Müzik & Etkinlik Müzik dinlerken müziğe eşlik eder misin? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Müzik dinlerken müziğe eşlik eder misin? Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin #mutlugünler Müzik dinlerken müziğe eşlik eder misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 636 cevap paylaştı. Sevdiğim şarkılar olunca eşlik etmeden duramıyorum. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bazen eşlik ettiğim oluyor. https://www.youtube.com/embed/yMb16H1i_6g 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Çok şükür böyle dansözü yok. 😂Ben hareketli ve özellikle sevdiğim şarkılara eşlik ederim ama karga sesimle 😅 1 9 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Adam çoksel kıvırıyor 🤪 MuhteşemGüneş 1 yıl Kıyamet alameti gibi ayakta uyutur bu insanı kıvıradursun benene 😂 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl He valla orası doğru bak ayakta uyutur😃 MuhteşemGüneş 1 yıl Demek ki kıvırmak değil düşünmek gerekiyor 😂 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Bu kadar doğrucu ve net olma ya iki hayal kurdurmuyosun 😬 MuhteşemGüneş 1 yıl 😂😂 hayallerle yaşayacak kadar masum bir dünyada değiliz ki 🤷♀️ TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Hay ben bu dünyanın... 🥲 MuhteşemGüneş 1 yıl Öyle olmasa bile bununla mı hayal kurulur yavrum 😂 dünyanın suçu yok aslında onu da biz bu hale getirdik 🤔 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Bunun boyu kısa gibi zaten bunla hayal kurmam ben sadece güzel kıvırıyo o hoşuma gitti 😃😃
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 591 cevap paylaştı. resmen karı gibi çalkalıyor yazıklar olsundu 😒 1 7 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl O zamaaaan www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA== merakettimmişte 1 yıl ahh henryim 😍 gözüm gönlüm şenlendi 😂 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Kendine geldin 😃😃😃 merakettimmişte 1 yıl valla ya sıfatıma kan can hepsi geldi aynı anda 😂 TokEvinAçKedisi_ 1 yıl 😃😃😃 iyi ki varım işte 😃 merakettimmişte 1 yıl iyi ki varsın love u 😌😍😍❤️ TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Love u 😌😌😌❤️🔥
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 15,4b cevap paylaştı. Ben şarkı dinlerken eşil ediyorum evet :D ama içimden https://www.youtube.com/embed/wJnBTPUQS5A 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 91% 1 yıl Özellikle kilitlenmiş trafikte herkes sinirlenir kornaya basarlar falanya işte tam da o durumlarda ben sakince şarkıya eşlik ederim... 1 0 Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Kimse yokken ve yalnızken müzik dinlediğim zaman şarkıya ya da türküye çok eşlik ederim. Gerçekten çok zevkli oluyor. 1 0 Yorumla
m _Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet bazen kapatır kendim bile söylerim 😃 1 0 Yorumla
Atarax17 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Müzisyen olduğum için hem çalıp hem söylüyorum genelde 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Müziğe değil melodiye eşlik ederim ama müzik dinlemeyeli oldu biraz 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet ama ruh halime bağlı bazen susup sadece dinlemeyi tercih ediyorum 1 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Ailemde enstruman calanlar var en cok onlarla biraradayken soylerim. 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 48 , eic 55% 1 yıl Bu akşam bir arkadaşımın doğum günü canlı performansta 4 tane şarkı söyleyeceğim 1 0 Yorumla
Zombie17 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Ölçüsü meyan atak vs bölümlerine ayrı bakarım. Kaç enstrüman olursa olsun hepsini tek tek ayırabilirim dinlerken 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Benimle dans edersen olabilir 😅 1 16 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Sen oryantal biliyo musun Yorumla LostThrones 1 yıl Vals biliyorum. Sen dansöz müsün? Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Sadece dansözler mi bilir sence Yorumla LostThrones 1 yıl Diğerlerinin tercih edeceği bir oyun türü değil. Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Sana öyle geliyo Yorumla LostThrones 1 yıl Oyna da görelim o zaman 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Karışık ortamlarda oynamıyorum kadınlar arasında sadece Yorumla LostThrones 1 yıl Ben bir kaç tane daha kız arkadaş bulurum, sen merak etme 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Sen de cinsiyet değiltiriyosan tamam Yorumla LostThrones 1 yıl Ben görmedikten sonra oynamanın ne anlamı var, kime cilve yapmış olacaksın 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Cilve yapmamız mı gerekiyodu ben onu kaçırdım. Bu eğlenmek için daha çok 🤔 Yorumla LostThrones 1 yıl Cilve olmadan eğlence mi olur 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Çoksel oluyo valla aklın şaşar. Tabi görürsen Yorumla LostThrones 1 yıl Kulaklarımı tıkar gözlerimi açarım ben 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Pes yani Yorumla LostThrones 1 yıl Otur dinlen sen 😂 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 66% 1 yıl Ederim tabi bülbül sesimle 😂 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 1 yıl Şark bülbülü seni Yorumla Mrengineerac 1 yıl Tabiii😂😂 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Toplumun kulak sağlığı için sessizliğim ödül olur 2 0 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl evet hatta kalkıp söyleyebilebilirim dlssmskd😃 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 44 , eic 86% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 467 cevap paylaştı. Evet eşlik ederim... 1 0 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Sevdiğim şarkı olduğu vakit eşlik ediyorum. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Içimden evet istemeden de olsa ederim. b 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 1 yıl Sevdiğim bir müzik ise söylemeye çalışırım 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 431 cevap paylaştı. Bildiklerimi evet 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. Sesim karga gibi bile olsa ediyorum 1 0 Yorumla
YaprakSu0406 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evett çok severim ama keşke sesim de güzel olsa 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 547 cevap paylaştı. Ritmik biriyim 😃🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sevdiğim şarkılar olunca eşlik etmeden duramıyorum.
