Müzik & Etkinlik Hangi şarkıcının konserine koşa koşa giderdiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ben hepsine sürüne sürüne gidiyorum? Hepsine Hiçbirine Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi şarkıcının konserine koşa koşa giderdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Alan walker tabi ki de https://www.youtube.com/embed/wJnBTPUQS5A 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 790 cevap paylaştı. Flört, Haluk Levent, Edip Akbayram, Selda Bağcan, Kurtalan Ekspres, Moğollar, Murat Kekilli, Kıraç, Erhan Güleryüz 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 645 cevap paylaştı. İnna konserine tabi ki 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl zarayı çok istiyordum onunda konserine gitmiştim zaten 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl eskiden konserleri severdim ama bu koronadan sonra kalabalık ortamlara güvenemiyorum 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. Emre Aydın olabilir 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl O kadar çok var ki hangi birini sayayım 😅 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 722 cevap paylaştı. Hepsine giderim 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 360 cevap paylaştı. sagopa kajmer cengiz kurtoğlu 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 547 cevap paylaştı. Sting, Taylor swift, sezenn🍀🖤🗝️ 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Benim şarkıcım hayatta değil. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı. sezen aksu 0 0 Yorumla
uye_ismi_bulunamadi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Ezhel konseri olsun gerekirse evden kacar giderim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 847 cevap paylaştı. hiçbirine 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Murat Dalkılıç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Alan walker tabi ki de
https://www.youtube.com/embed/wJnBTPUQS5AFlört, Haluk Levent, Edip Akbayram, Selda Bağcan, Kurtalan Ekspres, Moğollar, Murat Kekilli, Kıraç, Erhan Güleryüz
İnna konserine tabi ki
zarayı çok istiyordum onunda konserine gitmiştim zaten
eskiden konserleri severdim ama bu koronadan sonra kalabalık ortamlara güvenemiyorum
Emre Aydın olabilir
O kadar çok var ki hangi birini sayayım 😅
The weeknd veya coldplay olabilir
Yabancı şarkıcılar. Rita Ora
Hepsine giderim
Justin Timberlake
hayatta olsa m. j
Konsere gitmek bence cok sacma
sagopa kajmer cengiz kurtoğlu
Sting, Taylor swift, sezenn🍀🖤🗝️
Benim şarkıcım hayatta değil.
Moein z