Müzik & Etkinlik Bana bu saatte bergen dinleten hayat size neler yaptı? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yine kovmaya çalışıyorum kalbimden.İkimizi sen yaktın, maziyi silemezsin. 🚬🍷 Bana bu saatte bergen dinleten hayat size neler yaptı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Bu saatte sana bergen dinleten hayat bana da çok kötü şeyler yaptı abla :D :D 1 12 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Oy kıyamam 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Kıyma bana abla :D FloraBacchus +1 yıl Kıyamam dedim ya barış fkgkh. u Barış_LonelyForever +1 yıl İlgi bekliyorum bekli sdfsdf😂 FloraBacchus +1 yıl Heee aaa olabilir fjgkg.Ay barışım benim, nazik centilmen şekerim 😄💖 al sana kalp en afillisinden 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl @florabacchus Teşekkür ederim abla yaa :D 💕 birde en afillisinden kalp de atmışsın. bir kaç ay yeter bu iltifat bana 😅 FloraBacchus +1 yıl Yarın yine gel barış fjfjf ama lütfen akşam üzeri olsun bu saatte bu kadar oluyo fjfjg u Barış_LonelyForever +1 yıl Tamam akşam soru sor gelirim mutlaka sdfsdf kalbimi alırım ama yine :D FloraBacchus +1 yıl 😅 Anlaştık, sana gırmızı yeşil pembe galp benden fkgkg u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkür ederim cansın abla 😅 sdfdf FloraBacchus +1 yıl Öyleyim değil mi😄kıymetimi bilmeyenler utansın fkfkg u Barış_LonelyForever +1 yıl Öylesin tabi ki de.. değerini bilmeyenlerin hatası.. ☺️🌸 :D
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Plakta dinlemek ölüm etkisi yapıyor, tavsiye😄 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Amacın ne guzum senin 😅 Yorumla Lotus____ +1 yıl Batacaksak tam batalım aşkım 🥲 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kocam gece çalışıyor tek başıma oturdum dizi izliyorum :( 1 4 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kız sen ne ara evlendin 😅 Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Oldu biraz 3 aycik Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hayırlı uğurlu olsun mutluluklar. 💞 Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Teşekkür ederimmm :* Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Bergen dinlemiyorum çok kötü oluyorum ben çok kötü şeyler yaşamış 1 0 Yorumla
İreemmcm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kimse icin uzulmeye degmezz bunu unutmayin 2 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kendi kendine üzülür bazen insan.Ziyan olan bir ömüre. Yorumla İreemmcm +1 yıl Orası ayrı tabi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu saatte sana bergen dinleten hayat bana da çok kötü şeyler yaptı abla :D :D
Oy kıyamam 😄
Kıyma bana abla :D
Kıyamam dedim ya barış fkgkh.
İlgi bekliyorum bekli sdfsdf😂
Heee aaa olabilir fjgkg.
Ay barışım benim, nazik centilmen şekerim 😄💖 al sana kalp en afillisinden 😅
@florabacchus Teşekkür ederim abla yaa :D 💕 birde en afillisinden kalp de atmışsın. bir kaç ay yeter bu iltifat bana 😅
Yarın yine gel barış fjfjf ama lütfen akşam üzeri olsun bu saatte bu kadar oluyo fjfjg
Tamam akşam soru sor gelirim mutlaka sdfsdf kalbimi alırım ama yine :D
😅 Anlaştık, sana gırmızı yeşil pembe galp benden fkgkg
Teşekkür ederim cansın abla 😅 sdfdf
Öyleyim değil mi😄kıymetimi bilmeyenler utansın fkfkg
Öylesin tabi ki de.. değerini bilmeyenlerin hatası.. ☺️🌸 :D
Plakta dinlemek ölüm etkisi yapıyor, tavsiye😄
Amacın ne guzum senin 😅
Batacaksak tam batalım aşkım 🥲
Kocam gece çalışıyor tek başıma oturdum dizi izliyorum :(
Kız sen ne ara evlendin 😅
Oldu biraz 3 aycik
Hayırlı uğurlu olsun mutluluklar. 💞