Müzik & Etkinlik Sevgilinizle birlikte düet yapar mısınız? Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 121 Yapay Zekaya Sor Sen bana aklımlaaa… 🎶 🎤 Güncellemeler+1 yıl yok mu şöyle beraber çiğ köfte yoğurup nemrudun kızı düeti yapmak jKzjzdlkdlf Sevgilinizle birlikte düet yapar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı yapardım ama benim sesim çok kötü 0 1 Yorumla Manhesuss +1 yıl boş ver kanka sesi maksat eğlenmek 😃
Eslimnaz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Yapacak sevgili bulursam yapılır niye yapılmasın böyle karsilikli bir oyun havası olur halay olur kurtlarimızı dökeriz ordan romantige geçer göz göze diz dize söyleriz de işte bişey eksik 😂 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben yaparımda o yapmıyor, sana şarkı söyleyim demeden ambulansı arayım geç kalmadan yetişsin diyo. 😅 1 15 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Ben düet yaparım seninle baby 😌 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @efulimmm88 😅bu aşk değilde ne 😍😄 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Şarkımızı seciyorum 😏❤️ Yorumla FloraBacchus +1 yıl @efulimmm88 seç bakalım aşkooom 😄 Yorumla efulimmm88 +1 yıl music.youtube.com/watch Yorumla FloraBacchus +1 yıl @efulimmm88 güzel şarkıymış 🙄 biz çok dinlemeyelim bunu.Serdar ortaç gıybetten girelim. 😅Seni nasıl üzerim kıyamam ki güzelim 😅😘 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Ahahaha uyar bana 😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @efulimmm88 gıybeeet çekemiyolaaaa bizi kıskanıyollaaaaa bizi gkgkgk Yorumla efulimmm88 +1 yıl Acayım da biraz konser vereyim ev de bak 😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @efulimmm88 😅aldın enerjiyi tabii fkgkh Yorumla efulimmm88 +1 yıl Bana sen lazımmışsın demek 😂 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @efulimmm88https://www.youtube.com/watch?v=TTEBYglqyF4Al yavrum 😅Uzaktan buz gibi yakından alevmişsin sen de 😅😍🤩 Yorumla efulimmm88 +1 yıl İyi bir şey dedin galiba 😂😅 Yorumla FloraBacchus +1 yıl @efulimmm88 bombesin dedim daha ne diyim kız fjfjg. Yorumla efulimmm88 +1 yıl Öfff sende öylesin baby 😌 Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arabada düet yapalım lütfen. Çok eğlenceli oluyor. Bir dağa karşı bağırmak kadar eğlenceli. 1 1 Yorumla Manhesuss +1 yıl Arabada çok iyi olur yalnız Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden olmasın, yaparım.. mesela, bir şarkı belirleriz, ikimizi anlatan,, ve duyduğumuz her ortamda da söyleriz beraber, güzel olur.. 0 0 Yorumla
beselye Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ufufuf 🔥 daha iyisi gelene kadar en iyisi bunlarınki. 0 1 Yorumla Manhesuss +1 yıl Goat 😃 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Önceden yapmam derdim ama yalnızken olabilir bak 😅 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 515 cevap paylaştı. Eşlik edeceğini sanmıyorum o bana şarkılar söyletme peşinde. 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yapanları izlemek daha keyifli aksiyona gerek yok. 0 0 Yorumla
serenum Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şarkı söylemeyi çok severim bir gün neden olmasın.. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 410 cevap paylaştı. @GOKHANoturumactı ile karaoke yapma fikri offfff😂 mekanda insan kalmaz atarlar bizi🥺😂 0 4 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Cihazı falan bozarız biz yavrum ya 😂😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Senin sesin benden iyi😂 ben çığırıyorum😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Duymasam bilmesem tamam da baya baya iyi senin sesin 🫠 Yorumla tortitotilla +1 yıl Cihaz sesimizin güzelliğine bayılmış, bozulmamış😂 Yorumla
miyar18 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl İkimizde sesimizi nasıl desem itici buluyoruz. Ama arada uzak mesafeden denemelerimiz oluyor. 0 1 Yorumla Manhesuss +1 yıl Boş verin kanka eğlenmenize bakın 😃 Yorumla
Beyoli Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl İkimizin senide berbat aslinda. HahahaAma yinede bir araya gelince cok guzel ve eğlenceli oluyor.Yeterki sevin 0 0 Yorumla
