Müzik & Etkinlik İhanete uğradım, hangi şarkıları dinlemeliyim? aleyna6724 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor en yakın erkek arkadaşım çok büyük bir ihanet yaptı. Güncellemeler+1 yıl güncel İhanete uğradım, hangi şarkıları dinlemeliyim? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. sezen aksu tükeneceğiz 0 0 Yorumla
Blacksnake3513 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Çare #müslümgürses başkası kesmez parça önerisi de istersen dinleyin geceler parçasını tavsiye ederim 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Ne yaptı ki büyük ihanet? 0 2 Yorumla aleyna6724 +1 yıl anlattım ya Yorumla kfsfener5 +1 yıl Unutmuşum Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 570 cevap paylaştı. Depresyondayım unutuldum aldatıldım 1 0 Yorumla
sıkıntıoldurecek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl ihaneten geri kalan sezen aksu 0 4 Yorumla aleyna6724 +1 yıl tesekkur ederimmm Yorumla sıkıntıoldurecek +1 yıl istemem artık geri dönme dönersen bile bu evde sönme Yorumla aleyna6724 +1 yıl evettt Yorumla sıkıntıoldurecek +1 yıl ihanet kadar berbat bir şey yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl napmis dingil 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Al bu olsun. Belki tam degildir ama guzeldir...www.youtube.com/watch
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sezen aksu tükeneceğiz
Çare #müslümgürses başkası kesmez parça önerisi de istersen dinleyin geceler parçasını tavsiye ederim
Ne yaptı ki büyük ihanet?
anlattım ya
Unutmuşum
sezen aksu → Tutsak
İbrahim Erkal - Dönemem
Depresyondayım unutuldum aldatıldım
ihaneten geri kalan sezen aksu
tesekkur ederimmm
istemem artık geri dönme dönersen bile bu evde sönme
evettt
ihanet kadar berbat bir şey yok
Dertleşelim gel dinlerim
boş ver sallayalım dünyayı
Bir film patlat ya amaaaaaaan
Amy winehouse- back to black
Ne oldu?
Ne yaptı kız
napmis dingil
Al bu olsun. Belki tam degildir ama guzeldir...
www.youtube.com/watch