ne kadar kötü halde olduğumu söylerken.. seven böyle mi yapar? berbat hissediyorum, çok kötüyüm, zanfır zangır titriyorum diyorum, sen beni kordon diyor smyle bana ne bu? o kadar üste çıktı ki ben onu yanlış anladığımı sandım. ve yumuşadım. meğer yanlış anlamamışom, anladığım şey yüzünden bana kırılmış 😂😂😂 ahhhh bu var ya net manipüleydi bunun aksini iddia edenle psikoloğa giderim... insan özleyince acaba gerçekten ben mi yaralandım diyor ama hayır ya. normal bir durum değildi asla. rüyamda karşılaşıyorduk onunla bir yerde. ama kaçıyorduk gibi de. bana yaptıkları değişmedi sadece ben özledim ve cevapsızım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

o kredi veren ben hesaptan kesen.. cimrilik sevmem sevdiğime bonkörüm... :) bir 'hatamda' bana sırtını çevirecek adama ben kalbimi nasıl yaslarım? nasıl güvenirim beni ben yokken bile sevip sayıp arkamda durmayacak adama? hiç yoksa kendim için yazasım geliyor belki bu defa ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

belki ben ondan soğurum gözümde içimde bu kadar büyüttüğüm için...

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

O hastalıklı kıskançlığın kilidi açılmışsa bence hiç yazma.. çok çaresiz bir durum en çok onun açısından. Bazen erkekler mesela şunu anlamıyor, kadının kalbi sende değilse menfaat için seninle beraber olur ya da beraber olmaz. Beraber olmazsa sıkıntı yok ya da ayrılırsa bi an önce ama Eğer menfaat için seninle beraberse ilişki her zaman seni çabalarında yürür. Ve ne kadar rol yaparsa yapsın mutlaka bir yerlerden ufak tefek acıklar veriyordur. Kaldı ki kadınlar mesela iyi rol yapamıyor bence çok belli oluyor birini sevmedikleri her zaman ama erkeğin gözü kör olmuş olursa işte görmüyor. Ama demek ki sana olan güveni kaybolmuş. Dediğin gibi hastalıklı bir şekilde kıskanıyorsa. Sen hata yoksa bu konuda bence bir şey yapmana gerek yok ayrılmanız sen doğrusu. Bir araya gelseniz de ister onun çabasıyla ister senin çabanla kaybolan güven üzerine Seni hayattan bezdirir. En sonunda nefret edersin.
      Sen başka birini çok beğendiğimi ifade eden birini çok beğendiğini ifade eden bir şey mi söyledin.
      Ben olsam eniştemi referans almazdım. Bazı ailelerde kan kusulur kızılcık şerbeti içtim denilir. İçeride ne oluyor ne bitiyor bilemezsin. Sana her şeyi çok ölçülü gelir ama dışarıya hiçbir şey yansıtmıyordur aslında. Biraz da uyumla alakalı.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Yani hayatın olağan akışında olan şeyler için kendini suçlamana gerek yok. Peki mesela sen nasıl görüyorsun hareketlerini de davranışlarında tutarsızlık dengisizlik seziyor musun?
      Bu arada babanın burcu ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

öncelikle asla ve asla kesinlikle ona erkekliğine saldırı olacak hiçbir şey yapıp söylemedim en kızdığım anda bile. dediğim gibi konuştuğumu bile söylemedim ki böyle bi şey yapmadım sen de takdir edersin öyle biri olsam arkaskndsn bu kadar çırpınmam. sadece ve sadece o başkalarıyla mı konuşuyosun diyince niye sen başka kadınlarla konuşmuyor musun dedim gıcıklık şeklindydi, o da ben yokken arkadaş edşndin yani dedi. hayır dedim öyle bi şey olmadı. seni tanımaya çalışıyorum. bu akda. kızır m güven kırılmaz buna

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

yok ya o akrep enişte kuzenimşn eşi kuzenimle çoğu şeyi paylaşırız onun bakışından anlarım saklamaz o da zaten adamı da yıllardır tanıyoruz hepimiz. babam ikizler ve narsist :)

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Haklısın mesele o değil o zaman. Bu güven kıracak bişey değil. Demekki onla ilgili bi sorun var senlik bişey değil. Bence umursama. Bişey kaybetmiş sayılmazsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

yani ben ona 'hata' yapmadım. gıcıklık yaptım. o da kızdığım içindi.. babam için mi soruyorsun onun için mi? onun içinse onu göremiyorum ki :( bilmiyorum. sadece takip ettikleri meselesi var. ve tartışırken tutarsızlıkları olabiliyor ama çok manipüle ediyor ben apt al gibi kalakalıyorum cevaplarım da ağzıma tıkılıyor o yüzden..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

offff offff offfff. bari vedalalmış haliyle kalsaydı. bu çok sinir bozucu!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

peki bu tartışmalar konusunda ne düşünüyorsun? sen olsan sevdiğin insan karşıda çok kötü hissederken ve bunu söylerken belirtirken, bu şekilde davranması suçluluk psikolojisi mi bencillik mi o anda tetikleniyor çocuklaşıyor mu..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

gürültüden kafam dağıldı cümlelerim saçma olmuş özür dilerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ve bir de çok konu olmuş. daha diğerleri bitmemiş 🤧🤐🤐🤐🤐🤐🤐

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Tartışmalar normal bence... Herkes kendini haklı çıkarmaya çalışır. Eğer çok içinde kaldıysa sana yaptığı haksızlığı anlatan bir mesaj yaz ve artık ilişkinin senin içinde kesin olarak bittiğini söyle. Allah bir daha senin gibi bir insan karşıma çıkarmasın de. Yaşattığını yaşaman dileğiyle de ve engelle derim. Böylece konuyu kapatmış olursun...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sen gergin misin peki ya da çok mu soru sordum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

senin açından duymak istememin sebebi sanki onu benden daha iyi anlayabiliyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bak ona kalben kızamıyorum. özlüyorum. anlamak istiyorum. kendi içimdeki dalgalarla boğuşurken sana verdiğim rahatsızlığı ölçememiş olabilirim, evet yaz dedin ama ben de abarttım sanırım biraz lütfen kusuruma bakma..

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Yoo hayır öyle bişey yok beni yanlış anladın. Çok özür dilerim. Ben o adama kızdım sana değil.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Ben uykum geldi birazda başım ağrıyordu demek farketmeden yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım.
      Ama seni bu şekilde kararsız ve habersiz bırakması hiç hoş değil. Anlaşılan sessiz sessiz çekilmek istiyor hayatından. Casaret edememiştir ciddi ilişkiye. Sanada kıyamamıştır. Ne yapacağını bilmez halde ortada kalmış demekki. O yüzden en bilindik tramva belirtisini sergiliyor. Erteliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

estağfirullah öyle olsaydı da anlardım ama sadece söylemen yeterli.. artık çoğu şeyi üstten anlatmış oldum güzelleri pek konuşamasak da. ama zaten güzeller olmasa bu uğraş da olmazdı. peki bu taviz olayını da katarak bunu son kez sorsam, sevmiştir diye düşünüyorsan gerçekten, benim de yoruculuğumu hesaba katınca, taviz vermeyi de.. dediğin gibiyse cesaret edememeyi de (ki bence benle uğraşmak istemedi, ona teslim olunca bi taneyim, tanımak isteyip sorgulayınca 'beni hiç tanımamışsın' e zaten onu diyorum sen de beni daha tam tanımıyorsun.. neyse) bu tablo nasıl görünüyor. beni de eleştirerek bu ne yani şimdi ne yaşıyorum ben sence? genel tablo ne dışardan? bana gerçekten kırılmış olma ihtimali? velev ki kırılsa bile böyle yapmasını gerektirir mi?

