Kpop, bence dünyanın en iddialı pop sektörlerinden biri. Koreografileriyle, canlı performanslarıyla, klipleriyle çok çok başarılılar. Bu müzik türü benim zevkime/tarzıma uymuyor. Ona bakarsan çoğu insanda reggaeton, rock, rap vb. sevmiyorlar, bense severek dinliyorum. Ve Kpopun sevilmemesi de daha çok o biraz daha küçük/genç insanların , fan’ olaylarını biraz abarttıkları için. Bu sebepten de , kpop’ diyince çoğu insanın aklına , ergen kızlar’ geliyor.. Ama bunların hiç biri senin kendini kötü hissetmen için bir sebep değil. Hem ben Azer babadan klasik müziğe ordan da mceynin , sütü çilekli’ parçasını dinleyebilen insanım, yani insanların tepkilerini çok iyi biliyorum. Yani kimseyi kafaya takma, değmez 🌸🌸
Belki görmüşsündür bir ara yasaklama çalışmaları başlamıştı. O zaman kpop fanları olarak Twitter birbirine girmişti. Çok zoruma gitmişti o zaman benim dinlediğim niye insanlara çok batıyor diye. Türkiye de her şey bitti dinlediğimiz müziğe geldi sıra diyorduk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır yaşı yok tabi ki de
kpop iyi gidiyo bu arada cahiller konusmasin
Cahiller yoruyor artık
Renkler ve zevkler tartışılmaz, hangi yaşta olursa olsun 🌸
Kendimi kötü hissediyordum artık bunları duymak iyi geldi
Kpop, bence dünyanın en iddialı pop sektörlerinden biri. Koreografileriyle, canlı performanslarıyla, klipleriyle çok çok başarılılar. Bu müzik türü benim zevkime/tarzıma uymuyor. Ona bakarsan çoğu insanda reggaeton, rock, rap vb. sevmiyorlar, bense severek dinliyorum.
Ve Kpopun sevilmemesi de daha çok o biraz daha küçük/genç insanların , fan’ olaylarını biraz abarttıkları için. Bu sebepten de , kpop’ diyince çoğu insanın aklına , ergen kızlar’ geliyor..
Ama bunların hiç biri senin kendini kötü hissetmen için bir sebep değil.
Hem ben Azer babadan klasik müziğe ordan da mceynin , sütü çilekli’ parçasını dinleyebilen insanım, yani insanların tepkilerini çok iyi biliyorum.
Yani kimseyi kafaya takma, değmez 🌸🌸
Belki görmüşsündür bir ara yasaklama çalışmaları başlamıştı. O zaman kpop fanları olarak Twitter birbirine girmişti. Çok zoruma gitmişti o zaman benim dinlediğim niye insanlara çok batıyor diye. Türkiye de her şey bitti dinlediğimiz müziğe geldi sıra diyorduk
Hayır olmaz insanın kulağına ne iyi geliyorsa dinler
Hayır tabi ki
Hayir