Ferdi tayfur
Orhan gencebay
Müslüm gürses
Cengiz kurtoğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arabesk söyleyeni ayırmak racona ters.. Bir gerçek var ki.. dinleyen ayrılır.. dinleyen paramparça ayrılır hem de.. Ama herkeste aynı etkiyi de yapmaz çünkü derdi olmayan adama sert çarpar.. Ferdinin bir sabahçı kahvesi var ki uykusuz kalınca gidesin gelir oraya , bu şarkıyı Müslüm söylese o kahveye gitme isteği uyanmaz sende .. Müslümun hangimiz sevmedik var.. sevesin gelir.. sevmemişsen adam değilsin dedirtir.. Sezen var sonra.. arabeskin kraliçesi... öyle şarkıları var ki.. Bi Orhan i dinleyip kıvama geleyim de.. öyle dinleyeyim seni dedirten. Demem o ki... Ayrım olmaz arabeskte.. ama ayırır beş on parçaya seni.. orası ayrı..
Orhan Gencebay
En sevdiğin şarkısı
👍👍👍
Ferdi Tayfur hem sesi, hem besteleri, hem şarkıları , hem filmleri, hem de rekorlu konserleriyle açık ara öndedir bence...
Bencede
Cevap
21Cevap
Sezen aksu
Şıklarda o yok
Hiç birini dinlemedim arabesk benlik değil zaten
Dinlemelisin
Ben şansımı arabesk kraliçelerinden kullanıp güllü demek istiyorum
Ama seçenleler arasından seçmelisin
Bence Azer Bülbül ama bu seçenekler arasından Müslüm Gürses diyeceğim.
Şıklarda yok maalesef
Arabesk ikiye ayrılır, Müslüm Gürses ve diğerleri...
Aralarında en çok Cengiz Kurtoğlu'nu dinlemişimdir ama ben Cengiz kurtoğlu'na arabesk kategorisine koymuyorum
Ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum..
Müslüm gürses
Çok ağır yaaa
orhan gencebay dır bana göre
Bence 2. Orhan baba
Orhan Baba diğerleri yokken o vardı ergenler yanlış oylama yapmış ses olarak ta en içten söyleyen Cengiz baba
Cengiz kurtoğlu
kendini asla bozmayan ferdidir. müslüm rock söyler orhan remix yapar. ferdinin böyle şeyleri yoktur.
Müslüm Gürses..
Hiç güzel değil sesi
Müslüm Gürses
Çok damar ama :)
Müslüm çöp ses desen yok
Elbette Müslüm Baba ;)
Benim için ferdi tayfurdur
Müslüm gürses derim kesin
müslüm baba tabiki de :)
Sesi çöp
Ferdi Tayfur
Bencede
Arkadaşlar bir yanlışlık olmuş;Müslüm Gürses arabesk sanatçısı, Cengiz Kurtoğlu fantezi müziği sanatçısı. Bir tutmayın lütfen
Cengiz Kurtoğlu da arabesk ağırlık
Tüm şarkılarını dinlemedin her halde. Müziğe girişi fantezi müzikleriyle oldu. Öyle de devam ettirdi. Arada bazı arabesk şarkıları var tabii.
Her ruhun krali baska bence
Senin ruhununki kim
Orhan gencebay derim
Müslüm gürses der kenera çakilirim
Ferdi baba
Müslüm Baba
Adam yazıyor ve yasıyor
Müslüm gürses
Baba Müslüm
Müslüm Gürses net
Cengiz Kurtoğlu
Müslüm Gürses..