Müzik & Etkinlik Hiç radyoda sevdiğiniz şarkının çıkmasını beklediniz mi? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne günlerde ah be hemen bozuluyordu kulaklığı ama olsun🥺🥺 Hiç radyoda sevdiğiniz şarkının çıkmasını beklediniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Beklemedim :D 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 18/19 yaşımdayken ben de bunlardan değil i’pod vardı radyo dinlemiyordum o sebeple ipodu hatırlayan var mı acaba 0 0 Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl “Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı. Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersinSon defa çal benim içinDırırırı rııırıııı dırırırı rıııırııııı” 0 0 Yorumla
By-TheDiffrence Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Bu radyoda biriktirdiğim o kadar anı varki hala saklıyorum bunun koyu mavi olanını ☺️ 0 0 Yorumla
romanticMachine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hiç unutmam. Manganın “düyanın sonunda doğmuşum” harbi harbi çıkmasını beklediğim tek şarkıdır. 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Benim için radyo açık olsun, reklam olmasın yeter 😂 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bu bana sakızdan çıkmıştı o kadar sevinmiştim ki çok güzeldi ya 0 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Şu radyoyu az dinlemedik 🥲 @stoneecold senin zamanında bundan varmıydı 🙃 0 4 Yorumla StoneeCold +1 yıl Evde daktilo bile var sen ne diyorsun asjsjs Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl @StoneeCold şu an yaşın konusunda kandırıldığımı anladım 🥲 🤣 Yorumla StoneeCold +1 yıl Evet en az yetmişim var 😎 Yorumla IvarTheBoneless7 +1 yıl @StoneeCold teyzeeeeeeeee 😏 sana tekerlekli sandalye alacağım 😏🤣 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hem inanılmaz kötü sesi vardı hem de bagımlı yapıyordu 🥹 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Kasetli wolkmen vardı bide ben onları severdim 0 0 Yorumla
GERBOUSA Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet çabuk bozuluyordu... Tatlı günlerdi... 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 622 cevap paylaştı. Evet beklemişliğim var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Beklemedim :D
18/19 yaşımdayken ben de bunlardan değil i’pod vardı radyo dinlemiyordum o sebeple
ipodu hatırlayan var mı acaba
“Bir şarkı istiyorum kardeş senden, son bir şarkı.
Bir ihtimal daha var, o da ölmek mi dersin
Son defa çal benim için
Dırırırı rııırıııı dırırırı rıııırııııı”
Bu radyoda biriktirdiğim o kadar anı varki hala saklıyorum bunun koyu mavi olanını ☺️
Hiç unutmam. Manganın “düyanın sonunda doğmuşum” harbi harbi çıkmasını beklediğim tek şarkıdır.
Benim için radyo açık olsun, reklam olmasın yeter 😂
Bu bana sakızdan çıkmıştı o kadar sevinmiştim ki çok güzeldi ya
Şu radyoyu az dinlemedik 🥲 @stoneecold senin zamanında bundan varmıydı 🙃
Evde daktilo bile var sen ne diyorsun asjsjs
@StoneeCold şu an yaşın konusunda kandırıldığımı anladım 🥲 🤣
Evet en az yetmişim var 😎
@StoneeCold teyzeeeeeeeee 😏 sana tekerlekli sandalye alacağım 😏🤣
Hem inanılmaz kötü sesi vardı hem de bagımlı yapıyordu 🥹
Ne bu yaşım yetmiyor dmfmdm
Yok ben kral popta çok bekledim😁
Ne varsa eskilerde var 😪
Kasetli wolkmen vardı bide ben onları severdim
Evet çabuk bozuluyordu... Tatlı günlerdi...
Bekledim çıkıyordu da slow Türk 😅
Vardı bundan çok güzel
Evet beklemişliğim var
Ne aletti be
Evet Ah Yalan Dünya'da