Günaydınn. Yine işe doğru uzun bir yol. Spotify’da bulamam buradaki listeyi. Bidaha yapmaya kim uğraşacak. Açar YouTube’dan dinlerim daha iyi 🤦♀️

Günaydınn. Yine işe doğru uzun bir yol. Spotify’da bulamam buradaki listeyi. Bidaha yapmaya kim uğraşacak. Açar YouTube’dan dinlerim daha iyi 🤦♀️

Dışarıda evde her yerde müziği youtu. be müzikten dinliyorum. Çokta memnunum..
Cevap
6Cevap
Kullanıyorum bazen
Spotify jamanında kuyandım şeş kaliteşini beyenmemdiğim için tekyay YouTube Music kullanıyoyum keşke şeş kaliteşine ünem verşelerdi
Müzik listem hoşuma gitmiyor bazen ve Youtube'u açtığım çok oluyor.. Hayır gidip de o şarkıyı indirmiyorum ısrarla Youtube dan açıyorum, internet paketimi bitirme hobim var herhalde. 🥲
Ben de öyleyim. İndirme yok. Spotify’da da aynı. Direk açar dinlerim. 10 gb internet var bu yüzden dayanmıyor 😅
Benim de 7 hiç dayanmıyor, rezil bir paket.
Vodafone da int paketleri baya iyiymiş 45 gb falan varmış öyle duydum
Her yerde çekse direk geçerim ama işte Turkcell o konuda en iyisi ve ne yazık ki çok pahalı paketleri. 10 gb kullanıyorum 270 lira şu an fiyat.
Doğru vodafone da o sıkıntı var, bende Turk telekom kullanıyorum da o da her yerde çekmiyor.
Turkcell o konuda iyi mi cidden? 10 gb için 270 de çok fazlaymış ama her yerde çekiyorsa eğer verilir
Bir kaç yerde kurtardı hayatımızı 😅 çekim konusunda evet. Gerçekten iyi.
Hı anladim ben bi araştırayim paketleri, teşekkür ederim
Müzik için spotify YouTube ve birçok uygulama kullanıyorum... müzik candır..
Spotify i bırakalı 3-4 ay oldu. Artık sadece youtube var benim için. 😅
Hayırrr Spotify kullanıyorum veya myt müzik
Müzik için spotify kullanıyorum
hayir. telefonumda youtube yukli degil. kaldirdim
Müzik çaları kullanırım daha çok
Evet sadece YouTubeden dinliyorum
Aynen hep yt kullanıyorum
kullanmıyorum
Hayır
spotifyı kullanıyorum
Spotify kullanıyorum
Hayır ben myt müzik kullanıyorum