Müzik & Etkinlik 2023 de kaç dakika şarkı dinlemişsiniz 🎶 ? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bakalım en çok kim dinlemiş, beni geçen olacak mı merak ediyorum Benim 18.772 dakika 2023 de kaç dakika şarkı dinlemişsiniz 🎶 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 14,1b cevap paylaştı. En çok dinlediğim sanatçılarla birlikte 31.177 dakika dinlemişim 😬 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Ya evde yoksan 😂🎶 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/jkAZaKwlXTobaya fazla günlerce 0 0 Yorumla
Sirenix_43 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl myt kullanan ben 0 4 Yorumla everkeğii +1 yıl Yiaa kuzum 😘 Yorumla Sirenix_43 +1 yıl canisi spotify kullanamam cunku premium denen sorun var Yorumla everkeğii +1 yıl Anladım aşko, myt ne bilmiyorum Yorumla Sirenix_43 +1 yıl o uygulamadan mesela klip indirebiliyorsun sarki indiriyorsun ama reklamli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En çok dinlediğim sanatçılarla birlikte 31.177 dakika dinlemişim 😬
Ya evde yoksan 😂🎶
baya fazla günlerce
myt kullanan ben
Yiaa kuzum 😘
canisi spotify kullanamam cunku premium denen sorun var
Anladım aşko, myt ne bilmiyorum
o uygulamadan mesela klip indirebiliyorsun sarki indiriyorsun ama reklamli