Benim Nickname "Bitter" söyle bakalım ne söyleceksin :D
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aşkın icinde aşk var kalbimin içinde sen aşka aşktan başka yol mu var kollarindayken ey masallardan gelen her hali benim padişahım... ( bitter aşktır )
Sevişine öpüşüne vurgunum sana hani kimi zaman deli dolu oluşuna aşığım deme yalan ara sıra gidişine kırgınım sana hani kimi zaman gülüşüne bakışına tutkunum deme yalan
Gerçekten zor zor aşkın tövbesi zor oluyor severken gitmesi zor oluyor gulerken ağlamak geride kalanlardan yadigar aglama yüreğim sus ağlama duymasın sensiz günlere merhaba derken hep anlasın Yalnızlık ölmekten zor
Söylenmedi hiç sana dair düşler senden önce tutsak yüreğim biliyorsun sende ince ince yangın yeri hepp buralar zaten yok şikayet gel bir sarayim aşkın olayım
Lal olsada diller oynaşır eller gözler gülüşmeyi özler nazlıdır dilber zoru bile güzel ateşler meşk ile söner canlanır renkler ehven-i şerler devamı neydi unuttum ( senin nick zaten bir şarkı)
Zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıp da şaşırınca bana gel beni dinle iyi yaz defteri kalemi al iyi yaz Nane limon hatmi çiçeği ha ha hapsuuu..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim Nickname "Bitter" söyle bakalım ne söyleceksin :D
Aşkın icinde aşk var kalbimin içinde sen aşka aşktan başka yol mu var kollarindayken ey masallardan gelen her hali benim padişahım... ( bitter aşktır )
üff ne diyorsun be Bu arada şahsi Nickim'di ve teşekkür ediyorum :)
❤️❤️❤️
başka var mı sözcüklerin?
Sözcük söyle şarkı soyliyim
"Bakışlar" ile ne söyleye bilirsin ki?
Sevişine öpüşüne vurgunum sana hani kimi zaman deli dolu oluşuna aşığım deme yalan ara sıra gidişine kırgınım sana hani kimi zaman gülüşüne bakışına tutkunum deme yalan
Benimkinden güzel bi slow şarkı çıkar gibi
Eksildi kafamda tahta değil matah da yaşamak gülüm
Bi kurtulsa kuşum kafesten
Karılsa deste bi daha
Zor olacak.
Dkdkddkdkdkdkd
Gerçekten zor zor aşkın tövbesi zor oluyor severken gitmesi zor oluyor
gulerken ağlamak geride kalanlardan yadigar aglama yüreğim sus ağlama duymasın sensiz günlere merhaba derken hep anlasın
Yalnızlık ölmekten zor
Tamam.
Hıhım.
Söylenmedi hiç sana dair düşler senden önce tutsak yüreğim biliyorsun sende ince ince yangın yeri hepp buralar zaten yok şikayet gel bir sarayim aşkın olayım
“Ay çocuğu“ demek
Nicknağmemize nağme yap Nerimancım
Benim nickle zor olmasa gerek
O bir yolcu ben bir hancı gördüğüm en son yalancı
Yahu yalan kısmından ne diye giriyorsun
Ahahaj
hmm deneyelim bakalım
Ben seni severim sana yemin ederim
asi stayla miydi neydi Ahahah
hayda, maestroyu nasıl bilmezsin be
O nedir sen söyle
rapçi
Bilmiiyorum
Söyle söyle🚬
Vur kadehi ustam bu gecede sarhosuz kalan sahalar bizimdir açıdan mayhosuz iki satırlık adamları musallat ettik omzumuze ondandır böyle dibe vurusumuz
Söylesene 🙄🙄
Şarkımızı söylüyorum sakın ağlama kıyamam ki sana benim olamasanda hani sana o ilk canım deyisim var ya çınlasın kulağında her bu şarkı çaldığında
Rober hatemoya buradan selam olsun 😏🤔😃
🤣🤣aynen
Hadi bakalım 😂😂😂
Lal olsada diller oynaşır eller gözler gülüşmeyi özler nazlıdır dilber zoru bile güzel ateşler meşk ile söner
canlanır renkler ehven-i şerler devamı neydi unuttum ( senin nick zaten bir şarkı)
Hadi ya vallahi bilmiyordum 😂😂😂
Ervahi ezel vardır bide cohzel onu bilirsin
Hiçbir fikrim yok
Buyur
Anlamı nedir nick in
Olimpos
Dedim Olimpos muudur emin olamadım
Şeyden kalma ya Pek Yakında - Teoman müziği bırakmış Olimposa gitmiş repliğinden.
Olimpos diyince aklıma kratos geliyor PS5 god of war
olur
Söyle.
Süle
söyle
Zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıp da şaşırınca bana gel beni dinle iyi yaz defteri kalemi al iyi yaz Nane limon hatmi çiçeği ha ha hapsuuu..
Şöyle
söyle