Yok. Her zaman olduğu gibi kuruyemiş ve çay eşliğinde yılbaşını getireceğiz. Açıkcası insanların neden yılbaşını dışarıda kutlamaya çalıştığını hiçbir zaman anlamayacağım.
Çocukların yakıldığı, katledildiği bir yılda hem de vicdanlı hristiyanların bile bu sebeple kutlamayacağını açıklaması üzerine neyin kutlaması? Dua edeceğim onlar için. İnşallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yılbaşı gecesi kuzenimin yanına gidicem inşallah. Bir değişiklik olmadığı sürece yılbaşı planım bu..
Guzel
hiç planım yok benim.
Yok. Her zaman olduğu gibi kuruyemiş ve çay eşliğinde yılbaşını getireceğiz. Açıkcası insanların neden yılbaşını dışarıda kutlamaya çalıştığını hiçbir zaman anlamayacağım.
Degisik
Çocukların yakıldığı, katledildiği bir yılda hem de vicdanlı hristiyanların bile bu sebeple kutlamayacağını açıklaması üzerine neyin kutlaması? Dua edeceğim onlar için. İnşallah.
Canım ülkemde "soyuq eller isti ürəklər" e gidicez arkadaslarimla bide 4ü sınav var onuda araya ekleyelim tabi calismam lazim🤣
😂
Muhtemelen her yılki gibi evde kutlayacağız. Aile dostlarımız veya akrabalar gelir, ben de arkadaşımı çağırırım.
😃
Partilicez dıps dıpss
Kimle😃
Üç harfli 🤪
Kızkıza arkadaşlarla evde kutlayacağız
Hahahaha kaç hatun shshs
6
Oyş shshhs
Yok her zamanki gibi klasik bir yılbaşı geçirecem
Plan falan yok, kutlamam
Evet bol bol seks yapıcaz sevgilimle
Ohhh