Müzik & Etkinlik Gamzedeyim deva bulmam şarkısı ne anlatıyor? Dark_shadow Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bir ilişki yaşayacaksın ama yaşayamadan hep yaşama ihtimalini düşünmeyi mi anlatıyor? Aşk olarak bakarsak tam olarak ne anlatıyor? Güncellemeler+1 yıl Seçtim aşk olarak ama cinselliği yaptı sistem Gamzedeyim deva bulmam şarkısı ne anlatıyor? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl adının gamze olduğunu düşünebilirler ama kadının gamzesi var ondan bahsediyor bence 0 20 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Hayır gam ve zede gam zedeyim Yorumla secretman077 +1 yıl zede ne senin TDK ya kazandırdığın bi kelime mi Yorumla Dark_shadow +1 yıl Tdkda var zede Yorumla secretman077 +1 yıl ne demek zede Yorumla Dark_shadow +1 yıl Vurma çarpma sonucunda oluşan ezilme Yorumla secretman077 +1 yıl kaza zede mantıklı Yorumla secretman077 +1 yıl bilgili kadınları severim lütfen yapma Yorumla Dark_shadow +1 yıl Yani kızın adı gamze midir diyorsun Yorumla secretman077 +1 yıl kızın adını bilmiyorum ama sen bilge misin Yorumla Dark_shadow +1 yıl Sen kimsin? Yorumla secretman077 +1 yıl önemi var mı Yorumla Dark_shadow +1 yıl Var tabi Yorumla secretman077 +1 yıl tutulursam bırakamam yapma Yorumla Dark_shadow +1 yıl Sorduğum soruya cevap alamadım hâlâ Yorumla secretman077 +1 yıl deniz ben Yorumla Dark_shadow +1 yıl Onu demiyorum sorduğum soruyu diyorum Yorumla secretman077 +1 yıl hangisini ya Yorumla Dark_shadow +1 yıl Bana zeki insan lazım hadi bye Yorumla secretman077 +1 yıl kasının adı tabiki gamze değil belirttim ilk yorumda of Yorumla secretman077 +1 yıl dark zede oldum napcaz Yorumla
Trqy1 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsellikle ne alaka peki:))) 0 2 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Cevabını üste yazdım Yorumla Trqy1 +1 yıl Peki tamam Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl GamZede haldeyim deva bulmam şifa bulmam yanş 0 10 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Birini unutamamak mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen hatun Yorumla Dark_shadow +1 yıl Peki sevgili olmuş mu olmamış mı şarkıdan anlaşılır mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmuş kavuşamamış Yorumla Dark_shadow +1 yıl Olduğunu nerden anladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavrum yazan ben miyim mınıyiyim ya 😂😂 Yorumla Dark_shadow +1 yıl Ne diyorsun anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şarkıyı yazan ben miyim dedim vajinanı yiyim dedim Yorumla Dark_shadow +1 yıl Ne diyorsun ya hadi güle güle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
adının gamze olduğunu düşünebilirler ama kadının gamzesi var ondan bahsediyor bence
Hayır gam ve zede gam zedeyim
zede ne senin TDK ya kazandırdığın bi kelime mi
Tdkda var zede
ne demek zede
Vurma çarpma sonucunda oluşan ezilme
kaza zede mantıklı
bilgili kadınları severim lütfen yapma
Yani kızın adı gamze midir diyorsun
kızın adını bilmiyorum ama sen bilge misin
Sen kimsin?
önemi var mı
Var tabi
tutulursam bırakamam yapma
Sorduğum soruya cevap alamadım hâlâ
deniz ben
Onu demiyorum sorduğum soruyu diyorum
hangisini ya
Bana zeki insan lazım hadi bye
kasının adı tabiki gamze değil belirttim ilk yorumda of
dark zede oldum napcaz
Cinsellikle ne alaka peki:)))
Cevabını üste yazdım
Peki tamam
Gam
Zede haldeyim deva bulmam şifa bulmam yanş
Birini unutamamak mı?
Aynen hatun
Peki sevgili olmuş mu olmamış mı şarkıdan anlaşılır mı?
Olmuş kavuşamamış
Olduğunu nerden anladın
Yavrum yazan ben miyim mınıyiyim ya 😂😂
Ne diyorsun anlamadım
Şarkıyı yazan ben miyim dedim vajinanı yiyim dedim
Ne diyorsun ya hadi güle güle
Korkak