Müzik & Etkinlik Sizce en iyi Türk müzik grubu hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bence en iyisi maNga maNga Gripin Kolpa Pinhâni Mor Ve Ötesi Duman Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Şıkları kendi müzik zevkime göre sıralamadım, rastgele sıraladım. Sadece maNga’yı bilerek en üste koydum. Sizce en iyi Türk müzik grubu hangisi? Cevapla En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. maNga bence.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl sonunda grubun adını doğru yazan birisi
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl lan dumanı nasıl son sıraya koyarsın bir an listede yok sandım tabiki duman 2 0 Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Mor ve ötesi diyorum solisti de hoş çocuk hani 1 0 Yorumla
kizlaryardimedin01 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl duman, yüzyüzeyken konuşuruz, pinhani, manga, dolu kadehi ters tut, kolpa, gripin sıralama budur 1 0 Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl En iyi türk grubu Mfö dür özkan ölmesine rağmen öyledir bunlar mor ve otesi haric rock grubu bile degil 0 0 Yorumla
Asyaaxxx2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hiçbir Türk grubu ve Türk sanatçıları ilgimi çekmiyor ya nedense 1 0 Yorumla
CKamamarkadeğil Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Duman kesinlikle duman dinleyen adamlar yüzyılda bir gelir 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 373 cevap paylaştı. Manga, mor ve ötesi efsaneler 2 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 424 cevap paylaştı. mor ötesi mfö ayna bunlardan daha iyiydi 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 462 cevap paylaştı. Manga🙂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
maNga bence..
sonunda grubun adını doğru yazan birisi
lan dumanı nasıl son sıraya koyarsın bir an listede yok sandım tabiki duman
Mor ve ötesi diyorum solisti de hoş çocuk hani
duman, yüzyüzeyken konuşuruz, pinhani, manga, dolu kadehi ters tut, kolpa, gripin sıralama budur
En iyi türk grubu Mfö dür özkan ölmesine rağmen öyledir bunlar mor ve otesi haric rock grubu bile degil
Hiçbir Türk grubu ve Türk sanatçıları ilgimi çekmiyor ya nedense
Duman kesinlikle duman dinleyen adamlar yüzyılda bir gelir
Manga, mor ve ötesi efsaneler
Bunların içinde Gripin ile Duman
Türkü dışında bir şey dinlemem pek
Pentagram, kurban
Yüksek Sadakat ve Seksendört
Hepsinin yeri ayrı ama duman diyorum
Mor ve ötesi nin yeri ayridir
Selçuklu film müzikleri
Duman, Mor ve Ötesi, Kolpa. Benim sıralamam bu.
Manga 🙂
mor ötesi mfö ayna bunlardan daha iyiydi
duman bence
Manga
Duman
Mor diyorum
Son Feci Bisiklet en iyisi btw
Mabga
Manga ve mor ve ötesi tabi ki
Yalan
Pentagram
Manga tabi ki