Şarkılar ve müzikler kadar kısa ve anlamlı şu hayatlarımızda, hepimize mutlu ve sevdiklerimizle bir yaşam dilerim.
İyi akşamlar.
Selam, bazen rastgele radyoda çalan ve size onu hatırlatan, bazen ise sadece onu hatırlamak için dinlemek istediğiniz o şarkıyı bizimle de paylaşır mısınız değerli sevenler?
Hande Mehan - Kırılsın Ellerim
5 yıllık sevgilimdi. Ayrılıp barışıyorduk ama duygularımız hep aynıydı. Her ayrılıkta birini hayatına alıyordu ama yinede barışıyorduk çünkü ben çok seviyordum. Yeminler ediyordu sözler veriyordu bir daha yapmayacaktı. Annemle tanış dedi o bu şu evleneceğiz dedi seni tüm sülalem biliyo dedi evleneceğiz sandım. Yeminlerini sözlerini unuttu. Birini almış hayatına. Kızı herkes biliyor tüm ailesi. Sözlenmişler nişanlanmışlar. Ama yinede benimle gizli gizli konuşuyormuş. Öğrendiğimi söylediğimde bana küfürler etti. O kızı benimle aldatmadığını söyledi. Halbuki defalarca aldattı. Benide kandırdı. Şok oldum. Baktım kızla iş baya ilerlemiş bütün sülalesi kızı takip ediyor instagramdan. Bu insan için hangi şarkıyı kirleteyim ben?
o diye biri yok..
Bazı şeyler var ki söylenmiyor
Biz senle sözleri susarak aştık
İnsan acılarla kıvransa da
Ve o aşkta bir daha doğsa da
Dünyasını yeniden kursa da
Düşler ve gerçekler ayrı ayrı yaşar
Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Sen de benim kadar gerçekleri görüyorsun
Beraber olamayız, benim gibi biliyorsun
Bir başka dünyanın insanısın yavrucağım
Sen kendi dünyanın toprağında büyüyorsun
Yağıyor üzerime insafsız yağmur Derdini dök bir daha doldur sen keyfini çat huzursuzum ah kadehi doldur Yak sigaranı vur ciğerine yansın Yandıkça hatırlarsın Sana değerini sebebini anlatsın masal gibi-semicenk
Bu şarkıyı çok sevdiğim onun için uğraştığım peşinde koştuğum kıza armağan etmiştim 😔 beni bu ♿ haldeyim diye reddetti
Cevap
72Cevap
6 sene önceki yorumum bile durur..
“Herşey için teşekkür ederim”…
Asıl ben teşekkür ederim 🙏
Buray & Ceren Gündoğdu - Beni Affet
Bu şarkı favorim sebepsiz 💫💫
Ben de çok severim umarım gitmek nasip olur size de bana da🙂💫
Çok gariptir ki ilk dinlediğim zamanki hissiyatı veriyor nerelere götürdünüz beni gece gece 😊
Severek ayrıldıktan sonra bu şarkıyı göndermişti bana.
https://youtu.be/52HwiT6QjdA?si=hKFbIsFWcimCSjI9Göktan güney: aramızda dağlar denizler mi var aşılması çok zor Engeler mi var seni benden fazla sevenin mi var söyle bana dönmen neden imkansız..
Olsun be güzelim olsun aşkın sağı solu belli olmaz, ben aklımı senle bozdum hiç kimseyle işim olmaz, Tarkan
Şimdi, ergendim o zamanlar🤦🏽♀️
Gökhan Özen dinleyip onu düşünürdüm. En çokta "Sana yine muhtacım"
Sezen Aksu - İmkansızım
Mümkünse hiç bir şarkı bana onu hatırlatmasın, hatırladıkça acı çekiyorum.
Allahım meselli hâlâ seyidinâ muhameddin illedine ve hâlâ aliyi ve sahbi ve sellim
Bir bayanın söylediği türkü vardı
Ve bir sürü güzel şarkılar sözler
🙏
Tüm şarkılar onu hatırlatsa da kaçın kurası sezen aksu tektir
Saatlerdir aralıksız dinliyorum. Bıkana, kusana kadar dinleyeyim de bir daha dinlemek istemeyeyim diyorum, ama doyamıyorum 😢 Burak Bulut ve Ebru Yaşar - Kehribar 😢😢
Yine, yine ve yine dinliyorum. Bu sıralar siması gözümün önüne geliyor. Sesi kulaklarımda. Bana "Sevgiliiimm, günaydın" derkenki o güzel yüzünü, mutlu halini unutamıyorum. Bana karşı çok romantik davranırdı. Öküzlüğü de tutardi ama o da tuzu biberiydi. Özledim be 😭 ay bak şimdi de kokusu burnuma geldi 😭 ay beni arasın seni özledim desin nolur, sesini duyayim 😭
Rica ederim
Artık o yok ama onun bende bıraktığı derin izler var... 😶
Şarkının adını hatırlamıyorum. İkimizin şarkısıydı.
Uzun zamandır hatırlamaya çalışıyorum gelmedi hala.
