Selam arkadaşlar ✨hepinize güzel günler dilerim.. Müzikle aranız nasıl? En çok hangi ensturmanı seviyorsunuz? Çaldığınız bir ensturman var mı, öğrenmek isteseniz hangisini isterdiniz 🙂
Kıymetli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler 💫✨
Kıymetli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler 💫✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Piyano tabi ki de
Çok özel bi ensturman.. Yanlışım yoksa tüm parçaları çalabilen tek ensturman piyano
Gitar bi iki kere denemiştim ama çalmayı isterdim
Telli ensturmanları bende çok seviyorum amatörce bende denemiştim gitarı çokta ilerliyemedim ama 🤭
Kursuna gidebilirdim aslında ama işte işten geçmiş oldu biraz gitmek için
Aynen öyle ayıracak zaman pek bulunamıyor.. Ben bi kez fırsat buldum kurstaki hoca soğuttu beni sağolsun 😅😅
Olmuyo falan mi dedi bana gitarı alan kişi de sürekli demişti yazdırmayı ama şu an ki aklım yoktu 😅
Yok ya öyle bişey değil ben gittim şimdi kursa gitar ve bağlama ikisinden birini öğrenmeyi çok istiyordum bana illa parmakların müsait keman çal dedi.. Hayır dedikçe muhabbet o kadar ilerledi ki her seferinde söylüyodu darlandım artık hiç gitmedim dahada.. Benimde şimdiki aklım olsa bırakmazdım başka yere giderdim 😅
Keman için parmağa mi dikkat edilmesi gerekiyomus bilmiyodum bunu hevesin kaçmış olmasi normal😅
Öyle söyledi benimde çok garibime gitmişti ilgim olmadığı için bilgimde yok 🤭🙂biraz kendini Mozart sanıyordu zaten kulakları çınlasın sayesinde hevesim başlamadan bitti 😅😅
Hahahah😆😅 mesleki aşk işte yapcak bişey yok
Aşk değil bu öldüren sevgi içimdeki şevki öldürdü 😂😂
Öyle meslek sevgisi bende istiyom 😅
Herkese lazım toplu katliyam gibi demi 😂😂😂
Negggg 😅 nasıl yani
Sen ne iş yapıyosun çalışıyomusun 🤭😄
Okuyorum ama staj gördüm
Yaaa anlayamadım inceydi buda 😅
Piyano
Piyano harika bir enstruman gerçekten 👌