Müzik & Etkinlik Bu geceki melodim güzel mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Bu gece ne hoş bir dolunay var bende ufak bir ormanın diğer tarafında olan salıncakta sallanarak bir melodi mırıldandım Net değil çünkü sallanıyordum.Biraz ürkütücüydü çalıların arasından gelen sesler ama hayal gücümün beni korkutmasına izin vermedimhttps://voca.ro/1oxMyxfPo8Go Bu geceki melodim güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl polis bile çekinir tek başına girmeye oraya o saatte 1 1 Yorumla Venetor +1 yıl Creepypasta konusu olmaya çalışan bir kız görüyorum. Yorumla
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel... bu ortamda ancak black metal dinlenir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bence geceyi dinlemek daha güzel Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl viriririri lülülüü sesler duyuyorum hocamgüzel melodü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yarında gitmek için enerjim olursa o zaman daha net kayıt almayı denerim Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Ne geziyon bu soğukta Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tam korku filmi tarzı olmuş.Ne olur tek gitmedim de 😅 0 0 Yorumla
theweekndabel Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Resimlere yaklaşıyorum bakmak için her an ekrana bi şey fırlayacak gibi. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha ne fırlayacak korkma Yorumla theweekndabel +1 yıl Nasıl gittin ya çok korkunç Yorumla Soran +1 yıl Korkuyu sadece zihnimiz yaratır yani zihnimizi kontrol edebilmeyi başarırsak geriye zor bir şey kalmıyor Yorumla theweekndabel +1 yıl Ben zihnimi hayatta bu şekilde kontrol edemem daha gece tuvalete falan giderken koşuyorum burada olsam uçardım herhalde. Yorumla
WestSide10 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ruh hastası mısın ne işin var bu saatte orada. Zorla musallat ettiricen kendine evine git 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl korktum mk büyü mü yaptın bize 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey yok Yorumla ElCuco +1 yıl Hollywood'da rahat iş bulursun manyğın gece gece dolaştığı yerelere bak Yorumla
memati_citaa Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ya gece gece korkutma abla ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye korkuyorsun Yorumla memati_citaa +1 yıl Korkutmaaa bu ne sen burada tek nasi kaliyoonn içime sicarim ben korkudan Yorumla
intikam_arzusu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Mutlaka tanismaliyiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl beraber terk edilmiş yerleri gezmek istersen olur Yorumla intikam_arzusu +1 yıl Önden giderim... Yorumla
tgb93 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Teşekkürler. Hepimiz korku filmi moduna girdik. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim🖤 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Tam benlik ortam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🖤yarın beraber gidelim Yorumla Limbus00 +1 yıl Keşke💜 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eh işte. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fazla düşünerek mırıldanmadım benimde kulağıma fazla hoş gelmedi ama o an içimden öyle geldiği için yapmacık bir şekilde mırıldanmak istemedim ve öyle devam ettim Yorumla