Bence benim fikrime bakacaksak 5 ayda gayet iyi yere gelip ödülü aldı bunu herkes yapamaz o yüzden kendisini başarılı buluyorum

Bence benim fikrime bakacaksak 5 ayda gayet iyi yere gelip ödülü aldı bunu herkes yapamaz o yüzden kendisini başarılı buluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abi adamı ilk defa duyuyorum, ödüller hakketiği yere gitmiyor. Adamın tek şarkısını bilmem etmem
İyi bir rap dinleyicisi olmama rağmen 😏
İyi bir rap dinleyicisi olmama rağmen diyorsun da kankam bh adam zaten bayadır bu işler ile uğraşıyordu sadece bu son 5 ayda patladı illaki biliyorsundur hepsini bilmesen bile bazı kısımlarını duymuşsundur tiktokta o kadar çalıyordu bilmemen imkansız yani (sadece tiktok için geçerli değil) ödül konusunda da bu adamın hakettiğini düşünüyorum bazıları 1 yıl 2 yıl elde edemediği yani alamadığı ödülü adam 5 ayda aldı
Adamı sadece ödül töreninde viral olan sesiyle tanıdım 😌
O zaman sen biraz geriden geliyorsun kankam ya da bilmezden geliyorsun ama tabiki bu senin görüşün saygı duyarım bende kendi düşüncelerimi belirttim
Birkaç güzel şarkı yaptı diye kendini bir şey zannetti 1-2 yıla kadar yıldızı sönecek o zaman göreceğiz baba sözünu tutacak mı 😃
tanımam ayrıca bu ne aq
Bune aq derken? Neyse bişey demiyorum
Bu kim bilmiyorum bile
Eskiden beri buralardaydı ama son 5 ayda patladı biliyorsundur illaki blok3 diye yaz YouTube de çıkar anlarsın ne demek istediğimi
Duymadım bile :D
Aynen kesin
Kanka https://www.youtube.com/watch?v=ODRDJTQEumA ben bu tarz şarkılar dinliyorum :D
Knk bende müslümcüyüm koyu hemde ama gelip de bazı insanlar gibi sevmesem bile tanımasam bile saçma sapan saygısız yorumlar yapmam bak dam bayadır uğraşıyor ama bu son 5 aydır patladı ödül de aldı ve çoğu haketmiyor flan diyor komik bu yani anlatabiliyormuyum neyini haketmiyor laf edenler onun yaptığını 1 yılda bile yapamaz gelmişler yorum yapmak için konuşuyorlar sevmeyip bilmeyebilir insan ama saygı da duyulmak zorunda
tanımıyorum dedim bilmiyorum mk duymadım neyin kafası bu :D
Knk ben bu tarz şarkılar dinliyorum demek de bi küçümsemek aslında bilmiyorsan sorun bende değil
Biliyorum ve çok seviyorum
bu kim mj
Tanımazsınız işinize gelmeyince
işime gelince nası tanıyom bu kim keko şarkıları mı yapıyor
Bak biliyorsun işte siz varya siz sizin bu lafları diyip yatağın altında gizlice dinleyen kitle yok mu bayılıyorum size ama devam böyle
ben grausamkeit dinliyorum ne ayıp sen popüler kültür müziğini dinleyebilirsin
Knk bende müslümcüyüm koyu hemde ama gelip de bazı insanlar gibi sevmesem bile tanımasam bile saçma sapan saygısız yorumlar yapmam bak dam bayadır uğraşıyor ama bu son 5 aydır patladı ödül de aldı ve çoğu haketmiyor flan diyor komik bu yani anlatabiliyormuyum neyini haketmiyor laf edenler onun yaptığını 1 yılda bile yapamaz gelmişler yorum yapmak için konuşuyorlar sevmeyip bilmeyebilir insan ama saygı da duyulmak zorunda
müslümcüden sonrasını okumadım
Okuma zaten işine geleni okursunuz siz anca