nunu97 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Lover şarkısında yapmıştık ben ingilizce telaffuza alisayim diye 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 500 cevap paylaştı. Şöyle bir hayalim vardı. Olursa yaparım. 0 4 Yorumla Manhesuss +1 yıl Ne hayal ama prrlldkd Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Zevkli olur. Güzel bir anı olur. Eğlenceli olur. Yorumla Manhesuss +1 yıl Dilerim gerçek olur 🌸 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Umarım. Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Yapmasak daha iyi eey sevgili. 😂 0 7 Yorumla Manhesuss +1 yıl Tercih senin ama gönlüne göre gelen birine de şans vermek bakarsın hayatını olumlu yönde etkiler 😃 Yorumla Milky7way +1 yıl Bu sesle düet yapmasak daha iyi olmaz mı ama 🤭😄 Yorumla Manhesuss +1 yıl Ay ben farklı bir konuya girmişim şalskdkdjdjznd ben sandım hayatında sevgili istemiyorsun soruyu gmrünce jeton düştü Yorumla Manhesuss +1 yıl Eğlenmek lazım ya bir şeylere takılarak hayatın tadı çıkmaz 😃 Yorumla Milky7way +1 yıl Soruyu soran sensin yahu. 😂😂 Eeey sevgili bul beni 😄 Yorumla Manhesuss +1 yıl Bazen beynin yanıltmacasına gelebiliyoruz doğaldır slkskdkfd Yorumla Milky7way +1 yıl Yok bee ne takılacağım, yaparız belki neden olmasın, katlanabilirse eğer 😂 hoş şarkı mırıldanırım genelde hep ama duymama imkanı olmaz. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öyle bir şahıs, öyle bir şarkı, öyle bir ambiyans nasıl olsun ki 0 1 Yorumla Manhesuss +1 yıl Olur belki. 😃 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Detone olmuyorsa yaparız ffkd 0 2 Yorumla Manhesuss +1 yıl https://youtu.be/R5od0z00nW0?si=JGkne6RM_q_pA8SA PiLLy_BheBek +1 yıl Ayrılık sebebi 😄
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Bı arsız bela düeti fena olmazdı jddjdjdkdjd 0 9 Yorumla Manhesuss +1 yıl Yyyyeeaahhhh Yorumla whsinemm +1 yıl Ellereeeee gitmisssss knkkkkk fkfkfkfjf Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Evet güzel bir rapçi 😁 Yorumla whsinemm +1 yıl Ayyy ben cokk seviyorumm onuu Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Evet çok güzel replikleri var çok da anlamlı Yorumla ezgiiimiyy +1 yıl Arsız bela mı dinliyorsun cidden😑 Yorumla whsinemm +1 yıl Dalga mı geçiyorsunuz yaaa 🥺😱 Yorumla ezgiiimiyy +1 yıl Yokk ne alakası var 🤷 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Dinliyoruz tercih meselesi 😁 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Nemrudun kizi mi ben mi askoo :dd 0 5 Yorumla Magnetow +1 yıl @1234567yemezler mrmfödös olum bu ne Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Soru djdj Yorumla Magnetow +1 yıl Olum efso bfgkljfr3 Yorumla 1234567yemezler +1 yıl Baslarim nemrudun kizina cevap vermedin djhd Yorumla Magnetow +1 yıl Öfkfld mesaj attın da cevap mı vermedik zalım Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İki karga bir arada nasıl olur bilemem🤔😄 0 0 Yorumla
_ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 369 cevap paylaştı. Konser bile veririz ancak yok işte. 😃 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 743 cevap paylaştı. Bilmiyorum ayrilmayacaksa yaparim 😃😃 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 469 cevap paylaştı. Yani benim sesime dayanabilecekse neden olmasın :D 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 411 cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı. Evet yaparım 0 0 Yorumla
aklımdacoksoru Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl @sultan081 sevgili olmasakta düet yapsak mı 😂 0 2 Yorumla sultan081 +1 yıl Olur hangi şarkıda Yorumla aklımdacoksoru +1 yıl Sen seç Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 622 cevap paylaştı. Yaparız tabii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgilim olsaydı yapardım ama benim sesim çok kötü
boş ver kanka sesi maksat eğlenmek 😃
Yapacak sevgili bulursam yapılır niye yapılmasın böyle karsilikli bir oyun havası olur halay olur kurtlarimızı dökeriz ordan romantige geçer göz göze diz dize söyleriz de işte bişey eksik 😂
Ben yaparımda o yapmıyor, sana şarkı söyleyim demeden ambulansı arayım geç kalmadan yetişsin diyo. 😅
Ben düet yaparım seninle baby 😌
@efulimmm88 😅bu aşk değilde ne 😍😄
Şarkımızı seciyorum 😏❤️
@efulimmm88 seç bakalım aşkooom 😄
music.youtube.com/watch
@efulimmm88 güzel şarkıymış 🙄 biz çok dinlemeyelim bunu.