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Cevap verecem ama galiba zehirlendim ben. Yazın böceklerden korunmak için böcek ilacı sıkıyordum hep. Yanlız bugün evdeyim yine her yere zirai ilaç sıktım. Saatlerdir başım ağrıyor. Aklıma başka bişey gelmedi. Çok kötüyüm hem mide bulantısı hem baş ağrısı... Bişey olmaz sandım şu an geçmiyor..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

hay Allah ya acil vs yakında vardır umarımm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

su yoğurt vs hariç ne yapılır bilmiyorum da umarım hastaneye gitme imkanı vardır

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Bi kaç tane ağrı kesici bir güzel uyku şimdi iyiyim. Bu arada dün yazmaya çalışırken uyumuşum kusura bakma.
      Şimdi asıl meselemize gelirsek. Bence sorgulaman onu korkutmuş demek ki seninle paylaşmak istemediği bir şeyler var ondan kaçıyor.
      Asla yorucu değilsin. Sorgulamakta en doğal hakkın. Tabii ki sevmiştir ama aklına yatmayan bir şeyler vardır uzaklaşmıştır. Yani bunları sadece tek bir parametrede değerlendirmek çoğu zaman doğruyu yansıtmaz. Bizim elimizdeki verilen çok az. Kırıldığı için değil kesinlikle onu artık tahmin edebiliyorum. Kırılmaz öyle yapması gerektirmez ancak öyle yapar. Bu onun elinde olan bir şey değil. İnsan bazen yüzleşmekten kaçtığı şeyleri önüne çıkaran insanlardan kaçar. Bak bunun burçlarla falan da alakası yok. Tanıdığını düşünmesem evli derdim.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Bir şeyin kötü sonuçlanması onun hakkındaki belirsizliğin sürmesinden daha kötüdür. Bence bu ilişkiyi kendi iradenle bitiremelisin. Sonuçta karşında sana karşı sorumluluklarını yerine getirmeyen biri var. İnsanları o kadar şımartma sana yazık. Emin ol asla kaybeden olmazsın. Bırak ne hali varsa görsün. Taviz diyorsun ya bence şu an en büyük taviz kendinden en büyük fedakarlık bu ilişkiyi kafan da bitirmemektir. Sonunda zarar gören sen olma diye söylüyorum. Evet çok güzel sevdin çok güzel şeyler hissettin. Kesinlikle karşılıksız olduğuna da inanmıyorum. Belli ki o da bir zaman güzel sevmiş ama bir ilişkinin getirdiği sorumluluklarla başa çıkamıyor. Tatile gittiğinizi farz et. Herkes kendi çantasını taşır değil mi. Onun çantasını taşıma. Tekrar ediyorum çok güzeldi kalbin var İnşallah çok mutlu olursun. Ama bence bu kadar sabretmen bile çok. Çoğu zaman bu tür şeyden sonra hayal kırıklığı olur. Tavsiyem sen de yoluna bak..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sevindim, geçmiş olsun. ben bile düşündüm fazla kötü giden yanda gitmeyen bir evliliği mi var acaba diye artık... devam etmiyor ki bitireyim :) napayım iki hafta sonra çıkıp tüh sana, bi daha yazma mı diyeyim :) biraz geçmişe baktım o konunun döndüğü zamana. orada ben bahsettiğim konudan dolayı durmuştım çözüm özür vs bekliyordum. o da bana konuştu yazdı bir sürğ şey ama öyle bir şey ki ya ben onu anlamıyorum ya o beni. bir süri şey söylüyor ama hiçbiri tutarlı ve net biçimde konuyla alakalı ihtiyacım olan cevap değil. ya da ben çok şoktaydım anlamadım gerçekten bilmiyorum. ama zamanlamaları çok acayip her türlü. ben onla çok yakın olmamın irademi kullanmama engel olduğunu söyledim. ben senin bir kelimenle sakşnleşebilen biriyim ama bunca söylediklerin neden işe yaramıyor gereken cevap gelmiyor çünkü gibi bişi dedim. o sırada bana seni çok seviyorum dedi ilk kez. ve bunun bana hissettirdiği, kaybetme korkusu gelince bu zamana kadar böyle gçstermediği duygusunu birden patlatmak gibi geldi. açıkçası inanmakta zorlandım, zamanlamasından dolayı. bunu da söyledim. o zaman çok kırıldığını söyledi ben sana ne diyorum sen ne diyorsun diye. ama üzgünüm, ben o cğmleleri kurduktan sonra gelince ben yine mi manipüle ediyor acaba dedim. bir şey gerçekse eğer ve kırıldıysa bu olabilir. ama düşüncem değişmedi inanmak istesem de. başkası bana anlatsa asla gerçek olduğunu düşünmezdim o ortamda. ya da bu adam gerçekten ifade becerisi sıkıntılı biri ve belki de samimiydi... bana şunları demiş, bu kadar küçük bimmeseleyi (🤯😳) bu kadar büyüttüğüne inanamıyorum bize yazık ettin! beni kırdın yaraladın incittin ama sarılırsan geçer..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ben bu kadar duygularımla ipleri elinde gibi oynayabilmesinin şaşkınlığı ve güvensizliği ile bu kadar damahoji bir sayfa bana suçlama yaptıktan sonra ama sarıl demesini 6 hislerimle beraber bir türlü gerçek bulamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ya ben paranoyağım ya o çok yanlış ayarlıyor dozlarını... neyse neticede yok. dün gece kesin olarak o diğer konuyla ilgili yazmak istedim, deli bir an gelirse yine yazabilirim kendime güvenmşyorum çünkü konu benden bağımsız olarak çok dikkat alanımda. birinin ona zarar verdiğini fikirleriyle zehirlediğini düşünüyorum ve kalben çok üzücü geliyor tüm bunlar dışında. diğer konuda yanaşmadan yanaşırsa da belki önünü keserek bunu sorabilirim cidden çok bağımsız şekilde önemsiyorum bunu. umarım hayrıma hareket ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

senin sandığın yanlış anladığın gibi biri değilim ben ağırıma gidiyor bu söylediklerin kırılıyorum ben ne diyorum sen ne anlamışsın vsvs. dinleyince yeniden kendimi sorguladım resmen. ama o yanlış anlamışsın dediği şey var ya, bana söylediğinde üst üste defalarca, sen ciddi misin, ciddi olarak mı söylüyorsun vs diye birkaç kez teyit ettirdiğim bir şeydi. şimdi diyor ki ben öyle bi şey demedim ben öyle kast etmedim ben öyle biri değilim sana yazık beni çok incittin... @&#!@?#&_#@&@?