Özbek dili Türkçeye çok benzer. Özbekistan'da bir şarkıcı Sevara Nazarkhan var. "Ko'rgim kelar sizni negadir" adlı şarkısı var. bir kadının aşkını anlatan çok güzel bir şarkı. Özellikle gitarlı versiyonu çok güzel söyleniyor.
Hatırlanmayı hak etmiyor onun için hiçbir şarkıyı kaybetmeyeceğim
Cengiz Kurtoğlu - Küllenen Aşk
Arabasında açtığım ilk şarkıydı. O arabada dinlediğimiz bütün şarkıları şimdi onu hatırlayarak tek başıma dinliyorum. Hayatımdan neden çıktı bilmiyorum. Hiç hayatına gitmemiştim gibi davranıyor ama onu o kadar istiyorum ki araya başkası da girmiş olsa bana bir mesaj atsa hiçbir şey olmamış gibi davranırım.
Bende paylaşayım batı biseyler
Aşık olan kişi zaten her dinlediği şarkıda onu hatırlar ve aklına güzel, kötü anıları getirir.
🎼🎶
•Fikret Kızılok-Bu Kalp Seni Unuturmu
•Yaşlı Amca-Giderdi Hoşuma
•Duman-Gönül İster
•Kaan Boşnak-Benimle Kayboldun
N♡
Seven insana her şarkı O’nu hatırlatır genelde :) Dinlediğim çoğu şarkı onu hatırlatıyor zaten ama bir tanesi var ki tüylerimi diken diken ediyor direkt tanıştığımız güne dönüyorum.
Sezen Aksu- Biliyorsun
Ve sezen aksunun çoğu şarkısı bana hep onu hatırlatır
Sözleri güzel bir anımı hatırlatıyor. Yaşanamamış bir anı
1-2 şarkı ama hiç tarzım olmayan şarkılar zaten şarkıların ismi neydi onu bile bilmiyorum.
İsmini bile hatırlamadığım eski sevgililerim var, şarkıyla mı hatırlayacağım. :D
Diva yorgun
Dinledikçe ne kadar güçlü bir kadın olduğunu hatırlıyorum. Sanirim ondan daha iyisini olmadı, olmayacakta.
Onu bana hatırlatmayın sjshsh
O diye biri yok.
Koray avcı gittin gideli şarkısini beni ozelden arayip dinletmişti sonra kiz kardesim o şarkiyi acti bende kapattirdim ama şimdi çalsa hatirlarim ama kapatmam çünkü artık bana dokunmuyor bise hissetmiyorum
dinlemek istersiniz belkiii...
https://www.youtube.com/embed/3WDYCtLSDtIO değişir bazen bi rüzgâr eser , bazen bazen bi kuş cıvıldar , bazen akşam üstü çıkan uğultu bile hatırlatır
Onu düşünerek dinlediğim her şarkı onu hatırlatıyor bana
Sezen Aksu - Biliyorsun şarkısı. Bir de Cem Adrian'ın Derinlerde şarkısı.
Mabel Matiz Öyle Kolaysa
Buray Alaz Alaz
Harun Kolçak Tan Taşçı Gitme seviyorum
Yok öyle bir şarkı.
Bana onu hatırlatan şarkılar değil, şiirler var. O da bana kalsın.
Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar, hiçbir şeyi istemedim seni istediğim kadar...
Şu aralar Sibel bilgiç alışamadım şarkısı onu bana hatırlatıyor 😔
I died every day while waiting for you...
For a Thousand years...
Pinhnani-Bilir o beni
Yok ki.. tüm şarkılar benim
Şu günlerde favorim
https://www.youtube.com/embed/Wdc-Hzew9G8Tarkan - Yolun açık olsun demek isterdim boğazım düğümlü sözlerim kayıp , birdaha ömrümde kimseyi sevmem …….
Yakışıklı güvenli ah sana vah sana tam 9 sene oldu ikimizin şarkısıydı sen yüksek sesle dinleme çocukların uyanır 😭
Geçmiş gitmiş..
O HİÇ OLMADI AMA EN KALICI ŞARKI VE TABİ BİLİYORSUN DA FAVORİM <3
Sezen Aksu Aramizda yasanicak yarim kalan. Biseyler varrr sozlere bak
Benim onu hatırladığım şarkılar ile o başkasını hatırlıyor
Unutmadığım biri olmadığı için dinlediğim şarkılarda kimseyi hatırlatmaz bana 🤭
Gece hayatım bitti kadehi yere attım beni kutlamalısın sigarayı bıraktım...
Sevgi güzellik ister. Gülüm yürekte ateş ister. ilkay Akkaya
Blok3-Affetmem:
Dedim “Keşke böyle yapmasaydı”
Duygularım yarım kalmasaydı
Aslında unutmak kolaydı
Özlemek diye bi’ şey hiç olmasaydı
Alessandro lunansarkkisi dinleyin terim efsanevi bir tenor ama sevdiğini tek bir şarkı hayirlatmaz ahenkli ve yumuşak gelen her ses onu çağrıştırır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?