Öncelikle merhabalar ben DJ’lik ve prodüktörlük yapıyor kendi çapım da remixler yapıyorum tür olarak TechHouse, House ile ilgileniyorum yaptığım işe güveniyor ve müzik kulağıma ve mixleme tekniklerim 4 deck üzerinde de baya bilgiliyim yaş 18 bu işe 3 senedir hevesliyim ve devamlı takipçiyim bu sene daha çok geliştirdim kendimi sahne almak istiyorum fakat nasıl yapılıyor bilmiyorum iletişim vs
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen gibi çok çocuk tanıdım youtube olur soundcloud olur bir yerlerden zorla
Soundcloud var ve yaptığım bi mix YouTube işini düşünüyorum ama ekonomik yetersizlikler var kamera ve setup vs
ben 2010 lar başında TR de ulusal bölgesel bir çok radyoya cumartesi geceleri için çok adam bulup tanıttım iş yap işin kendini satar. Link at bakayım var mı sende gelecek anlayalım
Puan yetersizliği link bırakamıyorum ilginç bi saçmalık
sen önce kendini tanı anla gerisi gelir
Zhu faded sosa uk vs rsb vip mix edit soundcloud üzerinden bulabilirsiniz
Herhangi bir mecrada bununla ilgili profilin var mı?
Hayır ne yazık ki yok kendi remix ve videolar ve yaptığım tamamlamak üzere olduğum bi şarkım var paylaşım yapmadım
Genre ne, paylaşma imkanın var mı?
Genre: techhouse elektro altyapı kullandım nasıl paylaşım?
upload ederek link paylaşabilirsin, dosyatc dosyaco vs. sitelerden
Zhu faded sosa uk vs RSB vip mix edit yazarak ulaşabilirsiniz soundcloud
Üzerinde çalıştığım şarkıyı da demo olarak atabilirim soundcloud a
Prodüksiyon tarafına mı ilgin daha çok DJ lik mi
İki tarafı da çok seviyorum sahne sevgisi daha ağır basıyor ama DJ’lik yani kendi mix ve parçalarımla sahne almayı daha çok severim gibi geliyor
Önce youtubeden yürü tutulursa zaten mekanlar senle iletişime geçer
Onu düşünüyorum ama ülke ekonomisinde kamera ve setup fiyatlarına yetişemiyorum
Selamlar kardeşim bende dj yim clup bar düğün salonu dugker yani cafeler bir çok yerde sahne aliyorum
İlk olarak kendine güzel bı cihaz toplaman sonrasıda yaklaşık mi im 2000 tane şarkıyı eğitimlerini bilmen gerekiyor ki yaklaisk 2.3 saatlik bir işte o ritimlerle sahneyi hareketlendir
Ve dj lik istiyorsan clup bar filan senin için biraz fazla olucak çünkü daha yeni olucaksın onun yerine evde tekarar yapa yapa denersinn sonrada düğün salonu ile anlasirsin kendini gelistirdikten sonra clupler barlar
Cihazım vardı sattım ddj flx6GT
Hocam siz nerde çalıyorsunuz genel de
Düğün de çalabileceğimi pek sanmıyorum hani o tarz ile uzaktan yakından alakam yok
Ben İstanbul genelinde barlar cluplar yeni tarz meyhanelerde ve düğünlerde organetorluk yerlerinde
Bende pioner var numork var 2 tanede
Direk seni almazlar istediğin yer bilgin olsun
İlk olarak nasıl başladınız ya da ilk sahneniz nasıl oldu
Bol heycanlı yaklaşık 1000 kişilikbi konser vermiştim
İşte mesela bunu merak ediyorum ilk başta sende benim gibi iken nasıl 1000 kişilik konser verebildin hani nasıl oldu bi aracı vs kullanmak mı gerek
Yani benim özgüvenim baya yüksekti makineyi iyi ce ogrenmistim araya arkadaim girdi mekanı halleti sonra konser vere vere artık Tuğçe kandemirin ya da diğer sanatçıların ya da direk benim kendi sahbellerimnoldu
İnsta var mı abim senin takipleşelim ilerde iş birliği kurabiliriz
Burdan Ayni şekilde yaza bilirsij
Merhaba bende prodüksiyon yapıyorum kendimce öğrenmeye çalışıyorum siz kendinizi nasıl geliştirdiniz djlikte kursa falan gitmeden öğrenmek mümkün mü acaba bunu merak ediyorum?
Herhangi bi kursa gitmedim açıkçası kurs gereksiz diyemem ancak şöyle bişey var prodüksiyon kursun size katacağı şey pratik yapma olacaktır bilgi demiyorum çünkü günümüzde istediğiniz bilgiye istediğiniz zaman da ulaşabilirsiniz ben kendim fl studio da deneye deneye az çokta müzik kulağımın olmasıyla öğrendim DJ’lik pratik yapılarak öğrenilir setup controller üzerinde sadece karar vermeniz gereken şey neyi nasıl ve kime çalacağınız kendinizi hangi müzik türün de iyi hissediyorsunuz müzik türleri nelerdir Beat bpm hesaplamaları geçiş teknikleri öğrenmek gerekiyor merak ettiğinizi sorabilirsiniz
Ben prodüksiyon ile uzun zamandır uğraşıyorum aslında müzik türlerinide çok iyi biliyorum şimdi sadece djlikte pratik yapmam gerekiyor youtube'dan videolarla öğrenebilirmiyim acaba üstelik elimde controller setup falanda yok henüz
Görsel olarak teknikler hakkında bilgi sahibi olursunuz işte pratiğe gelince yabancı kalmazsınız bi setup controller olursa daha iyi şekilde öğrenirsiniz ama şu an elinizde yok diye boşlamayın videolar da şarkı geçişleri mixer kullanma tekniği EQ bilgisini özellikle mixer kullanma konusunda bilgi sahibi olun ne tür ile uğraşıyorsunuz
Evet haklısınız tabii yine yararı olur techno müzik ile uğraşıyorum daha çok
Techno mixleme zor olmayacaktır aynı tür kickler kullanılıyor genelde
Evet doğru ama ben her türde kendimi geliştirmek istiyorum sadece techno değil
Yaptığınız bi parça var mı
Evet kendimce yaptığım birkaç parça varda nasıl desem pek başarılı değil gibi yani daha iyisini yapmalıyım kendimi biraz daha geliştirmem gerek
Paylaşma şansınız var mı
Yok ya baya kötü bir şeye benzemiyor pek ilerde daha iyisini yaparsam paylaşabilirim neden olmasın sizin yaptığınız bir parça var mı merak ettim
m. soundcloud. com/rsbm-666777/zhu-faded-sosauk-vs-rsb-vip-mix-edit
Başına https:// koyarak ulaşabilirsiniz orada tamamlamakta olduğum bi demo parça da var
Dinledim ikisinide baya güzel olmuş bence daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyorsunuz
Teşekkür ederim umarım ikimiz de hayalini kurduğumuz şeye ulaşırız herhangi bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım
Umarım bir gün başarırız yolun başındayız daha yapmamız gereken tek şey vazgeçmemek çabalamak çok teşekkür ederim
Youtube'dan başlayabilirsin.
İlerde ki planlarım da ama ekonomik olarak gelişmem gerekiyor
internette bsk iş ilanlarına kluplere git sor
İnternet üzerinden çok araştırma yaptım ama onların istediği tarzları bilmiyor ve çalmıyorum
yerlerine giderek
Daha önce hiç konuşup anlaşmadığım için ne konuşulur ne yapılır bi aracı gerek mi bilmiyorum