Müzik & Etkinlik Red yedikten sonra mutlu olmaya çalışırken ne dinlersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu an aşk nereden nereye çalıyor... Güncellemeler+1 yıl Şarkı yazmaya devammı? Güncellemeler+1 yıl Kim için gülüşün degiştiuse ona git o zaman Red yedikten sonra mutlu olmaya çalışırken ne dinlersiniz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. See you again dinlerim ama teklif etmem kimseye 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teklif ettim sayılmaz ama çok saçma bir hikaye ben sevdi sanmışım ama hepsi bir oyunmuş basit birşeymiş onun için şaka yaptım diyecek kadar
patlayanşekerrrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Müzik dinleyip yaramı deşmezdim herhalde 1 154 Yorumla Soran +1 yıl 5 aydır tüm aşk şarkılarını bitiren ben: ( Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Uf sorma zaten ben de dinliyom da uff uf Yorumla Soran +1 yıl Bazen bir şeyi kaybettiğinde kaybetmek üzgün ifade edemiyorum. Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Ne dedin şimdi xmdm Yorumla Soran +1 yıl Bu aşkın adresi bir çıkmaz sokak, bir çöp arabası peşinde çocuklar, yorgun anılardan aşıklar çıkmazı, içinde ben yandım bir sokak lambası Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Yirmiyedi Yorumla Soran +1 yıl Bir bilsen ne hallerdeyim, öldümde gömülmelerdeyim, depremsiz başıma yıkıldı evim, bak taksi kapıda bekliyor kitlendim adımım gitmiyor al kalbim neyine yetmiyor. Ahahah sinirim bozuldu şu an gözümden yaş geliyor ama gülüyorum Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Kaan boşnak dinleme son olaylardan sonra Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Perdenin ardındakiler aç Yorumla Soran +1 yıl Yüzyüzeyken konuşuruz bu Yorumla Soran +1 yıl Ankarayla bozusuruz açayım şehir deuyuyor... Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Bak bakalım söyleyen kişinin adı ne Yorumla Soran +1 yıl Olabilir de Kaan Boşnak a ne olmuş Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Ankarayla bozuşuruz benim favorim ya favorim ölüyorum onu dinlerken Yorumla Soran +1 yıl Ben de öldükten sonra dinliyorum:)) Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Edebiyat yapma dkdk Yorumla Soran +1 yıl Ara sıra uğra kalbime oyunun içinde tut beni, hani zamandı tek çare devrildim şişelerce , istemem söz sevmeni Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Sus daha fazla konuşma Yorumla Soran +1 yıl Edebiyat yapçak hal mi kalmış Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Kaan boşnak karısına şiddet uyguladı ayrıca gruptan biri de bi kadına şiddet uyguladı bilmiyosan Yorumla Soran +1 yıl Tamam g. t herifler şiddet uygulayıp terk edilmiş gibi şarkı yazıyorlar Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl O yüzden dinleme artık Yorumla Soran +1 yıl Bakabiliriz Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Neye Yorumla Soran +1 yıl her şey bitermiş zamanla içinde kalmasın söyle bilelim, bana layık soğuk vedansa unuttum artık herkes gibisin Yorumla Soran +1 yıl Dinlememeye bakabiliriz Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Bulurum izini sandım bilmediğim yollara saptım ama giderek en dibe battım Yorumla Soran +1 yıl Vayy o neymiş lan Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Dolu kadehi ters tut yol görünmüyor Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Olabilirdik de dinle Yorumla Soran +1 yıl Dktt nin tek bilmediğim şarkısını söylemişsin Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Yeni albümden Yorumla Soran +1 yıl Yapma nolursun , gitme kal Yorumla Soran +1 yıl Heeee Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Hiç iyi değilim gelme aklıma Yorumla Soran +1 yıl Şey vardı bir neydi bana son bakışın bana son gülüşün alınan çıkmıyor heh hiç iyi değilim Yorumla Soran +1 yıl Gelme aklıma yı da bilmiyorum Allah Allah Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Yine son albüm Yorumla Soran +1 yıl Son albümünden haberim yok:) Yorumla Soran +1 yıl Sen ona aşıksın sen ona aşıksın sen ona aşıksın Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Toprak yağmurta ben san Yorumla Soran +1 yıl Onu bilelim bı zahmet:) Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl ağlama ben ağlarım diyenimiz de yok Yorumla Soran +1 yıl O ne yaw Yorumla Soran +1 yıl Fark ettim Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla Soran +1 yıl Ravens mi Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl yok şarkı değil kdksös Yorumla Soran +1 yıl Ahafghh Yorumla Soran +1 yıl Ben yatıyorum Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Ben de Yorumla Soran +1 yıl Diyecek bişey