Sizce, fazla karışık türden müzikler dinlemek ruh sağlığı için zararlı mıdır?

Sizce, fazla karışık türden müzikler dinlemek ruh sağlığı için zararlı mıdır?
Bünyeye fazla gelebilir, herkesin belli bir tarzı olduğuna inanıyorum. Çok karıştıranlar tıpkı farklı farklı besin almak mideyi karıştırdığındaki gibi ruhu olumsuz etkiliyordur diye düşünüyorum. Fakat farklı farklı zamanlarda yeni müzik türünden bir şarkı beğenmek ve çok karıştırmadan dinlemenin bir zararı dokunmaz diye düşünüyorum aynı zamanda.
Ruhu yorar, bir slow bir pop bir rap falan dinlersen kafa yorulur duygu geçişinden
Doğru müzikler ruhun gıdasıdır. Saçma sapan rock şarkılar, caz eserler bunlar gürültü kirliliğinden başka bir şey değil. Ayrıca sanki yetimhanede yaşıyor gibi 7/24 arabesk müzik dinlemek de insanı ruhen çökertir.
Al ben size bir müzik atayım da ruhunuz dinlensin.
https://www.youtube.com/embed/jFMdAdo9hEE👍👏
Bence değildir.. ben farklı şarkıları dinlemeyi severim.. mesela bazen rap olur bazen rock olur hatta bazen de piyano.. şarkı zevkim çorba gibi sdfsdf
Ben de aynı 😂
Cevap
6Cevap
bence yine ruh haline iyi geliyor. mesela sabahları işe giderken modumu yükseltmek için pop dinlerim
gece uyumadan önce biraz smooth jazz
😅
Ben de diyorum neden yanlarım ağrıyor meğerse karışık müzik yüzündenmiş😅
Yok dostum ya ben karışık dinlediğim zaman daha huzurlu hissediyorum.
Bana iyi gelen ve bana hitap eden müzikleri dinliyorum. İnsanlardan uzak durduğum sürece şarkıların zehirli etkisi yoktur.
Bu herkes için doğru olmayabilir ben neredeyse 15 farklı dilde şarkılar dinlerim ve ruh halim çok iyidir.
Bence değil, ben zaten hep karışık dinlerim. O gün ki , ruh halime bağlı birazda.
Ruh halime göre dinlerim..
Yok o ruhun renkleri oluyor karışık müzik.
Ne alaka 😂🤷♂️
alizade de gıda zehirlenmesidir
Diyemeyiz. Saçmalık olur.
müzk var müzik var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?