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Diğer mesele dediğini Ben onu pek anlayamadım açıkçası ama. Çok ayrıntıya girmek istemem o sizin özeliniz anladığım kadarıyla. Yani bir iletişim problemi olduğu zaten kesin. Bu kadar uzun uzun yazdığına ve bunun senin tarafından anlaşılmadığına göre bu adam hakkında hiçbir şey bilmesem kafadan burcu başaktır derim 😂😂😂
      Ben bunu bilmiyordum açıkçası sana açık açık söylemiş kırıldım diye. Belki sen de hatasından dolayı onu kırdın o da hem kırıldı hem de kendi hatasıyla yüzleşmekten kaçıyor. Yetmemiş gibi bu anlaşılmaz durumun senin tarafından anlaşılmasını bekliyor. Dahası bir şey söyleyeyim mi o senin her şeyi hissettiğini bildiğini düşünüyor ve bilerek böyle davrandığını düşünüyor. Kırılmış ama bunu açıkça söylemek onu zayıf göstereceği için sözler boğazında düğümleniyor zayıf olan olduğu alana girmek istemiyor onu yerine laf dolandırarak anlaşılmaz bir hale geliyor.
      Of çok zor bir durum ya.
      Bir de kendi iç dünyası içerisinde senin kötü bir insan olduğuna da karar vermiş. Dolayısıyla seninle iletişim üretiyor 😂😂😂
      Yani buradan gülüyorum bu duruma ama bütün ayrıntılarıyla ne yaşadınız bilmiyorum ama takılmış bir yere işte. Kendine referans noktası olarak bir şey seçiyor bu konuda. Ya bir şey söyleyeyim mi aslında erkekler biraz beğenildiğini görmek ister pohpohlanmak ister biraz övülmek ister. Ama işte senden bunu da bekliyorum açıkçası. Benim sana sormak istediğim bir şey var. Seviyorum gibi düşünüyorsun ama acaba beğeniyor musun sen onu. Yani bir konu hakkında karar almasındaki yetkinliği sorguluyor musun? Bu adam zor zamanlarda iyi reaksiyon gösterir doğru karar verir diye biliyor musun o güven var mı ona karşı. Ya da ya da seni güldürmek için yaptığı şirinliklere gülebiliyor musun? Güçlü bir duruşu olduğuna inanıyor musun?
      Şahsiyeti sana güven veriyor mu?

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Aksi gibi hayat birini çok aşık olduğumuzda hep onun gözünde olmamızı istediğimiz yerde bulunmamaktan korktuğumuz halde görünmemek için tedirgin olduğumuzda hep biz o istemediğimiz duruma sokuyor. Zaten olmadığımız bir insan gibi görünmekten bu kadar çekinirken bir de yanlış anlaşılacak durumlara girince toparlamak hepten zorlaşıyor. Böyle durumlarda ilişki devam ettirmek yerine kaçmak daha kolay oluyor.
      Bazen yanlış anlaşılmaktan çekinerek yaptığın hamleler daha çok yanlış anlaşılmaya sebep olabiliyor. İnsan onu anlayınca bunlar mücadele etmek yerine komple mücadele alanından kaçmayı tercih edebiliyor. Sana en başında öğrenmiş çaresizlik dedim bence sonuç yine oraya çıkıyor. Emin ol o senaryoları kafasında kurmuştur. Sonucu da kendi içinde yaşayıp bu maçı oynamaya gerek yok demiştir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Allah'ım başak biçtiğim bir dönemdeyim (kimle tanışsam başak çıkıyor alakasız kadınlar) kimin ahını aldım😂😂😂

neyse önce şunu diyeyim, yazmak istediğim konu özel olan bi konu değil onun hayatında olan bi konu benle ilgili değil.

benim kızdığım manipüle edildiğimi düşündüğüm konuse özel kısım evet. sence de manipüle etmemiş mi o tavrıyla?

evet o beni ben onu.. yoo çekinmedi valla elli kere kırdın üzdün yıktın yazık ettin incittin bunların hepsini dedi...😂

ama laf dolandırdığı kesin. NEY? KÖTÜ BİR İNSAN OLDUĞUMA MII? NEDENNN NE ALAKA?

ben ona iltifat da ediyordum gerek dış görünüşüne gerek bana iyi yaklaştığında iletişimimle. ama bunu her durumda her zaman da yapmıyordum yani. kızgınken ay canım harikasın diyemem.. bahsettiğin soruları ben de öğrenmek istiyordum, bunlara cevap verecek kadar tanıdığımı düşünmüyorum. tanımak istiyordum o yüzden de işte çünkü böyle ise ben de ona iyice güvenirdim ve daha iyi yol alırdık o çok ketum ve bana ne dersem he diyor gibi davrandığı için tam bir kanaat oluşmadı. biraz gerçek dışı tavlamacı yaklaşıyordu🤭 yaşımı küçülteyim zamanı geri alayım vs tamam sözler sevimli ama gerçekleri bu kadar konuşmuyordu, :)

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Şikayetçi misin bizden 🥹
      Belki öyle değildir yani kötü olduğunu düşünmüyordur tabi benimkisi sadece varsayım. Yani bu kadar az tanıdığım biriyle ilgili kesin mutlak doğru sonucu bilmem zor. Ama konuştukça seni daha iyi anlıyorum. Sen belirsizlikten şikayetçisin. Tanımak istiyorsun.
      Sana sorular sordum ya işte o da kendisine sorular soruyordur. Bilmiyorum aslında çok zor bir mesele. Sen tanımaya okeysin bunu anladım. Bunu da üzülerek açıklayacağım ama demek ki adamın kendine güvenmediği sahalar var özellikle az önce sorduğum soruların üzerine.
      Belki de o senden hızlı davrandı senin ne istediğini ne istemediğini öğrendi baktıki senin istediğin özellikler onda yok çekti gitti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

kadınlarınızı daha çok tanırım ve çok rahatsız edici bulurdum bazı özelliklerini sanırım biraz kınadım erkeği çıktı karşıma 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

valla ne diyim ya... sözler kifayetsiz 🌀🌀🌀🌀🌀

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Zayıf karakterli buluyorum ben biraz kadınlarını... Sen neden rahatsız oluyordun ve hangi özelliklerini sevmiyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

niyetlerini anlamıyorum, hadsizlil seziyorum, dünya etraflarında dönüyor zannediyorlar, sen istemediğin halde zorla verici davranabiliyorlar, takıntılılar, mahremiyet gibi bi algıları sanki yok her şeye hakim olmak bilmek istiyorlar, içleri içlerini yiyor hep bi kıyas içindeler sanki ya kendilerini ya başkalarını ezik görüyorlar illa sanki. böyle niyetlerini anlamıyorum, duygularını anlamıyorum, samimiyetlerini anlamıyorum değişikler. kalpten gerçek bir bağ kuramıyorum onlarla. ama sevdiğim tiplerini de gördüm ama yakın olmadığım için bilmiyorum. tabii %100 genelleyemeyiz. mine ölmez var astrolog başak, işini mükemmel yapıyor seviyorum onun tarzını uzaktan ama hayatta nasıldır bilemem. bunlardan rahatsız oluyorum genel hep bi kuyuları var içlerinde sanki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

