Müzik & Etkinlik Aşıkken dinlenecek şarkılar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üzücü şarkı değilde. Böyle kalbinizi pir pir yapan şarkılar Güncellemeler+1 yıl Pop Aşıkken dinlenecek şarkılar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. sezen aksu şarkıları 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💗 Soran +1 yıl Ornek olarak verebileceğiz şarkı var mi
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bir Azerbaycan meyxanasında bu cür name söylener;ətirli nane, gözel zemane asiq olmuşam qaşi kemane. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
neselia789 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Grup84- yormaRei6-ah canim sevgilimGökhan Türkmen-yanımda kal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💗 Yorumla neselia789 +1 yıl 🌸💕 Yorumla
Yusufsbtl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl İstanbul dj tavsiye ederim 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Çok duygulandim çok iyi bı müzik miş çok teşekkür ederim Yorumla Yusufsbtl +1 yıl Yaşını söylersen ciddi şarkı onereyim her şarkı her yaşta dinlenmiyor hanımefendi Yorumla Soran +1 yıl 15 yaşındayım Yorumla Yusufsbtl +1 yıl Seni her gördüğümdeGözlerinin yeşilini özledimUzaktanBaksana talihe. CavresaminDigerim ,,, bunlar KürtçeSevebileceğin9 düşündüğümBana kalırsa şunları dinle:: Bir ömür yetmez ki. Senden vazgeçmem. Seni yazdım. Yorumla Yusufsbtl +1 yıl Bence sadece Senden vazgeçmemSeni yazdımBir Ömür yetmez ki Ki dinle Yorumla Soran +1 yıl Çavreşamin da bı mutlu oldum çok teşekkür ederim Yorumla Yusufsbtl +1 yıl Dalga geçme arkadaşım Yorumla Soran +1 yıl Geçmiyorum arkadaşım hem Kürt hem kara gözlü olunca çavreşamin i seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Ama arkadaşım bunlar üzücü şarkılar ben pop istemiştim Yorumla Yusufsbtl +1 yıl Arkadaşım pop gürültüden başka bir şey değildir. Aşk ile pop uyumsuz olur , benceAyrıca üzücü değiller, Kaliteli bir insanın pop dinlemesii uygun olmaz , Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşim pop derken meselaGül döktüm yollarınaBı güzellik yapHastayım sana Gibi şarkılardan bahsediyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl uzi-düser tetik 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yav ciddiy soruyorum aq Yorumla Soran +1 yıl Lütfen düzgün şarkı onerr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl skapova-ben hala vazgecmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerci o üzgün oldu ama seviyorum tavsiye ederim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Pop mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yıldızı dinle Yorumla Soran +1 yıl Yıldız Tilbe mi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Enerciii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim çok romantik bir sakri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sezen aksu şarkıları
Teşekkür ederim 💗
Ornek olarak verebileceğiz şarkı var mi
Bir Azerbaycan meyxanasında bu cür name söylener;
ətirli nane, gözel zemane asiq olmuşam qaşi kemane.
Teşekkür ederim
Grup84- yorma
Rei6-ah canim sevgilim
Gökhan Türkmen-yanımda kal
Teşekkür ederim 💗
🌸💕
İstanbul dj tavsiye ederim
Çok duygulandim çok iyi bı müzik miş çok teşekkür ederim
Yaşını söylersen ciddi şarkı onereyim her şarkı her yaşta dinlenmiyor hanımefendi
15 yaşındayım
Seni her gördüğümde
Gözlerinin yeşilini özledim
Uzaktan
Baksana talihe.
Cavresamin
Digerim ,,, bunlar Kürtçe
Sevebileceğin9 düşündüğüm
Bana kalırsa şunları dinle::
Bir ömür yetmez ki.
Senden vazgeçmem.
Seni yazdım.
Bence sadece
Senden vazgeçmem
Seni yazdım
Bir Ömür yetmez ki
Ki dinle
Çavreşamin da bı mutlu oldum çok teşekkür ederim
Dalga geçme arkadaşım
Geçmiyorum arkadaşım hem Kürt hem kara gözlü olunca çavreşamin i seviyorum
Ama arkadaşım bunlar üzücü şarkılar ben pop istemiştim
Arkadaşım pop gürültüden başka bir şey değildir. Aşk ile pop uyumsuz olur , bence
Ayrıca üzücü değiller,
Kaliteli bir insanın pop dinlemesii uygun olmaz ,
Arkadaşim pop derken mesela
Gül döktüm yollarına
Bı güzellik yap
Hastayım sana
Gibi şarkılardan bahsediyorum
uzi-düser tetik
Yav ciddiy soruyorum aq
Lütfen düzgün şarkı onerr
skapova-ben hala vazgecmedim
gerci o üzgün oldu ama seviyorum tavsiye ederim