Serdar ortaç gıybetten girelim. 😅
Seni nasıl üzerim kıyamam ki güzelim 😅😘
Ahahaha uyar bana 😅
@efulimmm88 gıybeeet çekemiyolaaaa bizi kıskanıyollaaaaa bizi gkgkgk
Acayım da biraz konser vereyim ev de bak 😅
@efulimmm88 😅aldın enerjiyi tabii fkgkh
Bana sen lazımmışsın demek 😂
@efulimmm88
https://www.youtube.com/watch?v=TTEBYglqyF4
Al yavrum 😅
Uzaktan buz gibi yakından alevmişsin sen de 😅😍🤩
İyi bir şey dedin galiba 😂😅
@efulimmm88 bombesin dedim daha ne diyim kız fjfjg.
Öfff sende öylesin baby 😌
Arabada düet yapalım lütfen. Çok eğlenceli oluyor. Bir dağa karşı bağırmak kadar eğlenceli.
Arabada çok iyi olur yalnız
Neden olmasın, yaparım.. mesela, bir şarkı belirleriz, ikimizi anlatan,, ve duyduğumuz her ortamda da söyleriz beraber, güzel olur..
Ufufuf 🔥 daha iyisi gelene kadar en iyisi bunlarınki.
Goat 😃
Önceden yapmam derdim ama yalnızken olabilir bak 😅
Eşlik edeceğini sanmıyorum o bana şarkılar söyletme peşinde.
Yapanları izlemek daha keyifli aksiyona gerek yok.
Şarkı söylemeyi çok severim bir gün neden olmasın..
@GOKHANoturumactı ile karaoke yapma fikri offfff😂 mekanda insan kalmaz atarlar bizi🥺😂
Cihazı falan bozarız biz yavrum ya 😂😂
Senin sesin benden iyi😂 ben çığırıyorum😂
Duymasam bilmesem tamam da baya baya iyi senin sesin 🫠
Cihaz sesimizin güzelliğine bayılmış, bozulmamış😂
İkimizde sesimizi nasıl desem itici buluyoruz. Ama arada uzak mesafeden denemelerimiz oluyor.
Boş verin kanka eğlenmenize bakın 😃
İkimizin senide berbat aslinda. Hahaha
Ama yinede bir araya gelince cok guzel ve eğlenceli oluyor.
Yeterki sevin
Lover şarkısında yapmıştık ben ingilizce telaffuza alisayim diye
Şöyle bir hayalim vardı. Olursa yaparım.
Ne hayal ama prrlldkd
Zevkli olur. Güzel bir anı olur. Eğlenceli olur.
Dilerim gerçek olur 🌸
Umarım.
Yapmasak daha iyi eey sevgili. 😂
Tercih senin ama gönlüne göre gelen birine de şans vermek bakarsın hayatını olumlu yönde etkiler 😃
Bu sesle düet yapmasak daha iyi olmaz mı ama 🤭😄
Ay ben farklı bir konuya girmişim şalskdkdjdjznd ben sandım hayatında sevgili istemiyorsun soruyu gmrünce jeton düştü
Eğlenmek lazım ya bir şeylere takılarak hayatın tadı çıkmaz 😃
Soruyu soran sensin yahu. 😂😂 Eeey sevgili bul beni 😄
Bazen beynin yanıltmacasına gelebiliyoruz doğaldır slkskdkfd
Yok bee ne takılacağım, yaparız belki neden olmasın, katlanabilirse eğer 😂 hoş şarkı mırıldanırım genelde hep ama duymama imkanı olmaz.
Öyle bir şahıs, öyle bir şarkı, öyle bir ambiyans nasıl olsun ki
Olur belki. 😃
Detone olmuyorsa yaparız ffkd
https://youtu.be/R5od0z00nW0?si=JGkne6RM_q_pA8SA
Ayrılık sebebi 😄
Bı arsız bela düeti fena olmazdı jddjdjdkdjd
Yyyyeeaahhhh
Ellereeeee gitmisssss knkkkkk fkfkfkfjf
Evet güzel bir rapçi 😁
Ayyy ben cokk seviyorumm onuu
Evet çok güzel replikleri var çok da anlamlı
Arsız bela mı dinliyorsun cidden😑