manipülatif ve karamsar yanda her şeyin önce kötüsinü düşünen ketum olabiliyorlar. yani ben kendim olarak onların yanında kalamıyorum bu da uzak tutuyor. ama çok maruz kaldım çok bu sene başak senem. sanırım Allah kullarını kınamamam için terbiye ediyor beni :) ikizlerden nefret ederdim artık seviyorum aştım, şimdi sıra başakta herhalde:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bağımlı da olabiliyorlar. beni niye bu kadar rahatsız ediyor bunlar herhalde kendim olamadığım ya da anlaşılmadığım için bilmiyorum. ama güzel yanları da çok.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Hepsi aynı olmadığı için net bir şey söyleyemiyorum. Tanıdıklarımın hepsi apayrı karakterlerden bu kadar mı uçurum olur. Kimisi çok samimiyetsiz gidiyor kimisi melek gibi temiz geliyor. Ama insan ilişkileri kötü. Ben merkezli düşünüyorlar o yüzden zor yani. Yani çok fazla da gömmek istemiyorum işin ucu yine bize dokunuyor😂 peki erkeği nasıl sence. Onlarda mı nefretlik😂
      Erkeğinin en çok yalnız kalmayı çok sevdiğini biliyorum hepsinde bu özellik var. İnsanlarla zaman geçirmeyi hiç sevmiyorlar. Gidip mağarada 50 yıl yaşasam kimsenin yokluğunu hissetmem 😂 belli yaşa kadar çok saçma şeyler yaptıkları oluyor ama bence geneli 25-30 yaşından sonra olgunlaşmaya başlıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bilemiyorum. tanıdıklarımın eşlerini biliyorum, gözlemlerim çok benim dediğim modunda, hani senin gönlün olsun diye bir şey yapmaktansa canı isterse çok iyi şeker bal canı istemezse demir gibi soğuk gıcık 😂 çok eleştirel, çok karışmacı görüşmeci, bi de benim tanıdığım biri sapıktı arkadaşının kızına sarkıyordu bi de ben senin abinim amcanım diye sonradan döndürdü 🤮🤮🤮 sevdiğim ahlaklı bi tane var, çok kısıtlayıcı, evini geçimini maddi konuları garantiye almak istiyor sorumluluğu oluyor bu konuda ama çok tutumlu, hayatın tadını çıkaramıyosun, inatçı... bense yükselen YAY ve BALIK olarak... evde duramam, mağarada yaşayamam, bak onunla dünyanın en kuytusuna gidip bir hafta her şeyin herkesin uzağında başbaşa onla olmayı çok isterdim ama bir yılımı asla öyle geçiremem mesela muhtemelen ya daantidepresan eşliğinde belki esrar filan 😂😂 ben sevdiğimle hayatın tadını paylaşmak isterim, eğer sandığım gibi bi başaksa onla olsa da olmaz gibi bu şartlarda o geziyor gibi gösterdi bana kendini ama bilemem 🫢 bimde her şey kötü bile olssa ben sevdiğimle beni anlayanla Gazze'de pasta yapan anne gibi olmayı tercih ederim kederlenmek yerine.. birlikte ve güzel anlaştıktan sonra ne bileyim sınanmak istemem ama.. ikimiz de çok kötü ruh halşmdeylen ben o beni hissedebiliyorken neşeleniyordum.. aslında birbirimizle uyuşuyorduk o yüzden yoksunluk çekiyorum herhalde :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bu arkadaş 35-6 yaşında. yaşını sonradan öğrendim de. bana o da diyordu sen benim için çok zorsun. ama kalbimde büyüyorsun.. :( diyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ama bende toprak çok eksik olduğu için düzensiz biri olduğum için yaşantı anlamında, o başağın toparlayıcı, detay görücü yanı tamamlayıcı olabiliyor ama ben onunla konuşurken bazen duvarla konuşuyor gibi hissediyorum, aslında anlarsa anlıyor ama bunu geri yansıtmayı gereksiz buluyor sanırım. bense buna ihtiyaç duyuyorum.. filann.. ooy oy.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

İnsanın ruh hali zaman zaman değişebiliyor.
      Yani tabii ki o yalnızlık konusu işin şakası. Kimse o kadar abartılı bir yalnızlığa katlanamaz. Yani şu acıya teslim olmama hali gerçekten mükemmel bir şey.
      her şey burç değil tabiki aile çevre toplum yetiştirilme bunlar bana daha önemli gibi geliyor.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Ben en çok neyi merak ediyorum biliyor musun. Bence gözlemlediğim kadarıyla şu an tam bir tanıma olmamış. Uzaktan belki dış özellikler. Karakterini kişiliğini tam olarak tanısaydın da onu severmiydin acaba.
      Bir de şu mesela geri dönüş ya da feedback olayını daha somutlaştırarak anlatsan. Mesela nasıl bir geri dönüş bekliyorsun neyi eksik yapıyor.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Şu anlamda tam tanıma olmamış dedim. Yani bazen hatta çoğu zaman insanlar 3-4 hatta 5 yılda ancak birbirlerini tanıyorlar bazen ömür boyu tanıyamıyorlar. Üç beş ay çok dar bir süre. Tabii ki hiç konuşmadığın insanın Bir bakışı bile kişiliği hakkında çok ipucu verebilir. Ama yine de çoğu şeyin eksik kalacağını sen de biliyorsundur. Bir de bak şöyle bir durum oluyor. İki kişi tanışıyor ama biri diğerini daha hızlı tanıyor.
      Yine aynı yere geleceğim ama daha hızlı tanıyan kendini de bilip karşıdakini de bilip daha hızlı bu ilişki yürür veya yürümez onu görebiliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

her şey burç değilmtabii ki. ama görüyorsun burç baya etkili :) e baştan beri onu diyorum ya :) tanışabilmek istiyordum düzgünce.. geri dönüşü de, tamam neyse sorun çözelim barışalım diyebilirdi. ama o 'uzatma artık barışalım' dedi. dediğin gibi tam tanışma olsa anlaşılırdı bu belki ama bu aşamada eksik. evet tanışsak o da beni istemeyebilirdi yine bilemeyiz ki mesele buna değer görmek denemek istemek değil mi başlangıçta? ayrıca sevgi ayrı anlaşmak ayrı. sevgi tek de yaşanır ayrılık olunca bkz... ama ilişki başka. olabilir olmayadabilir.. dış özellikler değil bu arada benim ona bağlanmam, o beni kendine çekti sarhoştum hatırlamıyorum :) üstümde etkisi çok çok fazla oldu.. yani neden bilmiyorum onunla normal bir şey konuşurken bile içim yanıyor gibi oluyordu, mesaj bildirimi bile kuş cıvıltısı ıslıktı.. bilmiyorum sahiden napto bu adam bana ama asla dışsal özellikler değil onları çok daha sonra öğrendim zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

beni böyle hipnoz etti gibi oldu içim dışım onla doldu bunun aşk diye adlandırılıdğını ama hiç de sağlıklı olmadığını da biliyorum da... bilmenşn işe yaramadığı demler

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Gönül almayı bilmiyor diyorsun. Ya bir şey diyeceğim aslında doğru yaklaşım o. Şimdi bana kızacaksın ama kadınlara yanlış yaptığını bir kabullenirsen var ya o kadar çok seni eziyorlar ki. Dahası o kendi ezdikleri ezik adamla kendileriyle beraber olmak istemiyorlar. İnsan özür dilemeye fazla alışmayacak. Özür dilebecek işler yapmayacak ya da yaptığı işin arkasında duracak. Neyse yanlışı bedelini ödeyecek boynunu ortaya koyacak ama gittiği yoldan döneklik etmeyecek. Yaptım ama o an en doğrusu oydu onu yaptım diyebilecek..