Bazen eşlik ettiğim oluyor.
https://www.youtube.com/embed/yMb16H1i_6gÇok şükür böyle dansözü yok. 😂
Ben hareketli ve özellikle sevdiğim şarkılara eşlik ederim ama karga sesimle 😅
Adam çoksel kıvırıyor 🤪
Kıyamet alameti gibi ayakta uyutur bu insanı kıvıradursun benene 😂
He valla orası doğru bak ayakta uyutur😃
Demek ki kıvırmak değil düşünmek gerekiyor 😂
Bu kadar doğrucu ve net olma ya iki hayal kurdurmuyosun 😬
😂😂 hayallerle yaşayacak kadar masum bir dünyada değiliz ki 🤷♀️
Hay ben bu dünyanın... 🥲
Öyle olmasa bile bununla mı hayal kurulur yavrum 😂 dünyanın suçu yok aslında onu da biz bu hale getirdik 🤔
Bunun boyu kısa gibi zaten bunla hayal kurmam ben sadece güzel kıvırıyo o hoşuma gitti 😃😃
resmen karı gibi çalkalıyor yazıklar olsundu 😒
O zamaaaan
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
ahh henryim 😍 gözüm gönlüm şenlendi 😂
Kendine geldin 😃😃😃
valla ya sıfatıma kan can hepsi geldi aynı anda 😂
😃😃😃 iyi ki varım işte 😃
iyi ki varsın love u 😌😍😍❤️
Love u 😌😌😌❤️🔥
Ben şarkı dinlerken eşil ediyorum evet :D ama içimden
https://www.youtube.com/embed/wJnBTPUQS5AÖzellikle kilitlenmiş trafikte herkes sinirlenir kornaya basarlar falanya işte tam da o durumlarda ben sakince şarkıya eşlik ederim...
Kimse yokken ve yalnızken müzik dinlediğim zaman şarkıya ya da türküye çok eşlik ederim. Gerçekten çok zevkli oluyor.
Evet bazen kapatır kendim bile söylerim 😃
Müzisyen olduğum için hem çalıp hem söylüyorum genelde
Müziğe değil melodiye eşlik ederim ama müzik dinlemeyeli oldu biraz
Evet ama ruh halime bağlı bazen susup sadece dinlemeyi tercih ediyorum
Ailemde enstruman calanlar var en cok onlarla biraradayken soylerim.
Bu akşam bir arkadaşımın doğum günü canlı performansta 4 tane şarkı söyleyeceğim
Ölçüsü meyan atak vs bölümlerine ayrı bakarım. Kaç enstrüman olursa olsun hepsini tek tek ayırabilirim dinlerken
Benimle dans edersen olabilir 😅
Sen oryantal biliyo musun
Vals biliyorum.
Sen dansöz müsün?
Sadece dansözler mi bilir sence
Diğerlerinin tercih edeceği bir oyun türü değil.
Sana öyle geliyo
Oyna da görelim o zaman 😂
Karışık ortamlarda oynamıyorum kadınlar arasında sadece
Ben bir kaç tane daha kız arkadaş bulurum, sen merak etme 😂
Sen de cinsiyet değiltiriyosan tamam
Ben görmedikten sonra oynamanın ne anlamı var, kime cilve yapmış olacaksın 😂
Cilve yapmamız mı gerekiyodu ben onu kaçırdım. Bu eğlenmek için daha çok 🤔
Cilve olmadan eğlence mi olur 😂
Çoksel oluyo valla aklın şaşar. Tabi görürsen
Kulaklarımı tıkar gözlerimi açarım ben 😂
Pes yani
Otur dinlen sen 😂
Ederim tabi bülbül sesimle 😂
Şark bülbülü seni
Tabiii😂😂
Toplumun kulak sağlığı için sessizliğim ödül olur
evet hatta kalkıp söyleyebilebilirim dlssmskd😃
Evet eşlik ederim...
Söylerim. Bağıra cagira
Kafa sallıyorum şu an bile😂😂
Biliyorsam sözleri eşlik ederim
Evet, etmeden duramam
Evet ederim severim etmeyi
Ederim bazen ruh halime göre.
Kafam eserse olabilir
Kimse duymuyorsa tabiki
Sevdiğim şarkı olduğu vakit eşlik ediyorum.
Ram param pam🎵🎶🎶🎵
Çoğu zaman keyifle eşlik ederim.
dans olarak evet🤓
Içimden evet istemeden de olsa ederim. b
Sevdiğim bir müzik ise söylemeye çalışırım
Keyfim yerindeyse mırıldanırım...
Evet evde şarkı söylemeyi seviyorum
Haliyle genelde evet. Peki sen
Bildiklerimi evet
Etmem sadece dinlerim
Sesim karga gibi bile olsa ediyorum
Eşlik ederken çok yakalandım 🙂