Yabancı Türkçe fark eder mi? Hareketli şarkılar istiyoorsun sanırım. Tür belirtiesen daha rahat olur önermek. Ava Max şarkıları güüzeldir ben severim öneririm Dj katch the horns var tam arabada patlamalık eskidir biraz sever misin bilmem o tarz 😀 Madcon, beggin İrem Derici, bitter Serdar Ortaç hareketli şarkıları Aklıma bunlar geliyor. Dediğim gibi tür yabancı yerli belirtirsen playlist için liste de paylaşabilirim, yazabilirim de senin için beğendiklerini seçer ayıklarsın 🤗
Kusura bakma öncelikle evet haklısın da sesli olarak anlatmam gerekiyor bunun nedenini. Bu listeler dışında yazıyorum Ava max, so * ii Alone walker, alone David guetta- play Hard Lmfao-new thang Jason derulo- breathing Ava max- kings&queens Bebe rexha- i Got you Dua lipa- no lie David guetta- hey mama Serena- safari Bunlar birkaç tane, benim aklıma gelenler ve sevdiklerim. Aralarında elbet sevmediğin sanatçılar olabilir. Ona göre tekrar düzenleyebilriiz senin için. Listelerde boğukabilirsin yine de bir göz atman için attım ve buraya sadece birkaç tane yazdım senin için 🫠