Müzik & Etkinlik Parkta oturmayı sever misiniz? hayalperest434 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Rahatlamak için en iyi çözüm bence çikolata ve kahveyle harika? Parkta oturmayı sever misiniz? Cevapla En İyi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,1b cevap paylaştı. Evet bende çok severim.. iyi gezmeler dilerim 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 496 cevap paylaştı. + Göl kenarında oturuyorum: 0 4 Yorumla Onurgür +1 yıl Mayamı çalıyon göle Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl @Onurgür balık bekliyoruz. Yorumla hayalperest434 +1 yıl Güzel yermiş Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🌹 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Katılıyorum en güzel vakit geçirmek diyorum 1 0 Yorumla
Harbigençç Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl Yeşillik huzur verir de ya da çok sevdiğin biriyle olacak sin ya da tek başına daha keyif verir bide semaver çayı oldu mu tadından yenmez 0 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır. Parka gidersem oradaki şeylere binmeden edemem. Sallanmadan, kaymadan ya da spor aletlerini kullanmadan oturamam ki. 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Bende bazen yapıyorum abur cuburumu alıp oturuyorum 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Çikolata , kahve ve çimlere yalın ayak basma 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl hayır sonra keko tipler falan doluşuyorlar 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Çimlerin üstünde uzanmak çok keyif verici 0 0 Yorumla
Kimdirsekim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Neresi burası cok tanıdık geldii 0 2 Yorumla hayalperest434 +1 yıl Niğdede bir park Yorumla Kimdirsekim +1 yıl Hmm değilmiş 😊Evet seviyorum bu arada Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evettt 0 1 Yorumla Mericeyn10 +1 yıl Sahilinde daha güzel ama Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 719 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet bende çok severim.. iyi gezmeler dilerim
Mayamı çalıyon göle
@Onurgür balık bekliyoruz.
Güzel yermiş
🌹
Katılıyorum en güzel vakit geçirmek diyorum
Yeşillik huzur verir de ya da çok sevdiğin biriyle olacak sin ya da tek başına daha keyif verir bide semaver çayı oldu mu tadından yenmez
Hayır. Parka gidersem oradaki şeylere binmeden edemem. Sallanmadan, kaymadan ya da spor aletlerini kullanmadan oturamam ki.
Bende bazen yapıyorum abur cuburumu alıp oturuyorum
Çikolata , kahve ve çimlere yalın ayak basma
hayır sonra keko tipler falan doluşuyorlar
Biz eskiden parklarda sevişirdik. :D
Çimlerin üstünde uzanmak çok keyif verici
Evet Ankara'da heryer park
Neresi burası cok tanıdık geldii
Niğdede bir park
Hmm değilmiş 😊
Evet seviyorum bu arada
Evettt
Sahilinde daha güzel ama