Şarkı listemde ne ararsanız var. Gel ablam geeeel ne ararsan vaaar🥳 Her dilden, her telden dinlemeyi seviyooss. Ya sen? Her telden müzik dinleyebilen biri misin?

Şarkı listemde ne ararsanız var. Gel ablam geeeel ne ararsan vaaar🥳 Her dilden, her telden dinlemeyi seviyooss. Ya sen? Her telden müzik dinleyebilen biri misin?

Ruh halime göre her telden müzik dinlerim..
Her müziğin kendine göre rengi var bir bakarsın Azeri şarkı türküleri dinler iken arkasından George Michael dinleye bilsin müziğe nasıl geniş baktığına bağlıdır bu
Cevap
18Cevap
Müzik listem aşure gibi desem yeridir. Farklı dilden, farklı türden şarkılarım var. Kulağıma hoş gelen her şeyi dinlerim.
evet öyleyim iki örnek vereyim :D
bunadn buna anında geçerim
Evet ya her telden dinleye bilirim o anki durma bağlı.
Öyledir evet.
Evet her telden ve birbirinden alakasız her tarz müzik dinleyebiliyorum, bazen ben de şaşırıyorum bunu da beğenmezsin diyerek 😅
Türkçe Rap, Türkçe Pop, Yabancı Müzikler, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Arabesk, İlahi ve kaside ne ararsan var 😂
rock, metal hariç genel olarak pop kulağıma, bedenime, ruhumaa hitap ediyor
Bende de her telden var ama onları uygun şekilde ayırıp, ayrı listeler haline getiriyorum.
Ohhooo listeme baksan karmaşık. Her telden müzik var. 🌝
Evet dinlerim. Kulağıma hoş gelen her tıngırtıya açığım
Spotify çalma listelerimi bi görsen... pop, arabesk, yabancı, rock, metal, 90lar, türkü.. 5-6 çalma listem var farklı türlerde
Daha slov, arabesk tarzlıdır.. Öyle oynak şeyler dinlemem..
Evett bütün türlerden var. Rock, pop, metal, arabesk, rap..
Evet. Karışık oluyor genelde çoğu türden var.
Kulağıma hoş gelen her müziği dinlerim. Türk, yabancı farketmez
Aynen bende öyleyim
Evet dinliyebiliyorum
Aşure gibi bi listem var ne ararsan var.
Yabancı müzikle aram pek yok sadece
Genelde hep hareketli
kulağıma hoş gelen ne varsa dinlerim :)
dinlierm genelde
Hayır değilim
Herşeyi dinlerim
Genelde evet
Eve tkulaga hos gelsn yeterki😊
dinlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?