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Ama bir şey diyeyim mi aşk güzel şey. Aşık olabiliyorsan falan çok tatlı bir duygu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

aslında biliyor, yani yapabiliyor ama bunu aşamadık. ahahah enteresan bakış açısı bilmiyorum ya bu konuda bi şey diyemiyorum doğrular yanlışlar ilişkiler farklı farklı.. belki dediğin gibi olurdu ama bu öyle nasıl diyim, öyle bi şey değildi bence. yine arkasında durursun ama kendini anlatırsın anlayana kadar ya da onu dinlersin... konudan kaçmak yok saymak?

kendimizi Kandıralım mı diyorsun dedim. çözmek senin için ne ifade ediyor dedim, gördü.

saatler sonra ne dedi? kırılan testiden su içilmez mi diyorsun dedi. aşırı sonuç odaklı, ama o zaman ilişkiye emek veremezsin işte. nasılsa sevitor nasılsa istiyor diye her şeyi yok sayarsan bir gün bakarsın ki tüketmişsin onu.

orada bana bi cevap bile vermedi, gideyim rahatla dedi. niye oklarını bana çeviriyoesun niye kaçıyorsun niye sorumu yok sayıyorsun dedim, çünkü delip duruyorsun diyor. bu diyaloğa ne dersin Allah aşkına? lütfen bi yorumla onun açısınd benim açımdan..

orada kaçtı işte. kaçmak istesem gelmezdim dedi ama cevap verip anlamaya çözmeye çalışabilir anlatabilirdi.. filan neyse artık...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

deşip duruyorsa kadın keyfinden yapmıyor, anlaman görmen duyman söylemen çözmen gereken bir şey var. onu küçümseyerek suçlayarak olmaz... sonra bi de bırakmaya da cesaret edemez aldatır ya da surat asar ya da kızar kadını suçlarlar... o kadar basit ve o kadar zor ki...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

aşk gönüllü aptallık bazen. ama o aklı tamamen salıp, onla öyle tatlı öyle teslim... insan bile bile bunu yaşayamıyor ki bi yaştan sonra :) o yizden diyorum ya insan pişman da olamıyor... onla güldüğüm o anların tatlılığı... telefonda bile sanki gerçekten yanındaymış gibi ta içime işliyordu hisleri.. iki ayrı dünya... onunla olan dünyada tatlı.. gerçeklikte de tatlı olmaya devam eder ümidiyleydi.. şimdi bakınca.. bir bilinmezin içinde yaşanan haller...

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Tam olarak çözemediğiniz şeyi anlayamadım. Yani neyi çözemediniz. Şunu demek istiyorum ne söyledi ya da söylemedide bir anlaşmazlık olur.
      Atıyorum ev temizlenecektir biriniz yatıyordur diye mi diğeri temizliyordur. Biri diğerine isyan eder. Ya da mesela ilgisizdir arayıp sormuyordur mesaj atmıyordur ne yapıyorsun ne ediyorsun diye merak etmiyordur. Ya da düşüncesizdir hasta oluyorsundur geçmiş olsun demiyordur öyle bişey mi acaba. ya da özel günleri falan bilmez hatırlamaz.
      Bak burada çözümsüz olan sorunu anlayamıyorum. Somut bir şey ortaya koymaya çalışsak az önceki örneklerdeki gibi. O zaman ben sen haklısın veya o haklı diyebilirim.
      Ama benim tahminim bence sen bir şeylerin eksikliğini hissediyorsun. Biraz sevgisiyle aşkıyla başını döndürsün istiyorsun gibi hissettim. O hem bunu düşünemiyor hem de işine gelmiyor o safhayı atlayıp bi üst sınıfa geçmek istiyor. Alttaki dersleri vermeden üsten ders alıp okulu bitireyim derdinde🤔🤓 sonunda okulu komple bıraktı😂
      Biraz yaklaştım mı acaba ipucu verir misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ya normalde ikimizin de sınırı dışı olan bir şey söyledi. bak sosyal medyadan tanıştığın biriyle bi görüşür konuşur güven oluşturur sonra bi kahve içelim dersin adım adım bi tanışırsın di mi? bu arkadaş birkaç gün birlikte vakit geçirelim dedi. bak bunu yapmayacağımı bilmiyor olamaz. önce dalgaya vurdum, sonra baktım ciddi. birkaç kez ciddiyetini sorguladım. şimdi orada ileri seviye bir şey demedi ama 17 yaşında aşık canım kız da değilim. aramızda bir çekim var. hisler var. bundan ne çıkarırsın? ya da bunu öngörmemen mümkün mü? benim sınırlarımı biliyorsun senin de sınırların var.. ben buna sakince tepki gösterdim ama gerçekten aşırı şaşırdım ve hayal kırıklığı yaşadım. bir dünya şey düşündüm. sonrası bunun üstüne döndü, ben seni çok yanlış anlamışım kusura bakma dedim. o da orada delirdi. ben de burada delirdim. sonra işte ben öyle demedim farklı bi şey düşünmedim sadece vakit geçiririz tanışırız diye filan. Sence birkaç gün istediğin yerde başbaşa vakit geçirelim diye bir ilk yüzyüze tanışma Faslı olabilir mi 😂😂😂😂😂 güldüğüme bakma o gece yaşlandım resmen. sonra bunun üstüne işte ben öyle biri dğeilim şu bu.. ya madem bu kadar acıtasyon yapıyorsın ben kızım be kız ne hissettiğimi tahmin edebiliyor musun? beni sakinleştirmek kendini anlatmak yerine bana trip attı. toy olsan neyse sen evlilik geçirmiş adamsın beni azıcık tanıdıysan böyle bir şeyi kabul etmeyeceğimi bilirsin böyle mi olur tanışma! sen benim seni sıkıntıya sokacağımı nasıl düşünirsün ben seni senden çok düşünürken bana ne ima ediyorsun sen beni hiç tanımamışsın ben çok yanlış anlaşılmışım.. hayır daha önce İstanbul'da belki seneye birlikte orada oluruz demeyi biliyordun desene geleyim orada bir gün geçirelim, farklı düşüncen yok madem. çok mu çok sa l a k olmuşum ben...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bak açık konuş bana lütfen üzülmesin kırılmasın deme 🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bu arada, baştan beri dediğim gibiiii iletişimin eksikliğini hissediyorum. o safhayı atlamak istediği belli zaten öyle bi dünya zaten yok ayrı da, ben de kalbimi etkilediği gibi aklımı da etkilemesini bi amaç uğruna değil hep, normal bir iletişimde olmayı, tanışabilmeyi istemiştim sadece 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Şimdi biraz anlamaya başladım. Bence kötü anlamda söylememiştir ama. çünkü düşünememiştir o onu. Bilmiyorum bazen insan saçmalıyor saçmalığının farkına varamıyor veya geç anlıyor. O an belki çok saf bir niyetli söyledi sonradan da yanlış anlaşılacağını fark etti çeviremedi. Bilemedim İnan ki üzüldüm. Ne olursa olsun dikkatli olması gerekiyordu özür dilemesi senin gönlünü alması hatta kendini anlattması gerekiyordu. Yapmamış kusurunu katlamış.

