Selamlar... Mesela eskiden dinlediğinizde ve şimdi dinlediğinizde aynı olmaması... : )
Hadi seni sevdim diyelim bir daha
Gözümü karartıp yeniden taptığımda
Değişecek misin? Söyle
Değişebilecek misin, zalim...
Selamlar... Mesela eskiden dinlediğinizde ve şimdi dinlediğinizde aynı olmaması... : )
Hadi seni sevdim diyelim bir daha
Gözümü karartıp yeniden taptığımda
Değişecek misin? Söyle
Değişebilecek misin, zalim...
bence önemli. Bazı insanlara bu şarkıyı neden sevdiğini sorduklarında sadece ritimlerini beğendiklerini ve şarkı sözlerini önemsemediğini söylüyorlar. Bence bu biraz garip. Eğer şarkı sözleri önemli değil ise neden sadece ritim müziği olan disco şarkılarını dinlemiyorsun?
Küçükken bu şarkıyı oyun oynayarak soylerdim. Fakat sozlerinin güzelliğini büyüyünce anladim.
"Yalan dunyanda tek safirin" demis. Hayatindaki tek doğru beni kandirmandi gibi kinayeli sözü böyle soylemis. Sanat budur işte.
Safir de çok kıymetli bir taştır.
Her şarkının benim için anlamı var. Şarkının sözleri değil, arkadaki müziği beni etkiler özellikle. 😅
Teşekkürler. ^^
Ricalar. 😌
Şarkıların anlamlı olmasını çok severim. Özellikle eski sanatçıların söz oyunlarına ve ince yapmalarına bayılıyorum. Yabancı şarkılarda da kulağıma hoş gelmesinin yanısıra anlamlı mesajlar içermesi çok güzel. 🌸
Eig seçtiğime göre, rahat olabilirim. 😌
Leydim. 😌💞
Madem buraya "yüzyılın en hoş ve de boş" klibini bırakayım. Benim için küçükken, abimi kızdırdıktan sonra "şşt şşt sakin ol, sinirlerine hakim ol." diye kıkırdayacağım kadar anlamsızdı. Şu ansa "geleceğimi görmüşler acaba? 🤔" diye düşündürecek kadar da anlamlı.
https://youtu.be/sR1xhlWA5cE?si=M9EqgJkwKAW3Rbnm
Hemen açılsın. 😌
Cevap
8Cevap
Dinlediğim her şarkının benim için anlamı vardır. Bir sözde olsa kendimden bir şeyler bulduğum şarkıları dinleri daha çok..
Evet önemlidir tabi ki de
Başka sevgilerde teselli bulunca
İşte biz o gün düşüneceğiz
Bir an gelip de küllenince
Yüreklerimiz dinlenince
İste biz o gün düşüneceğiz
Etrafımızı sarıverecek
Bir boşluk ki asla bitmeyecek
her şey bir anda anlamsız gelecek
İşte biz o gun tükenecegiz
İşte biz o gun tükeneceğiz
Bir an gelip de küllenince
Yüreklerimiz dinlenince
İşte biz o gun düşüneceğiz
Etrafımızı sarıverecek
Bir boşluk ki asla bitmeyecek
her şey bir anda anlamsız gelecek
İşte biz o gun tükeneceğiz
Eskiden dinlemezdim bile bunu ama büyüyünce daha anlamlı bir hale geldi ve 2 gündür aralıksız dinliyorum resmen
https://www.youtube.com/embed/AzE1bU9rJ8Aİvet çok ünemli daha fajla anlamlı oluyoy bu Yalın abi çekik göjlü bence o da biy Koye kanı taşıyoy. Eşkiden dinleyince şadece ritmine bakaydım aytık jöjlerde içie dahil oldu
Evet önemli ya, anlamsız sözleri olan şarkılar çabuk sıkıyor ama anlamlı şarkıları senelerce dinliyorum bıkmıyorum. <3
Evet önemli anlamsız şarkılara şarkı diyesim gelmiyor.
Evet çoğu şarkıyı dinlemeden bile listeme ekleyebilirim. Sözlerine dikkat etmek anlamama yetiyor.
Çook önemli. Küfür içeren şarkıları tercih etmem, küfürden nefret eden biri olarak.
Mesela eskiden hiç Şebnem ferah dinlemezdim. Bu aralar beraber söylüyoruz..
Kulağıma hoş gelsin yeter
Değildir çoğu zaman
Bazen anlamları bazende melodisi...
Evet oldukça önem veririm bu konuda.
Cokkkkk
Aleyna tilki dinleyip gülüyorum:)
Tabiki alt yapı kadar sözlerde onemli
Hayır yok
Önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?