[Verse] You better be lucky, you alive right now You see when I hit them packs, I hit loud Smokin’ them totes, you better keep that on the low On the low, keep that on the low
Her neyse, müzik zevki sübjektifdir. İstediğin janrayı dinlemekte özgürsün. Fakat bu şarkıları kalite ve sanat çerçevesi altında değerlendirdiğinde, bir sonuca ulaşamıyorsun. Bu yüzden ''Zoomer Trash''
dostum ama öyle bir müzik siniflandirmasi yok. (ya da türkcede her ne deniyorsa). ve sarkilarin bir anlam icerdeigini belirtmedim sadece, ritmini begeniyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence çok iyi rock gibi
Phonk sevecek tipe benziyorsun ama elektronik de olabilir fakat tam elektronik değil biraz daha phonka yakın
yok phonk degil.
''Zoomer trash''
?
blud u dont have the best music taste 🤣🤣🤣🤣☠️☠️☠️☠️
Hemen ilk şarkının sözlerini dinleyelim:
Ugh, ugh, ugh, ugh
Ugh, ugh, ugh, ugh
[Chorus]
Stay alive, you better stay alive
Stay alive, you better stay alive
Yemin ediyorum müzikle ilgilenmesem, beni janra değiştirmeye ikna edecek.
[Verse]
You better be lucky, you alive right now
You see when I hit them packs, I hit loud
Smokin’ them totes, you better keep that on the low
On the low, keep that on the low
peki sorumu okudunmu ☠️☠️☠️☠️ yazdigin yorum bununla alakalimi sence?
dostum renkler ve zevkler tartisilmaz. benim sorumla senin yorumunun alakasi yok.
''I'm 14 and this is Deep''
Her neyse, müzik zevki sübjektifdir. İstediğin janrayı dinlemekte özgürsün. Fakat bu şarkıları kalite ve sanat çerçevesi altında değerlendirdiğinde, bir sonuca ulaşamıyorsun. Bu yüzden ''Zoomer Trash''
Elektronik ve Hip-Hop/Rap altına giriyor bu şarkılar..
dostum ama öyle bir müzik siniflandirmasi yok. (ya da türkcede her ne deniyorsa). ve sarkilarin bir anlam icerdeigini belirtmedim sadece, ritmini begeniyorum.
electronic ve sigil core arasinda kalmistim. sagil
*sigilkore
Katılmıyorum, ama asıl konumuz müziğin değerlendirilmesi olmadığı için, bunun üzerine konuşmamın mantığı yok.
Ve paylaştığın şarkıların çoğu Elektronik ve Hip-Hop/Rap elementleri taşıyor. Fakat belli bir janra ile etiketlemek zor.