Azer babanın ismini görünce anlatmak istedim rahmetli olmadan önce ben daha henüz 18/20 yaşlarında yım sanırım çiftlik evimiz var peder bey arkadaşı ile masa kurmuşlar o sene de azer baba İzmir'e gelmiş pederin arkadaşının arkadaşı imiş çiftliğe gelip canlı şarkı söylemiş babam aradı ama yetişemedim ben video çekmiş ti harika bir hatıra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alan walker
Abartılı duygularım yoktur. Müslüm Gürses söyleyince kafam güzel olur
Aç arka planda müslümden kal benimle
Bir bilebilsen ah bir bilebilsen
Bebeim ah bebeiim Müslüman gürses vardi müziği bıraktı galiba uzun zamandır şarkı söylemiyor
Adam rahmet edeli 10 yıl oldu :D
Aaaa bebeim nasim sok oldum. ah bebeim ya
Azerde güzeldir aç ordan bi alıştım şarkısınıı
Yıldız ablam der çekilirim köşeye
Oy oy kadın olarakta en sevdiğim abladır kendisi :D her şarkısı mükemmel şu sıralar en çok dinlediğim parçası geleceğin yok
Azer babanın ismini görünce anlatmak istedim rahmetli olmadan önce ben daha henüz 18/20 yaşlarında yım sanırım çiftlik evimiz var peder bey arkadaşı ile masa kurmuşlar o sene de azer baba İzmir'e gelmiş pederin arkadaşının arkadaşı imiş çiftliğe gelip canlı şarkı söylemiş babam aradı ama yetişemedim ben video çekmiş ti harika bir hatıra
Usta o videoyuu benimle paylaşma imkanın var mı samimi söylüyorum hastasıyım
Evdeki bi hardisk de olması gerekli bulur isem yazarım dostum
İnşallah ya 🙏
Kral buldun mu videoyu
Kral benim evimde değil babamın evinde gidince bakabilirim ancak
Özür dilerim İbrahim Tatlıses 🤣
İbonun tizleri dünyada yok onnumara sesi var ama ben azerciyim :D İkisi arasında kalsam azerin sesini isterdim
İbo ya knk ibooo
Aç ordan ibodan keskin bıçakk
Yok nankör kedi
İbonun uzun havalarını şarkılarına göre daha çok severim Muradı böyle - perşembe gününde çeşme başında - felek - ben insan değilmiyim gibi
Evet çok güçlü bir ses ama sonu kötü oldu herfin
Bülent ersoy
Güzel
Sebnem ferah
Oda iyidir çakıl taşı - eski falan
Hepsi guzel ya
Müslüm Gürses
Aç ordan bi silinmeyen hatıralarr