Bir kafeye tek başına gitmek garip mi veya tek başına kafeye gidilince neler yapılabilir?
Hem yarın buluşacağım arkadaşımın işi çıktı hem de biraz yalnız kalmak iyi gelebilir gibi hissediyorum
Bir kafeye tek başına gitmek garip mi veya tek başına kafeye gidilince neler yapılabilir?
Hem yarın buluşacağım arkadaşımın işi çıktı hem de biraz yalnız kalmak iyi gelebilir gibi hissediyorum
Neler yapılacak arkadaşın ile gittiğinde ne yapıyorsan o kahveni alır oturursun illa yanında biri olmak zorunda değil. Bence kafe yerine yemek daha güzel olur ama en azından önünde ilgilenecek bir şey var boş kahve ile bakışmak sıkıcı
Cevap
24Cevap
bence kahve içip şarkı dinleyebilirsin ama ben gitmem tek sıkılırım
Bende diyorum kafede oturan yalnız kızlar ne yapıyor diye, meğer hepsi bizi izliyorlarmış sizi gidi sizi, çağırsanızda kahve ısmarlasanız ölürmüsünüz 🤣🤣
ben instagramda takılırım, insanlara bakarım, gözlem yaparım rahatsız etmeden. İnternetten makale falan okurum. Göze batmayan bir yerde oturmaya çalışırım genelde.
Kitap okuyabilirsin, telefona bakabilirsin, insanlari gizliden gozlemliyebilirsin. Kafa dinlersin ve ozguvenin yerine gelir.
En sevdiğim şeylerden biridir, sakin sakin kahvemi keyifle yudumlayıp dışarıda insanların koşuşturmacasını izlerim.
Ben kulaklığımı takıp kitap okuyorum sıcak sote bir masa bulduktan sonra. Hiç de garip değil, her insan yalnız vakit geçirebilmelidir.
Çok güzel bir şey kendi başımıza kalıp kendimizi dinlemek. Bence herkes kendisine en az bu kadar değer verebilmeli.
Tek başına gidip kulaklıkla müzik dinlenebilir, içinden geçenleri deftere yazabilir, insanları izleyebilirsin. şu an canım kafeye gitmek çekti 😂
Tatlini ye kahveni ic bir taraftan da instagramda takil miss gibi ortam arkadaşla bile bu kadar keyif almiyorum
Yalnız gidince aslında daha çok kendinle dertleşiyorsun on numara terapi yöntemi kimseyle işim yok mis gibi
Şu hayatta en zevk aldığım aktivitelerden biri tek başına kafeye gitmek çok severim
Herkes manitasıyla geliyor.. Kafa dınlemeye dıye cıkıyorsun daha beter depresyona gırıyorsun.. Otur evınde ıc kahvenı
Yalnız gittiğimde kitap okurdum genelde ya da denize bakardım
Artık ne yalnız gidebilirim ne de deniz var
Yanına kitap ve kulaklık al. Kahveni söyle. kitabından biraz oku, müzik dinle, instagramda falan gez.
@Rojdaa123 Kitap okumaktan sıkılınca müzik dinlemek gayet mantıklı. Saatlerce aynı şeyi yapamayız değil mi?
@Rojdaa123 Arada virgül vardı oysa ki.
Yalniz kalmak istesem kafeye gitmem. Manzarali bir bankta kitap okurdum. İlla kafeye gideceksem asiri sessiz ve kalabalik olmayan bir yer olurdu.
sohbet eden sevgililer dinlenir. ne saçma mevzular konuşuyorlar onlara gülünür
Bol bol erkek kes onlarda seni kessin oturun öyle😂🤣😆
Dün işim vardı 1 -2 saat yalnız beklemem gerekti , girdim bi cafeye kahvemi içip kitabım da yanımdayken okudum çok iyi hissettirdi.
Bu kez tesadüfen olsa da bundan sonra hep yapmalıyım diye düşünüyorum
Cafeye ben hep tek giderim ki. Şuanda tekim soru cevaplıyorum.
Ben genelde hep yalniz giderim oturum düşünürüm kendimle sohbet ederim
Tek başıma gittiğim zaman mutlaka birileri denk geliyor cafe harici yerlere gidiyorum tek başımayken... Cafeye gittiğimde kahve çay nargile vs ama en az 2 kişi bulır beni
Ben gidiyorum. Bazen kitap okuyorum bazen boş boş etrafa bakıyorum. Bazen bir arkadaşımla telefonda konuşuyorum. Olabilir yani neden olmasın
Cok cool bişey bence git kahvenı al mis gıbi otur iç tatlı ye
bir şeyler yiyip içip kimseye rahatsızlık vermeden zaman geçirilebilir
Kitap okuyabilirsin veya telefon, tablet, laptop bunlar ilede zaman geçirebilirsin
Tuhaf degil. Kitap oku etrafa bak telefonla ugras
Kitap okuyup, Instagram da gezinilebilir
Tek başına kafeye gitmemek
Yanlız hiç bir şey yapmaktan hoşlanmıyorum...
Müzik dinle, etrafı izle
Arada sırada Yalnız takılmak güzeldir
ben genelde çalışıyordum
fantezi istiyorsan telefondan p. rno izle 🤭
Kahve içerek müzik dinlenebilir.
tek başımayken kafeye niye gidiyim
Kahve içilir bir şeyler yenebilir
Daha ne istiyorsun ne güzel işte kimseyle işin yok
Tek olunca çok bakan oluyor nedense fark ediyom☺️
Taciz boyutuna varan bakışlara maruz kalabilirsin
Yanlız kalmak bi yönden iyi diyer yönden kötü
Bi çay veresen