Müzik & Etkinlik Konsere gitmek için içkili mekan da oluyor gitmek günaha girer mi? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ama içki içmiyorsun sadece dinlemeye gidiyorsun günah olur mu? Konsere gitmek için içkili mekan da oluyor gitmek günaha girer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
38Merve Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Müzik dinlemek zaten baştan haram, bir de ona para verip karışık ortama girmek.. caiz değil :) 0 6 Yorumla Dilanee +1 yıl Müzik dinlemenin nesi günah pardon? Yorumla 38Merve +1 yıl Araştırmanı tavsiye ederim :) Yorumla Dilanee +1 yıl İlahi caiz mi peki Yorumla 38Merve +1 yıl Müzik aletleri kullanmadikca evet, def ve baska birtane daha müzik aleti var o caiz ama Yorumla Dilanee +1 yıl Kusura bakma da çok saçma.. Yorumla 38Merve +1 yıl Kafamda kurduğum bir şey değil, kendim karar verdiğim bir şey değil. Yinede saçma diyorsan saan kalmış Yorumla
1Mutsuzadam Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Girmezsin sonuçta İćmiyorsun bu şey gibi düşünülebilir camiye gezmek için gidip ibadet yapmazsan sevap kazanirmisin 1 0 Yorumla
Jdhjdudjd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İçmiyorsan günaha girmezsin içersen girersin günaha girip girmemek o ortamdaki iradene bağlı 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 900 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Müzik dinlemek zaten baştan haram, bir de ona para verip karışık ortama girmek.. caiz değil :)
Müzik dinlemenin nesi günah pardon?
Araştırmanı tavsiye ederim :)
İlahi caiz mi peki
Müzik aletleri kullanmadikca evet, def ve baska birtane daha müzik aleti var o caiz ama
Kusura bakma da çok saçma..
Kafamda kurduğum bir şey değil, kendim karar verdiğim bir şey değil. Yinede saçma diyorsan saan kalmış
Girmezsin sonuçta İćmiyorsun bu şey gibi düşünülebilir camiye gezmek için gidip ibadet yapmazsan sevap kazanirmisin
İçmiyorsan günaha girmezsin içersen girersin günaha girip girmemek o ortamdaki iradene bağlı
Girmez.
Evet.
Evet ben öyle biliyorum