Evlenip boşanmış mı bu arada?

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Sen İstanbul o başka şehirde mi yaşıyor uzak mı sana? Yinede Ben olsam tamam Bir kaç gün falan o saçmalık ama yani yüz yüze görüşüp beğenmek de önemli bir şey. Ya yanlış anlayacağını biliyorum ama böyle bir kahve içip bir yerlerde gezip dolaşmak beraberce alışveriş yapmak bazen yol gitmek falan bi yemek yemek falan insan bunları yapmalı gibime geliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ya bunun ne gibi bi anlamı var ki? bak benzer bi cümle ya keşke şöyle olsa diye ben de kurmuştum ama bu ses tonumdan da belliydi yani o an için uçuk bi düşünce olması. ama ona defalarrrrca sordum, sen yeter ki tamam de dedi. bu onun yaşam tarzına da ters ayrıca. birkaç yıl önce boşanmış tabii ki evli adamla Allah korusun... yani belki de... belki de...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

yo yo kesinlikle, ben de geçen dedim ya yoldayken arabada düşündüm hep acaba onla yol naısl geçerdi diye. bunlar tamam, gelseydi bir gün geçirelim deseydi, İstanbul'a gelseydi ve evet o uzakta. istediğin herhangi brş yere gidip başbaşa kalalım diyince olmuyor tutar yanı yok ben kahin değilim kalbini okuyayım. insanlar da keyfine hata yapmıyor iyi niyetle yapıyor..

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Şunun için diyorum bunu hani sen bir şeyleri seversin atıyorsun bir şeyler görürsün bir şeylerden konu açılır konuşursun kediyi görürsün köpeği görürsün siyah giyersin beyaz giyersin sevdiğin renkleri öğrenmek istersin.
      Yani mesela ben bir kadını seviyorsam o hangi rengi seviyor hangi yemeği seviyor hangi içeceği seviyor neyi görünce yüzünü buruşturuyor neyi duyunca gülüyor. Hangi çiçeği sever, hangi filmi diziyi izler, hangi mevsimi sever? Olaylar ve insanlar karşısındaki tepkileri nasıl bunlar hep çok merak ederim. Bazen öyle şeyler oluyor ki konuşarak asla anlaşamayacağım bir konuda bakışarak jestle mimikle yüz ifadesi ile karşındakinin aslında ne ifade etmek istediğini daha iyi anlıyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ben d eböyle düşünüyorum ama bunun için akdenşzde bir haftalık tatil planlamazsın ilk buluşmada

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Yalnız bir şey diyeceğim 10 defa galiba hangi rengi sevdiğini merak ederim diye yazmışım biraz saçma olmuş özür dilerim😂😂😂
      Ama Bence sen en çok mor rengini seviyorsun? Ya da şöyle ara renkleri seviyorsun turuncu gibi böyle arada kalmış bir renk

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Evet haklısın ya utanç verici bir durum. Keşke ilk söylediğin de kendine gel deseydin... Dengesizlik etmiş bence kurtulmuşsun bir şeyde kaybetmezsin ya adam belli ki nerede durup nerede yürüyeceğini bilmiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

estağfirullah ya. enli sorulara cevap vermek zor ben çok arada kalan mı görünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

renkleri yerlerine göre severim, hepsinde özellikle sevdiğim bi ton olur ama mavi her zaman her tonda..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ben konduramadım ki. şok oldum. ama şu diğer mevzuuyu yazıcam sanırım

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Yok ondan değil deablam balık burcu böyle ara renk sever birde bana bazen ara renk giysiler alırdı hediye ama mümkün değil giymem yani. Ben siyahçıyım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

siyah, tam olarak başak rengi bence :( niye kendinize eziyet ediyorsunuz ve sevenlerinize :(

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Neden eziyet olsun en güzel renk😂 heleki koyu kırmızı tonları ile öyle güzel gidiyor ki. Bordo vişne çürüğü gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sevmediğim renk yok. bazı ara tonlar hariç. dediğim gibi hepsinin yeri ayrı yaaa pembeden nefret ederdim artık onu bile seviyorum ruh halleri kullanım alanları vs etkiler

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

O diğer mevzuyu unutacaz🫣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

renk güzel de hep de koyu gider mi ya.. bak benim başağım her şeye rağmen zevkli birisi. giyimi tarzı çok hoşuma gidiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

hayır bu tatil konusu değil onla ilgili olan. içimi kemiriyor sorucam

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Nasıl giyniyor? Başaklar ya çok klasik ya çok spor giyerler diye biliyorum iki türleri var. Genelde tek en fazla iki renk giyerler gözlemlediğim..

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Onunla ilgili olan konu ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

aynen iki renk en fazla, o da bak bi siyah bordo ikilisi var, krem beyaz, siyah beyaz veya krem tonları vs. uyumlu ve temiz duruyor benden iyi ütü yapıyor :')

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

o konu uzun ya benle bi ilgisi yok ama biri var beni çok rahatsız etti ve onun aklına gşrmiş olabileceğini düşünüyorum

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Nasıl biri. Akrabası mı aileden birini komşumu iş arkadaşımı seni neden rahatsız etsin ki biri erkek mi kadın mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

çalıştığı yerden sanırım ya da o şehirden bir tanıdığı. çok zehirli geldi bana dili ve yanlış kararlara sürükleyenilir gibi filan işte bunların bir araya geldiğini düşünüyorum ve adama karşı aşırı kalbim rahatsız ve içim içimi yiyor

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Bence adam evde yatıyordur. Hele ki bayram vakti kimseye çekebileceğini zannetmiyorum. Benim şansım olsa telefonu kapatırım evi de sonuna kadar kapatırım. Bol bol dondurma ve soğuk içecek alırım.
      Bayramdan sonrasından daha çok şüphelen derim. Hayat akışına geri dönünce ilk kimi arıyorsa onu özlüyordur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ya hayır dediğim gibi bu benle ilgili değilll onunla ilgili onun hayatıyla ilgili kadınlardan ilişkilerden bağımsız

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Çoğu o zaman elhamlarımız gerçek olmaz. Boşuna yıpratırız kendimizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ya şimdi onu da anlatırım ama artık 180 yorum daha mı olur bilmiyorum o yüzden oraya hiç girmeyeyim, ama içimi ferahlatmam laızm :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

o adamla görüşüyorlar bunda okeyim, adam sıkıntılı biri gibi onda okeyim, hayatında bazı değişiklikler yaptı bunda okeyim, bağlantıyı kurmak zor değil..

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Anladım şimdi. Kötüymüş ya.. ama bence korkma nerde hayır diyeceğini iyi bilir. Sıkıntı falan olacağını sanmam sıkıntı olana sıkıntı olur oda..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

bi bana gelince bilmiyor zaten ne demesi gerektiğini.. ya da işine gelmiyor. neyse şu konu bir açığa kavuşsun. tövbe bir daha sosyal medya filan.. her şey başka türlü olabilirdi...