bulamadım Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl İyi geceler falan Yorumla Soran +1 yıl Tamam iyi geceler Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl geçme artık sokağımdan bu da önemli Yorumla Soran +1 yıl Tabi madrigalim Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Uyursam geçer mi Yorumla Soran +1 yıl Uyursam geçermi? Yorumla Soran +1 yıl Hass ben yazıyordum Lan Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Ayık ol kaparlar böyle Yorumla Soran +1 yıl İntihaş Yorumla Soran +1 yıl Manolya Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Bu sabahların bi anlamı olmalı Yorumla Soran +1 yıl Bilemedin en kötü Ali cabbar ajfg Yorumla Soran +1 yıl Yatmıyormuyduk Yorumla Soran +1 yıl Kumralım Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Hoşça kal olacaklar sensiz olsun Yorumla Soran +1 yıl Yollarım dikenli taşlı ellerine Yorumla Soran +1 yıl Ellerimde Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Seni bulamamışken ben kayboluyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben yatıyorum sonra bakarız olur mu Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl olur Yorumla Soran +1 yıl Ok hadi by Yorumla Soran +1 yıl Lafımı olur Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl rüyalarda buruşmuşuz Yorumla Soran +1 yıl Sen ona aşıksın Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsıb Yorumla Soran +1 yıl I wanna be yours Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl aşk değil bu bana tuzak Yorumla Soran +1 yıl Biri kollarımda uyuyup gitmem diyordu gitti Yorumla Soran +1 yıl Dün takip isteyi atmıştım ( bu şarkı değildir)) Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl kim olduğunu bilmiyorum (şarkı değildir) Yorumla Soran +1 yıl İsminde Adnan yazanımdır (şarkı olmamalı) Yorumla Soran +1 yıl Aşk dediğin belki de budur, hep acıtır arkandan vurur Yorumla Soran +1 yıl Tutma benim gibi onun elini, ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl İstedim hep istedim bu hislerim karabatak Yorumla Soran +1 yıl Herşeyi gören sen görmedin mi beni, herşeyi duyan sen duyamadınmı beni Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Belki de biz sevmemliyiz Yorumla Soran +1 yıl Ben senin fanınmıyım?(bu bir sorudur) Yorumla Soran +1 yıl Seni düşünmek güzel şey, seni düşünmek ümitli şey Yorumla Soran +1 yıl Kalbim şimdi ne oldu bize , kalbim sevmek iyi gelmez bize Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Ben senden vazgeçtim Yorumla Soran +1 yıl Vayy konserine gidemediğim skapovamı /++/ ~~ Yorumla Soran +1 yıl Ben hala vazgeçmedim Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Evet. Cebimde var 20 tl falan Yorumla Soran +1 yıl Ben sende yandım sende sôndüm çıkar yol bulamadım sensizliğe Yorumla Soran +1 yıl Önemli olan onunla mutlu olabilmek değilmi?(şarkı değil) Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl O kim Yorumla Soran +1 yıl Cebindeki 20 tl Yorumla Soran +1 yıl Son Arzum nedir diye gelipte bana sorsalar gözlerime bakıp ta herşeyi anlasalar Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Aynen bi çikolata alırım yeter Yorumla Soran +1 yıl ☺️😄 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl ben senden vazgeçmem ışıkları söndürseler bile Yorumla Soran +1 yıl Yaş orjinalmi Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl 2 eksiği Yorumla Soran +1 yıl 21 mi Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl e yani Yorumla Soran +1 yıl Yaştan kaybettik 😅 Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl tüh Yorumla Soran +1 yıl Tühh Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıcaz bu durumda Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl nasıl yani ne durumu Yorumla Soran +1 yıl Tühhh Yorumla Soran +1 yıl Güldürmeyen, ağlatmayan Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl sinsi bi ok ama ben atıp öldürcem Yorumla Soran +1 yıl Sever gibi yapmasından daha çok ne üzer? Unut gitsin beni hem beni hem o günleri Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl bunu ben yazmıştım Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım sarkiyi Yorumla Soran +1 yıl Evet ama dayanamadım çok seviyorum şarkıyı Yorumla Soran +1 yıl Okuyonmu? Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl bu aşk fazla sana Yorumla Soran +1 yıl Fawori şarkılarımı çalma yeteeerr Yorumla Soran +1 yıl İlk ağladığım şarkı bu aşk fazla sana Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl sus Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl anısı mı var karşim Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Karşim değil devrem Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl onunlayken yaşarsın lan harbiden Yorumla Soran +1 yıl Saçların ıslanır ellerin bana bağlanır Yorumla Soran +1 yıl Şarkı yazmaya devammı? Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl deme o şarkıyııı Yorumla Soran +1 yıl Anısı ne? Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl amann işte Yorumla Soran +1 yıl Yapma n'olursun Burak o yerini doldursun Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl kaç bedende beni aradım bu kalp sadece seni aradı Yorumla Soran +1 yıl Sana yazacağımı yanlışlıkla güncellemeye yazmisimdir Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl fark ettim Yorumla Soran +1 yıl Bile bile yandı yüreğim yana yana söndü yüreğim Yorumla Soran +1 yıl Bu şarkımı? Fark ettim diye şarkı var sjks Yorumla Soran +1 yıl Şarkı yazmaya devam mı? Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl senin küçük bi elvedan böyle büyük bi aşkı bitirebilir mi ne ssnıyosun Yorumla Soran +1 yıl Ben deniz olsamda sen ankarasın Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl devam mı ne bilim yazıyoz işte Yorumla Soran +1 yıl Başka bişey yapalım :) Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl ne yapalım Yorumla Soran +1 yıl Hele bı elimi eline al yüzünü güldürür bu aşk Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Soran +1 yıl Oyun oynuyomusun? Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl yok Yorumla Soran +1 yıl Ne yapalım peki? Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl abi ne yapabiliriz bu nasıl soru Yorumla Soran +1 yıl Sen bul onu yapalım Yorumla patlayanşekerrrr +1 yıl Ulan... Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl O an sadece acılı bir müzik dinlerim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 5 aydır dinliyorum. Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Vay be bu kadar üzülme değmez Yorumla Soran +1 yıl Bugün fal bakmayı öğrendim elini tutabilmek için. Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar çok değişik Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Kesinlikle ama fal ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Şarkıda geçiyo şu an çalan Yorumla Soran +1 yıl El falı varya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
See you again dinlerim ama teklif etmem kimseye
Teklif ettim sayılmaz ama çok saçma bir hikaye ben sevdi sanmışım ama hepsi bir oyunmuş basit birşeymiş onun için şaka yaptım diyecek kadar
Müzik dinleyip yaramı deşmezdim herhalde
5 aydır tüm aşk şarkılarını bitiren ben: (
Uf sorma zaten ben de dinliyom da uff uf
Bazen bir şeyi kaybettiğinde kaybetmek üzgün ifade edemiyorum.
Ne dedin şimdi xmdm
Bu aşkın adresi bir çıkmaz sokak, bir çöp arabası peşinde çocuklar, yorgun anılardan aşıklar çıkmazı, içinde ben yandım bir sokak lambası
Yirmiyedi
Bir bilsen ne hallerdeyim, öldümde gömülmelerdeyim, depremsiz başıma yıkıldı evim, bak taksi kapıda bekliyor kitlendim adımım gitmiyor al kalbim neyine yetmiyor. Ahahah sinirim bozuldu şu an gözümden yaş geliyor ama gülüyorum
Kaan boşnak dinleme son olaylardan sonra
Perdenin ardındakiler aç
Yüzyüzeyken konuşuruz bu
Ankarayla bozusuruz açayım şehir deuyuyor...
Bak bakalım söyleyen kişinin adı ne
Olabilir de Kaan Boşnak a ne olmuş
Ankarayla bozuşuruz benim favorim ya favorim ölüyorum onu dinlerken
Ben de öldükten sonra dinliyorum:))
Edebiyat yapma dkdk
Ara sıra uğra kalbime oyunun içinde tut beni, hani zamandı tek çare devrildim şişelerce , istemem söz sevmeni
Sus daha fazla konuşma
Edebiyat yapçak hal mi kalmış
Kaan boşnak karısına şiddet uyguladı ayrıca gruptan biri de bi kadına şiddet uyguladı bilmiyosan
Tamam g. t herifler şiddet uygulayıp terk edilmiş gibi şarkı yazıyorlar
O yüzden dinleme artık
Bakabiliriz
Neye
her şey bitermiş zamanla içinde kalmasın söyle bilelim, bana layık soğuk vedansa unuttum artık herkes gibisin
Dinlememeye bakabiliriz
Bulurum izini sandım bilmediğim yollara saptım ama giderek en dibe battım
Vayy o neymiş lan
Dolu kadehi ters tut yol görünmüyor
Olabilirdik de dinle
Dktt nin tek bilmediğim şarkısını söylemişsin
Yeni albümden
Yapma nolursun , gitme kal
Heeee
Hiç iyi değilim gelme aklıma
Şey vardı bir neydi bana son bakışın bana son gülüşün alınan çıkmıyor heh hiç iyi değilim
Gelme aklıma yı da bilmiyorum Allah Allah
Yine son albüm
Son albümünden haberim yok:)
Sen ona aşıksın sen ona aşıksın sen ona aşıksın
Toprak yağmurta ben san
Onu bilelim bı zahmet:)
ağlama ben ağlarım diyenimiz de yok
O ne yaw
Fark ettim
Maalesef
Neyi
Ravens mi
yok şarkı değil kdksös
Ahafghh
Ben yatıyorum
Ben de
Diyecek bişey bulamadım
İyi geceler falan
Tamam iyi geceler
geçme artık sokağımdan bu da önemli
Tabi madrigalim
Uyursam geçer mi
Uyursam geçermi?
