Müzik & Etkinlik Kına müziği olarak önerebileceğiniz şarkılar neler, isimlerini yazabilir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor eylül ayında kınam var önerebileceğiniz kına ve düğün müzikleri neler? Güncellemeler+1 yıl eylül ayına kadar yoğun bir tempoda olacağım hazır boşken yapayım dedim buna neden bu kadar taktınız ki Kına müziği olarak önerebileceğiniz şarkılar neler, isimlerini yazabilir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlk aklıma gelen şuhttps://youtu.be/jUYAmsnmScI?si=kZ0wA4J2HFvEmUCh 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Sezen aksu şarkıları 0 0 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kına denilince aklıma Murat Övünç geliyor. Hazır edin konakları kızlar kızlar gelin hanım geliyorr yüreği sızlarrr. 💃🏼💃🏼 Mutluluklar diliyorum size 🤗🧿 2 0 Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ginayii getirrrr aneeeyyy, ginayii getir aneyyyy kızın elee gidirrr aneyyy ooo hey hey hey tey tey 0 20 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bunu yazmak 😂😂 Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Getirsin ginayii da annnesiii aaaa djdjdj Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Getirsin tabi anneeeeey 😂😂😂 Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Djdjdj hee söyle le o aneye Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam söylerim Eylül ayı bi gelsin 😂 Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Ooo daha eylüle varmış ne acele ediyon. Ne evlenme meraklisiymissin mum erir ki o zmnana kdr az bekle hele djdjdjdjdj Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Soru sahibi değilim ki 😂🤣🤣🤣 Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Haa öyleymiş neyse sen yinede kınayı hazırla senide everek aradan çıksın djdjdj Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Sen kendini kurtar ben daha küçüğüm 😂😂 Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Hahah , benim evlenmeye niyetim yok böyle iyiyim merci, ama sen ginayi hazırla nasip kısmet bı bakmışsın" annneee ginam nerddeee"demişsin ddjdjdj Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Tamam 50 yıl sonra başlarım 😂🤣 Yorumla SADECEYASINN +1 yıl He oldu mezarina mum diktirirsin Yorumla sozsuZzaman +1 yıl O daha da güzel 😂 Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Küçüğüm daha çok küçüğümmm djjdNeyse tamam seni evermicez ne edersen et didj Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂Tamam iyi günler 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Gel bu adamı burdan götür anneeeeey 😂 Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Eyi günler diyor halen gonusuyor djdjdGülümsemen neşen hep daim olsun ne diyem djjd Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bir şey dime hadi get get 😂 Yorumla Soran +1 yıl eylüle kadar yurt dışına git gel yapacağım yoğun bir tempoda olacağım onun için hazır boşum hazırlayayım dedim Yorumla SADECEYASINN +1 yıl He anladim hayırlısı olsun. Kına artarsa su kıza da ayır oda meraklı djdjd Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kız dur daha Eylül e çok var yeni şarkılar çıkar 😃 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ablacım yine de sen bilirsin ama eylül ayı için hazırlık yapmak biraz erken değil mi 1 0 Yorumla
Alper0734 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ekinler dize kadar sana bir şey göstersem kasıktan dize kadar süper şarki 0 0 Yorumla
perqoloq-33 Takip Et Xper 5 Yaş: 118 , eic 100% +1 yıl Geldi gelin kınası, Çatlasın kaynanası...😁🙈 1 0 Yorumla
müqyorumluhatun Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Yakışıklı güvenlik ah sana vah sana 0 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Candan Erçetin yüksek yüksek tepelere ev 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlk aklıma gelen şu
https://youtu.be/jUYAmsnmScI?si=kZ0wA4J2HFvEmUChSezen aksu şarkıları
Kına denilince aklıma Murat Övünç geliyor. Hazır edin konakları kızlar kızlar gelin hanım geliyorr yüreği sızlarrr. 💃🏼💃🏼
Mutluluklar diliyorum size 🤗🧿
Ginayii getirrrr aneeeyyy, ginayii getir aneyyyy kızın elee gidirrr aneyyy ooo hey hey hey tey tey
Bunu yazmak 😂😂
Getirsin ginayii da annnesiii aaaa djdjdj
Getirsin tabi anneeeeey 😂😂😂
Djdjdj hee söyle le o aneye
Tamam söylerim Eylül ayı bi gelsin 😂
Ooo daha eylüle varmış ne acele ediyon. Ne evlenme meraklisiymissin mum erir ki o zmnana kdr az bekle hele djdjdjdjdj
Soru sahibi değilim ki 😂🤣🤣🤣
Haa öyleymiş neyse sen yinede kınayı hazırla senide everek aradan çıksın djdjdj
Sen kendini kurtar ben daha küçüğüm 😂😂
Hahah , benim evlenmeye niyetim yok böyle iyiyim merci, ama sen ginayi hazırla nasip kısmet bı bakmışsın" annneee ginam nerddeee"demişsin ddjdjdj
😂😂😂
Tamam 50 yıl sonra başlarım 😂🤣
He oldu mezarina mum diktirirsin
O daha da güzel 😂
Küçüğüm daha çok küçüğümmm djjd
Neyse tamam seni evermicez ne edersen et didj
😂😂
Tamam iyi günler 😂😂
Gel bu adamı burdan götür anneeeeey 😂
Eyi günler diyor halen gonusuyor djdjd
Gülümsemen neşen hep daim olsun ne diyem djjd
Bir şey dime hadi get get 😂
eylüle kadar yurt dışına git gel yapacağım yoğun bir tempoda olacağım onun için hazır boşum hazırlayayım dedim
He anladim hayırlısı olsun. Kına artarsa su kıza da ayır oda meraklı djdjd
Kız dur daha Eylül e çok var yeni şarkılar çıkar 😃
ablacım yine de sen bilirsin ama eylül ayı için hazırlık yapmak biraz erken değil mi
Ekinler dize kadar sana bir şey göstersem kasıktan dize kadar süper şarki
Geldi gelin kınası, Çatlasın kaynanası...😁🙈
Daha dün Eylül'du bismillah 😂
İnşallah hep birbirinizin ağzınıza verirsiniz
Yakışıklı güvenlik ah sana vah sana
Allah mutlu mesut etsin
Gelinliğinle gel bana bir kuğu gibi
Candan Erçetin yüksek yüksek tepelere ev
Hayirli olsun bilmiomki
Erken değil mi ahaah
Çok uzak bir tarih değil mi ya
Vay halime