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Sonucu bildir ama merak ettim.
      Hayatta Mutluluklar diyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

söylerim tabii yazarsam. niyetim o yönde ama düşünerek mi hareket etmeliyim diyorum. ya sonrasında başka bir konu olursa. belki iyi olur belki yüzleşme olur belki netleşmiş olur belki öylece sadece cevap verir devamı gelmez benim de kalbim yolunu bulur..

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Bilmiyorum ki bence yazacaksanda bayram tatilinden sonra yaz. Bayramda cevap vermez belki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

cevap verme konusunda sıkıntısı yok da.. linked inden eski hesabımla baktım gizlenmemişim geri bakmış hemen. üç yön var aklımda.. onlar arasında kalıyorum sadece yazmak için yoksa dönmezse kendi bilir

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

İçinde kalmasın hepsinden kötüsü o olur. Sinirlerine hakim ol derim. Birde net bir karar beklediğini belirt.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

peki koruyayım derken sert davranırsam 🤦🏻‍♀️

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Olgunlaşmamış birisi o da sana aynı şekilde yanıt vermeye kalkacaktır. Ama biraz daha olgunlaşmışsa bu sefer kaçıp gitmeye çalışacaktır. Her halükarda bir savunma mekanizması geliştirecek ve sana istediğini vermeyecektir.
      Ben olsam senin yerinde biliyorum senin için yapması çok zor ama vicdanına oynardım. Sen yumuşak bir giriş yaparsan o da yumuşar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ben susmaya karar verdim bir süre daha sanırım.. yoğun bi dönem geliyor biraz kafam dağılsın bayram da bitmiş olur dediğin gibi. ve nötr bir sonucu, bir sonu da kaldırabilirim ama bir kriz daha geçirmeye gerek yok sanırım..

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Bu kadar etkilenme sebebin ney ki. İnsanlara değmiyor. Ben olsam sorardım adam gibi şu yolda yürüyeceksen yürü derdim. Yürümeyeceksende dükkanın önünü kapatma derdim... Restini çek bence o senden iyisini zaten bulamaz...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

rest çekmek için iletişimde olmalıydık, biz senle burada onu konuşuyoruz ama onla konuşmuyoruz... etkilenme sebebim mantıksız başlangıç. hatlar karışıyor. sanırım mecburen her halükarda zamanla geçecek bu. dediğin gibi beni hiçbir zaman tatmçn etmeyecek muhtemelen konuşsa bile.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Etkilenme sebebinden kastımı o değildi. Yani onunla iletişime geçersen neden bu kadar kötü etkileneceğini düşünüyorsun. Aslında haklısın insan kötü etkilenir. Yani olası bir olumsuz iletişimden. Ama işte kötü etkilenmemeye çalış demek istedim.
      Eğer bi daha iletişime geçerse restini çekersin o zaman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

anladım sanırım her ihtimali düşündüğüm için bir Başak değilim ama ben de bazen çok ve kötü düşünebiliyorum:)

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Taş mı geldi ne?🫣😅
      Hayırlısı diyelim.. iyi olacaktır eminim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ufacık 🫢 :) amin. artık geri çekilsem su yolunu bulacak belki ama o kadar baskı yapıyorum ki... bugün elimi kesim o zaman dank etti yine, küçücğk bir şey ama fark etmeden peçeteyi sarıp öyle bi bastırmışım ki yazık mecbur daha çok kanadı 😄 bıraktım üstüne biraz nane koydum durdu anında.. bazen biz zorluyoruz çok gereksiz şekilde. uzatıyoruz kaynatıyoruz olacak olan da olamıyor

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Dikkat et kendine lütfen..
      Dediğin gibi bi salsan her şey yoluna girecek aslında..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ya o ufacık bi kesik önemli değil. evet..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ben tekrar karşıma o rahatsız olduğum adam çıkınca dayanamadım sordum. malum o önce neden sorduğumu anlamaya çalıştı (her şeyi o bilecek ben gerektiği kadar) . gayet mesafeliydik ikimiz de. sonra ben düşüncemi söyledim mesafeli bi şekilde orada kaldı. gece yazdı sonra devamını getirmedi iyi geceler dedi (ne kadar samimi ne kadar taktik napıyor bilmiyorum) sonra sabaha karşı tekrar sadece emoji atmış, ben 404 not found. sana da günaydınlar filan dedim o da öyle kaldı. sonra gece yine yazdı nasılsın, iyi sen iyi filan AY KANGREN EDER İNSANI. sonra gül çiçek filan attı o da öyle kaldı muhtemeln yine gece yazacak. işt eböyle mex, hani bir şey dese, yola çıkar dediğine varırsın, restse rest çekersin konuşmaksa konulursun ama ıııh keçi gibi yanda adım adım işliyor yeniden kendince. öyle bir şey ki ne desen havada kalır, burdayım, ama bi şey demem, kendimi riske atmam, grurumu sermem, sen de bi kenarda dur her zaman, seni de kandırmayayım da, bekle orada sen bakarız napacağımıza ya da ay fırsatım yok ya da anın tadını çıkar ya da ney ney

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

neyse gerçekten akışına bıraktım, bastırmak da zorlamak da yaramıyor.. kendine de insanlara da haksızlık oluyor.. sana çok çok teşekkür ederim bu kadar tahammül ettin 🙏🏻 hayatta mutluluklar diliyorum senin için de :)

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Bunlar yeni mi oldu... En azından düşündüğün kadar olumsuz bir durum yokmuş... İçin rahatlamış olmalı biraz da olsa. Ama madem diyalog açıldı biraz soru sorup konuyu oraya getirsen ya ama sorgular gibi değilde dertleşir gibi... Muhabbetiniz iyiymiş bence geleceği var bu işin..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

evet beş dk boş bırakınca ben 🫢😄 yeni oldu ama hani sakinleş dedin ya, sakinleştim biraz daha. ama konuyu geri açamam. açmayınca çözemem, çözmeyince eskisi gibi olamam.. bu yüzden vaktinde konuşmak için çırpındım. şimdi tamamen akış. elbette içimdeki o kaos rahatladı biraz onunla muhatap olunca.

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Demek ki düşündüğün kadar kötü değilmiş.. Bundan sonrası için mutluluklar diliyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

buradan bu mu çıkıyor :) bütün gün konuşmuyoruz ama görüldüsünü filan açıp kapatıyor fark ediyorum bazen, insan neden durduk yere bunu yapar sence?

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Nasıl fark ettinki. Bence kapatıp açmıyordur. Cevap vermek istemediği biri ama wpyi açınca cevap vermek zorunda hissedeceği biri yazıyordur. O da ayıp olmasın diye görmemiş gibi yapmak için saatlerce hiç wpye girmiyordur. Bende yapıyorum bazen😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

wp de ben de yapıyorum da bu Twitter, anlaşılıyor orada 🕵🏻‍♀️ 😂 neyseee . .