Hass ben yazıyordum Lan
Ayık ol kaparlar böyle
İntihaş
Manolya
Bu sabahların bi anlamı olmalı
Bilemedin en kötü Ali cabbar ajfg
Yatmıyormuyduk
Kumralım
Hoşça kal olacaklar sensiz olsun
Yollarım dikenli taşlı ellerine
Ellerimde
Seni bulamamışken ben kayboluyorum
Ben yatıyorum sonra bakarız olur mu
olur
Ok hadi by
Lafımı olur
rüyalarda buruşmuşuz
Sen ona aşıksın
Bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsıb
I wanna be yours
aşk değil bu bana tuzak
Biri kollarımda uyuyup gitmem diyordu gitti
Dün takip isteyi atmıştım ( bu şarkı değildir))
kim olduğunu bilmiyorum (şarkı değildir)
İsminde Adnan yazanımdır (şarkı olmamalı)
Aşk dediğin belki de budur, hep acıtır arkandan vurur
Tutma benim gibi onun elini, ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme
İstedim hep istedim bu hislerim karabatak
Herşeyi gören sen görmedin mi beni, herşeyi duyan sen duyamadınmı beni
Belki de biz sevmemliyiz
Ben senin fanınmıyım?(bu bir sorudur)
Seni düşünmek güzel şey, seni düşünmek ümitli şey
Kalbim şimdi ne oldu bize , kalbim sevmek iyi gelmez bize
Ben senden vazgeçtim
Vayy konserine gidemediğim skapovamı /++/
~~
Ben hala vazgeçmedim
Evet. Cebimde var 20 tl falan
Ben sende yandım sende sôndüm çıkar yol bulamadım sensizliğe
Önemli olan onunla mutlu olabilmek değilmi?(şarkı değil)
O kim
Cebindeki 20 tl
Son Arzum nedir diye gelipte bana sorsalar gözlerime bakıp ta herşeyi anlasalar
Aynen bi çikolata alırım yeter
☺️😄
ben senden vazgeçmem ışıkları söndürseler bile
Yaş orjinalmi
2 eksiği
21 mi
e yani
Yaştan kaybettik 😅
tüh
Tühh
Ne yapıcaz bu durumda
nasıl yani ne durumu
Tühhh
Güldürmeyen, ağlatmayan
sinsi bi ok ama ben atıp öldürcem
Sever gibi yapmasından daha çok ne üzer? Unut gitsin beni hem beni hem o günleri
bunu ben yazmıştım
Bulamadım sarkiyi
Evet ama dayanamadım çok seviyorum şarkıyı
Okuyonmu?
bu aşk fazla sana
Fawori şarkılarımı çalma yeteeerr
İlk ağladığım şarkı bu aşk fazla sana
sus
anısı mı var karşim
Evet
Karşim değil devrem
onunlayken yaşarsın lan harbiden
Saçların ıslanır ellerin bana bağlanır
Şarkı yazmaya devammı?
deme o şarkıyııı
Anısı ne?
amann işte
Yapma n'olursun Burak o yerini doldursun
kaç bedende beni aradım bu kalp sadece seni aradı
Sana yazacağımı yanlışlıkla güncellemeye yazmisimdir
fark ettim
Bile bile yandı yüreğim yana yana söndü yüreğim
Bu şarkımı? Fark ettim diye şarkı var sjks
Şarkı yazmaya devam mı?
senin küçük bi elvedan böyle büyük bi aşkı bitirebilir mi ne ssnıyosun
Ben deniz olsamda sen ankarasın
devam mı ne bilim yazıyoz işte
Başka bişey yapalım :)
ne yapalım
Hele bı elimi eline al yüzünü güldürür bu aşk
Bilmem
Oyun oynuyomusun?
yok
Ne yapalım peki?
abi ne yapabiliriz bu nasıl soru
Sen bul onu yapalım
Ulan...
O an sadece acılı bir müzik dinlerim
5 aydır dinliyorum.
Vay be bu kadar üzülme değmez
Bugün fal bakmayı öğrendim elini tutabilmek için.
İnsanlar çok değişik
Kesinlikle ama fal ne alaka
Şarkıda geçiyo şu an çalan
El falı varya