taktik ve ya öneri de bulunursanız çok sevinirim diksiyonumu ve iletişimimi beğenmiyorum çok zayıf geliyor bana. hem kendimi de bu açıdan geliştirmek istiyorum kitap okumanın her anlamda ne kadar faydalı olduğunu biliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günde 1 sayfa ile başla ve her gün giderek arttır bu sayfa sayısını. Başta ilgini çekecek kitaplar okumaya çalışman iyi olur. Genelde kitap okumasını sabah yap diğer işlerine başlamadan önce. Diksiyon için sesli okuma yapabilirsin
hangisi ilgimi çeker onu bile bilmiyorum ki biraz sürükleyici bir şeyler olabilir böyle taktiksel geliştirici olanlar belki olabilir onun dışında edebiyat ve roman kıtapları falan okumaya çalışmıştım okuyamamıştım yani ağır gelmiişti hikaye tarzı şeyler seviyorum sanırım ama günde bir sayfa da çok az 10 sayfayla başlayabilirim bence. teşekkür ederim.
10 olmasına bile gerek yok 5 sayfa ile başla mesela.
Gül yetiştiren adam- Rasim Özdenören şu an okuyorum bakabilirsin
Stefan Zweig in kitapları ince ve akıcıdır. Kesinlikle okumalısın. Bilinmeyen bir kadının mektubundan başlayabilirsin
Kendini geliştirmek adına da Atomik Alışkanlıklar kitabına bak derim
çook teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda bakıp alacağım :)
Rica ederim, inşAllah 🙂
Kitap zor geliyosa film izme buna alis once. Buda cok sey katar sana. Ve sohbet et insanlar tani hem biseylr ogrenir hemde onlarla konusarak diksiyonunu duzeltirsin zamanla.
teşekkür ederim film ve dizi izlemeye insanlar tanıyıp konşumaya gayret ediyorum ama ben biraz sessiz ve çekingen bi tipim biraz açılmam da lazım kendimi biraz sıkıyorum ortamlarda bazen rahat olmadığım zamanlar oluyor sizce bu da özgüvensizliktenmidir :(
Evet ondan 😅
Okuldayken hica soru sorsa oarmak kaldirmaya cekinirdim. Zamanla asiyo insan. Aslinda o sejin insan oldugunun kaniti. Yine bi cekingenlik kalsin ama dozunda. Arsiz yuzsuz olmakyan iyidir. Ama sanada cok sey kaybettirir sirtinda bi yuktur bilirim. Gozunde buyuyo ya, aslinda cokta oolay bunu asmak. Adim adim ilerlersin. Ve ohh be dersin meger dinya cok daha guzelmis
ne güzel anlattınız gerçekten öyle ama ben de yerinde net ve kendimi açıklayıcı cümleler konuşmak istiyorum ve insanların gözünde geri planda saf gibi bir şey olarak gözükmek istemiyorum bu kız ne güzel akıllı güzel bilinçli konuşuyor desinler zatenn böyle dediklerinde onlar istemeden bize yaklaşırken saygılı ve sınırlı yaklaşıyorlar ben de bunu istiyorum işte o çizgimi insanlara fark ettirebilmek. ve düşüncelerinden de çekiniyorum sırf beni canım görmesinler öyle bazı şeylere yumuşak ve sessiz sakin karşılık veriyoruz diye tepemize çıkıyorlar sadece. dediğinz gibi her insan da biraz oturaklılık çeekingenlik olmalı ayarında dozunda davranışlar olmalı dimi yani :)
Bak Şu an kendini ne guzel ifade ettin. Hep derim cekingen kizlar ozeldir, iclerinde ne cevherler vardir onlarin. Potansiyelleri yuksektir sadece gostwremezler. O zaman somut adimlar atarak bunu yapmak sana kaliyor. Kucuk basarilar elde ettikce kendine guvenin gelecek zaten.
çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi geldi bu konuşma beni dinlediğiniz için de çok teşekkür ederim söylediklerinizi uygulayacağım🥰
Aslinda soylemedim daha ama peki umarim yaparsin biseyler. Hadi bolsans
bu söylememiş haliniz mi 😅 kitapları falan dediniz ya onu demek istedim ama sizi dinlemek isterim varsa söyleceğiniz şeyler tabi, benim için önemli bir konu bu, çünkü kendimi her zaman eksik ve yetersiz hisseden biriyim.
Sen istersen tabiki yardimci olmak isterim. Bilinclisin neyin ne okduhunu biliyosun sadece uygulama yok sende onuda yaoarsan zaten sorun kalmiyor
bu arada sizin gibi bu şekilde konuşan biri hiç olmamıştı duymak istediklerimi söylediniz resmen
onu nereden anladınız peki
Cunku insanlar yuzeysel. Sorulari bile okumaya useniyolar ama ahkam kesiyolar basliga bakarak. Duymak isticegin cok daha fazlasi var. Ve duyman gereken. Hayatta cok kucuk detaylar vardir, bize buyuk degisimler yasatan. Mesela sende dusun belki bugun burada soru sordun ve benim cevabima cevap verdin. Bu sekilde belki bambaska bi hayatq kavusacaksin. Herkes herkesin vesilesidir. Ya sormasaydin ya ben gormeseydim. Ama sen sordun bende gordum.
evet öyle gerçekten. iyi ki sordum iyi ki cevap verdiniz 😅. keşke ben de olumlu yönden büyük değişimler yaşayabilsem şu eksiklik halinden kurtulsam. bir de somut adımlar at dediniz ya o nedir ve nasıl oacak mesela biraz daha açıklyabilir misiniz
Hepsini aciklicam zaten. Sana bol bol sorular sorup seni yanicam sonra yapilmasi gerekenleri konusucaz
buyrun sorun tabiki
Sana takip atoyorum ordan yazarim
tamam
1 aydır öyleyim ve hala baslamadim
ben sürekli böyleyim şu yaşama kadar bir iki kitap anca bitirmişimdir
Aynen bende 😂 bu telefon yüzünden
telefon çok lanet bir şey gerçekten sırf bu yüzden her şeyimi kapatasım geliyor
Valla ben kapatim sosyal medyalqri bu lanet yer kaldı bide ben sınav öğrencisiyim kitap lazım inşallah başlarız ne ddiyim
seni o zaman derslere odaklanman gerekiyor başarılar dilerim
Teşekkürler