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Hmm orayı bilmiyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

...🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ve yeniden merhaba mex.. nihayeti bile doğru dürüst olamayan durumu bilmeye hakkın var diye düşündüm. beni gerçekten sevdiğine dair tek bir belirtisi bile kalmayan adamla neyin mücadelesini verdimse tükendi. yine didişmeler sonrası benim bitirme mesajı olarak attığım mesajı barış gibi anlayıp sonra aradı. konuşmaya çalıştık, esprili vs. aslında ama yine uzlaşamadık. bi şey istiyor musun dedi, iletişim anlaşılmak dedim, ben de dedi.. söylüyorum yolunu dedim. bana 'sen yormadın ama bu yaşa kadar kendimi açıklamaktan o kadar yorgunum ki, ben anlatmadan anlaşılmak istiyorum' dedi. pes dedim içimden... sana istediğini veremem, çabaladığın halde; ama ben çabalamadan sen bana isteğimi ver...

işte burada kesinkes gördüm. zerre miktarı sevilmediğimi. bu bambaşka bir olaymış.. her ne ise. sevgi asla bu değil. kendimi çok aşağılanmış hissettim. gece çiçek attı. cevap vermedim. birkaç gün sonra dürttü, ama cümle soru söz yok.. ben de ona gif attım konuşuyorsa konuşmayacağım diye. o da öyle kaldı.. günler geçti hiçbir ses yok. tam artık beni içimde oyaladığı için kilitlediği için o kırgınlık ve öfkeyle biraz içimi döktüm artık son nokta diye. meğer çok çok zor bir durumun içine denk gelmiş. ne kadar haklı olsam da ilk kez fevri davrandım ve mabadımın üstüne oturdum. sonra da bi dk ya ne alaka bu la o dedim. söyleyebilirdi, paylaşabilirdi. neyse ben yine de zamanlama için özür diledim. ona bile cevap vermedi. kırılacak yerim kalmadı, kalbimi top yapıp ezdi gazete kağıdı gibi sanki. ben de süt liman hayat yaşamıyorum ki sessizliği bahane. zaten bana tatlım seninle vakit geçirmeyi seviyorum güzel bi şey aramızdaki ama sana emek verecek yerlerim yorgun dedi. yani seni duygularım için kullanıyorum. seni uyulmak için kullanıyorum. işime geliyorsun, diken olma, kılçık yapma.. neyse devamı daha da kaldırılamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

aslında söylemem gereken her şeyi söyledim, tam dedim en azından içimde kalmadı. ama onu da öyle güzel içime tıktı ki vallahi iflahım kurudu. sonra bi imkansız sevgi uzaktan sevme gibi şeyler paylaştı kime neye niye belli değil. bana değilse zaten kendime olan utancımdan öldüm. banaysa ne alaka avucunun içindeydim ne imkansızı aw sen mahvettin. en son mesaj kurumu kapadım istese de yazamaz takip etmedikçe sırf kendi beynim dursun, istesen de yazamaz bekleme zihnim dur sus artık diye kendim için kapadım. tivit atmış alakalı ya da alakasız bilmiyorum işte ölüm ansızın gibimsi bi şey. evet öyle ve sen buna rağmen beni buna terk ettin. her şeyi benden bekledin. çünkü beni asla gerçekten sevmedin. hiçbir zaman... artık ağlamak kendime hatta bana onlarca işaret gönderen Allah'a saygısızlık geliyor ama bazen tutamıyorum. neyse işte... öyle. ağız dolusu bitti bile dedirtmedi. zihnim sürekli sıkışık her günümü dolu dolu güzel geçiriyorum ama zihnimi dindiremiyorum. içim zaten hep yanıyor o olsa da olmasa da.. finali bile böyle saçmasapan, beni kendimden utandıran bir şey yaşamış oldum. sana da katkım için çok teşekkür ederim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sen adam olmazsın de de en azından rahatlayayım 😏

Yorumla
    • MeX06
      MeX06
      1 yıl

Kendinden utanacak bişey yapmamışsın ki. Sen çok güzel sevmişsin. Sen kocaman sarılmışsında karşındakinin kolları yokmuş. Sen bana sarılmadı sanıyorsun. Adam birisinin onu gerçekten seveceğine olan inancını öylesine kaybetmiş ki artık yoğun bir sevgiye büyük duyarsızlık geliştirmiş. Keşke sevgili olmadan önce dost olmaya çalışsaydınız. Uzun uzun muhabbet etseydiniz. Aşktan sevgiden değilde hayata dair düşüncelerinizden konuşsaydınız. Birbirinize uyar mısınız uymaz mısınız belki anlardınız zaten. Diyorum ya ben insan önce dost olmalı sonra sevebiliyorsa aşık olabiliyorsa sevgili olmalı. Geçenlerde bir tane film izlemiştim sen de izle istiyorsan. Talep edilen Sevgi karşı tarafa pek hoş yansımıyor. Filmin ismi Blue Valantine... Kimseyi geri getirmez ama sana iyi geleceğine eminim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

keşke... keşke başta daha iyi tanımak istediğimde daha net davranaaymışım. içimde ukde bıraktı. zikzaklı düşüncelere bıraktı aklımla kalbimle oynuyor. acır gibi bir de en son kalbin çok güzel dedi.. imkansızı sevmek uzaktan sevmekli şeyler paylaştı.. alıntılayıp soramıyorum.. resti çektim o bile boğazımda kaldı ona bir şey oldu korkusuyla.. o da beni çok iğneleyici ve zor buluyordu. içimi ona dökmeden rahatlayamıyorum. Allah'tan bul diyeceğim diyemiyorum. ne olurdu anlaşamıyoruz işte diyince evet diyebilseydik en azından... ne olurdu... keşke çok... aklım biliyor her şeyin cevabını, velev ki onları baba yazsın, velev ki istiyor olsun, çabalamıyor her zaman yorulacaksın... ama kalbim... hani arzulanmak mı seni ona taktı diyorum, dönenler var, başka ilgilenenler var.. ruhum kimseye pas vermiyor. onu özlüyor. geçecek ama nasıl.. geçince ne olacak.. bir daha böyle dokunabilecek mi ruhuma kimse.. izin verebilecek miyim bu kadar acıdan sonra göze alacak mıyım.. geçse ne olacak.. bilmiyorum. film için teşekkür ederim yatılı misafirler var ama gittiklerinde izlerim 👌🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

kendimden utanıyorum çünkü... yapmam dediğim şeyler yaptım. çok fazla sözümü yuttum. her şeye rağmen bana hissettirdiklerini unutup özlemeye devam ettim. nefret etmek istemiyorum dedikçe özleme döndü. özlem de büyüyüp nefret olabilir. olmasın istedim. onun açısından da başta çok salmam çok açık kalpli olmam, sonrasında kendimi toparlamam ve ağırdan almam beklenmedik bir şey oldu. çünkü onu olgun sanıp güvenmiştim ama buna dair şüphe verdi. iletişim sorunu olmaya başladıkça ben de kendimi çektim. çözümü de söyşeidm ama istemedi. ee önceden bedava olana kimse bedel ödemek istemez di mi...

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

1

Cevap

• TheSaintBalloon
    TheSaintBalloon Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Dağdan indim çayıra

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dinlemiyorum, tarzim degil

0
    0 Yorumla
  • ece_2001
    ece_2001 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

34 yaşında dayısın git arabesk dinle müslümcü dayı

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Hangi Ezel Müziği?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hangi müzik çalıyor? 7 cevap verildi
Biranin yanına hangi müzik yakisir? 4 cevap verildi
Kafanizda hangi muzik çalıyor? 7 cevap verildi
Bu aralar Takılı Kadıgınız Müzik hangisi? 6 cevap verildi
Jenerik müzikler? 16 cevap verildi
Müzikalite nedir? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