Ben 3te yatıp 6:30da uyanıp tekrar uyuyamadım Markete gidip kahve aldım köpeğimle sonra güneşin doğumunun gökyüzüne yansımasını izledim Hayvanlarımı besledim ve sevdim ardından balkonumu temizleyip yeni çiçekler ektim ☺️
Şimdi biraz netflix izleyip belki kestiririm ardından kalkıp yanflüt çalıp biraz müzik dersi çalışırım sonra erkek arkadaşımla oyuna girerim ve günüm son bulurrr
İlk fotoğrafta köpeğim ben markete girerken çantamı koruyor 😂🩷
Ben bugün erken uyanıp kahvaltı yaptım. Market alışveriş vs yapıldı. burada takılıyorum şu an. Yemek yapılacak daha birkaç işim var beni bekliyor ama yapan yok canım istemiyor. Dışarı çıkmak istiyorum fakat burası yağmurlu ve soğuk hava karardı iyice karamsarlık çöktü içime. Evde kendi kahvesini yapmaya üşenen insanla dolu bir yandan illa kahve yap diyorlar. Kafayı tırlatmak üzereyim.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence dışarı çıkıp ufak bir yürüyüş yapmalısın unutma her hava güzeldir git toprak ve yağmurun kokusunu içine çekerek biraz yürü ardından eve gelip güzelce kahve hazırlayıp beraber için 🩷 olaylara negatif bakmamalısın bu sadece sana zarar verir
Ben sabah uyandım kahveyle meyve yedim sonra simit almaya gitdim eve gelince 1 buçuk saatlik spor ondan sonra KS da takıldım biraz sonra 1 buçuk saatlik spor yaptım duş aldım yemek yedim televizyon izledim 2 3 dk sfsffs psikoloji kitabı okudum bioloji okudum sonra işte var da var✨️❤️
Sanki evli barklı gibi gününü anlatıyor 😃 bekar halinle baya yoğunsun
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂 ee hayvanlarım var sorumluluklarım var ve kahve alıp çiçek ekmek bence o kadarda zorlu bir şey değil ne yapayım sabahtan akşama kadar yatayım mı ajajaj