Şahsen ikisini de severek dinliyorum. Ama Ferdi Tayfur gibi bir fanatiklik daha görmedim :)
Ferdi Tayfur
Müslüm Gürses
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şahsen ikisini de severek dinliyorum. Ama Ferdi Tayfur gibi bir fanatiklik daha görmedim :)
ikisinide dinleriz ama ferdi sonradan başlamasına rağmen ve müslüm’e göre daha az albüm yapmasına rağmen toplamda 27milyon albüm satışı ile müslümün 15milyon albüm satışını geride bırakmıştır en kalabalık konser rekoru gülhane konseri ve yurtdışındaki devasa hayran kitlesi ve filmlerindeki rekorlara bakarsak yine ferdi daha başarılıdır.
müslüm pop şarkılarıda söylemiştir ferdi herzaman arabeski savunmuştur söz yazma konusunda da ferdi daha başarılıdır müslüm de orhan da ibo da eniyinin ferdi olduğunu biliyordu. uzun havada da daha başarılıdır ayrıca her sanatçı gibi müslümde öldükten sonra kıymete bindi Müslümün kitlesi daha varoş tiplerden oluşuyordu (jiletçiler). Müslümün şöhreti, öldükten sonra daha arttı, yaşarken yüzüne bakmıyorlardı. Herhangi bir ortamda Müslüm dinleyince insanlar yadırgıyordu maalesef kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur misali ama ferdinin devasa bir kitlesi herzaman vardı
genelde ferdiyi sevmeyenler ağlayarak şarkı söylüyor der. arabeskin temeli ağlaktır zaten. ayrıca Ferdi hem iyi müzisyendir bildiğim kadarıyla çok fazla enstürman çalabiliyordu bağlama gitar org vb aynı zamanda da bestekardır çok fazla kendine ait bestesi vardır ve kaldı ki müslüm hiç bestede yapmadı hatta hakkı bulut bunu yıllar önce bi yayında: Müslüm’ün yaptığı bir tane şarkı biliyor musunuz?
müslüm ne beste yapabilir ne söz yazabilir diye dile getirmiştir.. şuda bir gerçek ki maalesef karısını döven bir adamdı rahmetli eşi muhterem hanım müslüm öldükten sonra bunu açıkladı çok fazla şiddet uyguluyordu diye adamı göklere çıkaran popülizm oldu…
Cevap
4Cevap
Ferdi Tayfur
Orhan Gencebay
Nassı yani
Bende bu dağların nesine geldim
Ben zamanında hepsini dinledim Ferdi Tayfur bambaşka
Küçüklüğüm ferdi il geçdi
Müslum Baba tabiki ❤
b diyorum
Muslum babaaa
Ferdi Tayfur.